Reklama

Reklama

Rychlý Stripes

  • Jihoafrická republika Racing Stripes (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Podobně jako prasátko Babe, které se chtělo stát pasteveckým psem, má sen i Proužek, mládě Zebry omylem opuštěné v bouři potulným cirkusem. Proužek má sen vyhrát dostihy. A to ne ledajaké, ale rovnou nejslavnější dostihový závod světa: Kentucky Derby Open. Pruháček je zachráněn panem Walschem, trenérem koní a majitelem malé farmy. Na farmě se brzy seznámí i s ostatními zvířátky: poníkem Tuckerem, moudrou kozou Franny, potrhlým kohoutem Reggiem a dalšími. Také se spřátelí s Channing, dcerou pane Walsche, která má stejný tajný sen jako on. Oba dva, s pomocí svých zvířecích přátel, pak musí bojovat s předsudky a posměchem ostatních (Nejsi kůň!, Jsi jenom holka!), aby naplnili svůj velký sen: Vyhrát prestižní závod a porazit všechny ty ušlehtilé čistokrevné koně a namyšlené žokeje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

Hrus 

všechny recenze uživatele

Na velmi prumerny film jsem se koukal s velmi prijemnou spolecnosti, takze sem se rozhodne nenudil. Dostavali jsme zachvaty smichu z mnoha naivnich "dialogu", a pouze obcas prisel zaslouzeny smich, zejmena kdyz byl na scene Husa nebo mouchy. Klobouk dolu pred dabingem. Hmmm ale stejne Hayden Panettiere z Heroes byla tim hlavnim lakadlem... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. Taking the Inside Rail (for the film Racing Stripes) - Mark Isham ,2. It Was a Dark and Stormy Night - Mark Isham ,3. At Home On Walsh Farm - Mark Isham ,4. I'm a Racehorse! ,5. The Blue Moon Races ,6,. A Pelican Named Goose ,7. Tucker Lays It Out! ,8. Goose Makes a Hit On the Iron Horse ,9. Run Like the Wind ,10. Twilight Run ,11. Upstaged By a Zebra ,12. A Brave Decision ,13. Glory Days ,14. If You Build It, They Will Come ,15. Out of Africa ,16. Spring Training ,17. Ambushed! ,18. Filly In Distress ,19. Race Day ,20. They're All In ,21. The Big Race ,22. In the Winner's Circle ,23. It Ain't Over Yet [From Racing Stripes] ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Je to hezké. Moc hezké a s tou zebrou fakt i milé. Ale na mě až moc už dětské. Přespříliš pohádka. Zlí a dobří koně, kdo se napraví a kdo koho bude mít rád je dané od prvních minut. Bohužel ani jindy vtipný Hezutský tohle nezachránil.... Ať se na mě nikdo nezlobí, ale zebra prostě nemůže koně porazit.... může závodit, tak proč musela vyhrát? Ale chválím efekty i práci se zvířaty. Zebřátko nemělo chybu! ()

Gagin 

všechny recenze uživatele

Rodinný film se vším všudy. Zvířata kam se podíváme, předem jasně daný příběh, o kterém víme jak předem dopadne. Jediný plus dávám českému dabingu, který je v podání Hezucký, Genzer, Suchánek apod. výborný a smál jsem se jen díky jemu. Koukat na tento film v jiném jazyku, zcela jistě to nebude mít takový účinek. Pro mě klasika, tedy normální koukatelnej film na odpoledne s rodinnou. Dávám *** hvězdy ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem se ujistit, jestli ve mě ještě takovýto typ filmu dokáže vyvolat nějaké emoce a nostalgii, ale nedokázal. Nebo alespoň ne tento. Mluvící zvířata by nevadila, kdyby nebyla tak strašně otravná, samozřejmě v čele s tím nesnesitelným pelikánem. Lidští herci jsou jak podle šablony, v podstatě kdyby to bylo čínsky, stejně byste věděli, co zrovna říkají. Do konečného závodu jsem spekuloval jestli dát jednu nebo dvě, ale ten rozhodl jasně! PS. Většinou si nevšímám, jak hodnotí ostatní a každý ať má svůj názor, ale pokud nepatříte do cílové skupiny, tzn. nejste děti do 12 let, nechápu jak někdo může dát víc jak tři, to musí bejt fakt infantil. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (10)

  • Na hudbě k snímku se podílel Sting a hlavně Bryan Adams, jehož záběr sahá od vlastní hudby, přes filmovou, až po hudbu k počítačovým hrám, např. Grand Theft Auto: Vice City (2002). Díky práci na filmech má na kontě už čtyři nominace na Zlatý glóbus a tři na Oscara. (imro)
  • Poník, kterému propůjčil hlas Dustin Hoffman, musel být během natáčení přemalován na hnědo. Svojí původní barvu totiž s přípravou na příchod zimy změnil na bleděhnědou. (imro)

Reklama

Reklama