Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Falen (Dennis Hopper) se vrací z Vietnamu s netradičním úkolem. Střeží převážené tělo svého mrtvého kamaráda, který má být pohřben v Kalifornii. Ve vlaku se zamiluje do milé a laskavé vysokoškolské studentky. Jejich rodící se vztah však neustále narušují Jackovy vzpomínky na válku. (TV Barrandov)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dennis Hopper cestuje vlakom, zamiloval sa do krasnej dievciny a preziva romantiku. Pod Romantikou tu nemyslim Cigansku Antiku, ale plnohodnotny vztah  on + ona. Narusene je to neprijemnymi vojnovymi spomienkami   : 75 % ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Rozhlas ohlašuje dohody o konci vietnamské války a Hopper v uniformě odváží rakev s padlým kamarádem vlakem přes celou zemi, setkává a baví se se spolucestujícími, zejména mladičkou dívkou, vzniká vztah. Do jeho vědomí vtrhávají hrůzné představy a vzpomínky z války, on reaguje téměř pomateně..Autenticky působící děj díky charismatu Hoppera. ()

Reklama

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Je to jedna zvlašna,bizarna a strašidelna cesta vlakom.Je to symbolicka cesta štastia,humoru,priatelstva,žiadostivosti,lasky,nenavisti,zufalstva,viny,zrady a smrti.Cesta Ameriky cez roky vojny vo Vietname. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama