Reklama

Reklama

Rychlý Stripes

  • Jihoafrická republika Racing Stripes (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Podobně jako prasátko Babe, které se chtělo stát pasteveckým psem, má sen i Proužek, mládě Zebry omylem opuštěné v bouři potulným cirkusem. Proužek má sen vyhrát dostihy. A to ne ledajaké, ale rovnou nejslavnější dostihový závod světa: Kentucky Derby Open. Pruháček je zachráněn panem Walschem, trenérem koní a majitelem malé farmy. Na farmě se brzy seznámí i s ostatními zvířátky: poníkem Tuckerem, moudrou kozou Franny, potrhlým kohoutem Reggiem a dalšími. Také se spřátelí s Channing, dcerou pane Walsche, která má stejný tajný sen jako on. Oba dva, s pomocí svých zvířecích přátel, pak musí bojovat s předsudky a posměchem ostatních (Nejsi kůň!, Jsi jenom holka!), aby naplnili svůj velký sen: Vyhrát prestižní závod a porazit všechny ty ušlehtilé čistokrevné koně a namyšlené žokeje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

Raroia 

všechny recenze uživatele

Nečekané...tyto typy filmů normálně nevyhledávám, avšak v tomto případě se stalo něco kouzelného...roztomilá zebra, pony, koza, "husa", dvě mouchy a bílá klisnička si mě nějakým způsobem získali a doslova nadchli. A myšlenka "jít si za svým snem" je prostě sympatická :-) S hezkým pocitem v srdci dávám pět hvězd. ()

grerar 

všechny recenze uživatele

Pardon, ale to mi přišlo natolik slabé, že jsem to ani nedokoukal... Zřejmě mne navíc kromě slabého příběhu odradil i příšerný dabing. Sorry, ale ten pelikán (plameňák, husa nebo za co se to všechno převlékal) byl opravdu na můj vkus ubohej. Odpad to není, ale nemá k tomu v porovnání s velkou animáckou konkurencí daleko... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Už jsem vyhrál Velkou liverpoolskou steeplechase v sedle velblouda, mořského koníka i splašeného ježka, takže závodní zebru za žádný zázrak nepovažuji. Zkrátka jsem tento snímek lehce odzívnul a jelikož mé děti na tom nebyly o moc lépe, tak za těch pár hlášek víc než dvě hvězdy na noční obloze rozsvítit nedokážu. ()

Bajucha 

všechny recenze uživatele

Možná hloupost, ale hloupost, které 4 klidně dám :-D bavím se já, baví se děti...takový lehce rodinný film. Nesmíte od toho čekat kdo ví co, ale když na to koukáte bez očekávání, tak jste nakonec mile překvapeni, nebo alespoń já ano ;-) Prostě mluvící zvířátka a především mouchy v podání Suchánka a Genzra + pelikán, co si říká husa a spousta dalších jsou k sežrání :-D ()

Sansnom70 

všechny recenze uživatele

Film ve kterém hrají jak lidé, tak i zvířátka a sem tam museli autoři i dodělat něco počítačově, ale toho je skutečně málo. Nádherný dabing v podání zvířat. Excelují hlavně mouchy a létající pevnost pelikán alias husa. Ten je prostě super. My se na tento film rádi koukáme i s našemi dětmi a pořád je se čemu zasmát. Pokud tedy máte rádi filmy se zvířátky a chcete se skutečně skvěle bavit, tak neváhejte a kouněte se na tento filmeček. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Hollywoodu a Pietermaritzburgu v Jižní Africe. (imro)
  • Zvířecí příběh vydělal v amerických kinech během tzv. opening weekendu (14.-16.1. 2005) 18,8 mil. dolarů a do začátku dubna až 48,7 milionů. (imro)
  • Poník, kterému propůjčil hlas Dustin Hoffman, musel být během natáčení přemalován na hnědo. Svojí původní barvu totiž s přípravou na příchod zimy změnil na bleděhnědou. (imro)

Reklama

Reklama