Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinky se do sebe zamilují - proč ne? Takový námět tu ještě nebyl, takže zajímavá změna. Ovšem tady je to použité naprosto samoúčelově, aby film přitáhl pánskou část publika. Přesně kvůli tomu taky všechny agentky nosí krátké sukýnky, pořádné kolty atd. Ovšem nechápu, co by se pánům mohlo líbit na hloupoučkých rozjařených puberťačkách, ze kterých je asi dost brzo začne bolet hlava. Takže vlastně nevím, jakému publiku je tento film určen... možná tak nějaké partičce ožralých kluků, kteří by se u toho mohli ve stavu opilosti celkem pobavit. ()

prasokote 

všechny recenze uživatele

Z touhy po něčem trošku ujetém a naprosto nenáročném jsem sáhla po tomhle filmu. Viděno někdy před 2-3 lety a dnes tedy podruhé. No, a musím říct, že jsem se fakt pobavila, některý scény a kecy v tomhle filmu jsou tak unikátně ujeté, hloupé a trapné, až je to celé vlastně velká zábava. A takhle je ten film i myšlený, na nic si totiž nehraje. Takže z původní 1* zvyšuju na 3*, mám pro tyhle ujeté věci prostě někdy slabost... ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No co k tomu dodat.. parta pohledných holek se stane agentkami do toho hlavní záporák je logicky taky pohledná žena.. A, aby se to okořenilo tak tu vznikne dokonce milostný vztah hlavní hrdinky a hlavní záporačky k tomu nějaké ty kýčovité zbraně... Jako skrz pohledné herečky se na to dalo koukat i se dokonce sem tam pousmát, ale vše okolo stálo za ... = 1z5 ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tuhle blbinku samozřejmě nikdo nemohl myslet vážně a jako komedie parodující dokonale prostoduchým "bravíčkovským" stylem středoškolské komedie stejně jako špionské filmy je prostě kouzelná. Ne, že by se u toho člověk válel smíchy, ale spokojeně usmívat jsem se nepřestal od první do poslení minuty. Bavil jsem se nejen zápletkou mladé lesbické sexy varianty Blofelda, která se zamiluje do nejlepší agentky ve škole agentek, ale snad každým jednotlivým okamžikem a detailem. Ať už to byly plány na potopení Austrálie, červené přísavky s nimiž Lucy šplhá po stěně internátu, sledovací akce v "diskrétním podniku" kdy agentky na sledovaném objektu zajímá především úžasný svetřík, trezorová scéna, vedení školy, které se startrekovsky teleportuje z místa na místo nebo za sebe posílá hologramy a také řadou skvěle pitomoučkých dialogů ( "Já jsem jako malá nechtěla být zločinec. Chtěla jsem být pirát." - "To je taky zločinec." - "Aha.").. zkrátka hodně dobrá, vtipná a pořádně odlehčená zábava, na kterou se rád podívám znovu. a navíc, jako třešnička na dortu, Jordana Brewster, na kterou už samu o sobě je radost pohledět. :-)) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +běhají tu čtyři hezký holky, je tu akce, láska mezi hlavní hrdinkou a...a mezi někým koho bych nečekal, potěší Michael Clarke Duncan -škoda, že Devon Aoki nedostala více prostoru, vlastně škoda, že nedostala skoro žádný, scénář je fakt stupidní/// Tohle je pěkná blbost. Hezky se na ni kouká a dost jsem se na ni těšil, ale po dějové stránce by mě to neuspokojilo ani v patnácti. Naštěstí jsem nějak přežil první půlhodinu a potom už jsem si nějak zvykl. Chování postav je někdy iritující, akce se nemůže rovnat jakémukoliv akčnímu filmu, ale přecijen tomuto snímku hodně fandím a tak ho přece úplně nepotopím./// Celkem 58%/// ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)
  • Každá z hlavních hrdinek má individuální délku sukně. Domonique má nejkratší, Max nosí druhou nejdelší, Amy třetí nejdelší a Janet tu nejdelší. (HellFire)

Reklama

Reklama