Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Jak nenatočit parodii na špionážní filmy, to už jsme viděli mnohokrát. Ale jak natočit totéž jako laciný pokus oblbnout mužské publikum, přiznejme jim to, pohlednými děvami, a zřejmě aby to o "něčem" bylo, vecpat do každé scény buď co největší kvér nebo co největší girl-on-girl emocionální vypětí, to vidím prvně. Jestli takhle měla začít americká vlna módy vícnežkámošek, tak teda děkuju prozřetelnosti, že u nás to zařídila skrz Tatušky:) Ty přece jen měly jakousi kvalitu...i kreslená ptákovina Totally Spies má v sobě víc (doplň jakékoliv vhodné slovo) než tohle, a když si vzpomenu jak téma dívčích agentek/zlodějek zmáknul Kevin Smith v Jay & Silent Bob Strike Back, je to skoro k pláči...sorry, děvčata, ale ani školní uniformy mě nepřinutí dát víc, a to za normálních okolností Jordanu Brewster považuju za opravdu roztomilou;) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Hned když jsem viděl první fotky hlavních hrdinek, bylo mi jasné, že tenhle film musím vidět! Rád bych napsal, že DEBS nejsou Debilní Emancipovanou Blbostí pro Slečny, jenže ony jsou a jsou ještě něčím horším. Hlavně, a což mi vadilo nejvíce, se Agentky berou smrtelně vážně. Takoví Charlieho andílci jsou svou srovnatelnou, ale částečně zamýšlenou pitomostí nesrovnatelně zábavnější. Agentky zato nejsou vtipné ani v místech, kde se o to usilovně snaží (po zjištění, že Sara Foster není dcerou Jodie jsem jako vtip nakonec neakceptoval ani hlášku o Mlčení jehňátek). Příběh veškerý žádný, zcela chybí skutečný padouch, jediná schopná padoušice záhy skončí v posteli s hlavní hrdinkou. Nejásejte, lesbosex je v tomto filmu stejně nevýrazný jako všechno ostatní. Osobně jsem nezaznamenal jedinou scénu označitelnou za akční, pokud za takové nepovažujete scény, kdy se minisukně agentek rozhodují, jestli nám ukáží, co zakrývají, aby nakonec vždy dospěly k závěru, že není oč stát. 20% Zajímavé komentáře: choze, misstake ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Při aritmetickém průměru hodnocení mého přemýšlecího orgánu a mého pohlavního orgánu je to naprosto zasloužená troječka, i když proti tomu oba kategoricky protestují. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jak já bych chtěl točit filmy pro bravácké puberťačky! Žádná blbost pro ně není moc blbá a žádná trapnost moc trapná. Slepice, pardon postavy jsou charakterizovány nikdy neodkládanou cigaretou nebo věčně otevřenými ústy a ve školních uniformách a na vysokých podpatcích štěbetajíce cupitají s obrovskými kanóny komiksově nadsazeným a zhusta nelogickým dějem. Mohla to být velká prdel, jenže režisérka má daleko do Roberta Rodrigueze i do McG a pokud jste viděli SPY KIDS a CHARLIEHO ANDÍLKY 2, nemá vám kromě pár popových hitů a koček Jordany Brewster a Devon Aoki absolutně co nabídnout. Tedy pokud vám není dvanáct a nemáte nad postelí plakát Orliho Blooma. Hlavně nečekejte nějakou akci, vtip nebo erotiku (jen dva nebo tři lesbické polibky). Jinak MiDe, ve svém zbytečně obšírném obsahu jsi pominul dost zásadní věc a sice co jsou vlastně zač ty agentky D.E.B.S, což je, nezlob se na mě, to nejzajímavější na celém filmu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Čo dodať. Pekné ksichtíky (teda okrem nechutnej Devon Aoki) nerobia film filmom. Som rád, že som ho nemusel pozerať celý. 15%. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jistá část mne mi zabraňuje udělit odpad. Nemějte mi to za zlé, víte přeci, jak těžko se ta část ovládá... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +běhají tu čtyři hezký holky, je tu akce, láska mezi hlavní hrdinkou a...a mezi někým koho bych nečekal, potěší Michael Clarke Duncan -škoda, že Devon Aoki nedostala více prostoru, vlastně škoda, že nedostala skoro žádný, scénář je fakt stupidní/// Tohle je pěkná blbost. Hezky se na ni kouká a dost jsem se na ni těšil, ale po dějové stránce by mě to neuspokojilo ani v patnácti. Naštěstí jsem nějak přežil první půlhodinu a potom už jsem si nějak zvykl. Chování postav je někdy iritující, akce se nemůže rovnat jakémukoliv akčnímu filmu, ale přecijen tomuto snímku hodně fandím a tak ho přece úplně nepotopím./// Celkem 58%/// ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Stupid, stupid, stupid. Oooo, aby som nezabudol - STUPID!!! A nezachránia to ani pekné (?) baby, keďže sú stupid. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tuhle blbinku samozřejmě nikdo nemohl myslet vážně a jako komedie parodující dokonale prostoduchým "bravíčkovským" stylem středoškolské komedie stejně jako špionské filmy je prostě kouzelná. Ne, že by se u toho člověk válel smíchy, ale spokojeně usmívat jsem se nepřestal od první do poslení minuty. Bavil jsem se nejen zápletkou mladé lesbické sexy varianty Blofelda, která se zamiluje do nejlepší agentky ve škole agentek, ale snad každým jednotlivým okamžikem a detailem. Ať už to byly plány na potopení Austrálie, červené přísavky s nimiž Lucy šplhá po stěně internátu, sledovací akce v "diskrétním podniku" kdy agentky na sledovaném objektu zajímá především úžasný svetřík, trezorová scéna, vedení školy, které se startrekovsky teleportuje z místa na místo nebo za sebe posílá hologramy a také řadou skvěle pitomoučkých dialogů ( "Já jsem jako malá nechtěla být zločinec. Chtěla jsem být pirát." - "To je taky zločinec." - "Aha.").. zkrátka hodně dobrá, vtipná a pořádně odlehčená zábava, na kterou se rád podívám znovu. a navíc, jako třešnička na dortu, Jordana Brewster, na kterou už samu o sobě je radost pohledět. :-)) ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Ano, hovadina jak má být, ale náramně jsem se u toho bavila, mohu si to přetáčet znovu a znovu. Kdo nesnese trochu vtipnosti, blbosti a někdy i trapnosti (u které se dá ale báječně zasmát), ať se na D.E.B.S. raději ani nedívá. ()

lena60 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se vložit vypůjčené DVD s filmem do přehravače po důkladném prostudování zdejších ohlasů. Více než měsíc jsem v sobě hledala odvahu a musím přiznat, že vzhledem k vhodnému načasování (má potřeba odreagovat se u nějaké roztomilé blbůstky byla akutní) jsem se u této fantasmagorické parodie vcelku dobře bavila. Tak neuvěřitelně pitomé, že jsem nakonec měla chuť dát filmu i více než pouhé dvě hvězdy. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Sexy lesbická krávovinka. Nevím, co se vám nelíbí :-D :-D .....Ladies and gentlemen, first star goes to SARA FOSTER and second star goes to JORDANA BREWSTER. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To je tak tupé, že by to nepřekrojilo ani kostku másla. Ale tak nějak zábavně tupé. Už proto, že těm holkám byste neuvěřili ani uprdnutí ve vířivce, natož to, že jsou agentky. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

WTF? Neskutečná blbost a hodně velký úlet, u kterého mě navíc překvapuje to, že to točila ženská. To, že jde v podstatě o zfilmovaný vlhký sen normálního muže, bych ještě chápal, ale obalit ho tak idiotským dějem s netradiční lesbickou pointou, to už je i nad moje chápání. Nebýt herecké účasti Jordany Brewster (bez ní by to byl odpad jak vyšitej), asi bych o tuhle šílenost ani nezavadil. Bohužel se tak ale stalo. ()

Reklama

Reklama