Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o lidech, kteří místo toho aby žili, životem jen proplouvají. O lidech, jenž se ocitli v emocionální pasti a život jim pouze protéká skrz prsty. Vynikající mladý spisovatel, který si v životě vybral špatnou cestu a neví jak to napravit. Talentovaná herečka trpící narkolepsií, která podezřívá svého muže z nevěry. Začínající lékař, jenž se neumí osamostatnit a začít žít svůj vlastní život bez rodičů. Náhoda způsobí, že se příběh těchto tří lidi protne a všichni se pod vlivem impulzu budí do nového života, ve kterém se může opět udát vše – láska, nenávist, zrada, smrt... (Tygrys)

(více)

Recenze (16)

Murrro 

všechny recenze uživatele

Ktože to vo filme Magdaleny Piekorz vlastne zaspáva? V jednej z troch línií žena - doslovne. V druhej, v prenesenom slova zmysle, muž. V tretej línii, venujúcej pozornosť homosexuálnej dvojici, zaspáva spoločnosť. Je sympatické, že režisérka dodala všetkým trom častiam príjemne letargický a názvu zodpovedajúci nádych. Napriek tomu film nepôsobí ucelene, pretože v závere (SPOJLER?) prepojila len dve z nich. Spomínaný príbeh homosexuálneho doktora a jeho mladého milenca akoby si prišiel do Sennosci oddýchnuť z iného filmu, ten by sa mal ale niesť v existenciálnejšom duchu a skôr než usínanie by preň mohli byť typické prebdené noci... ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tohle jsou přesně ty filmy, které jsou mně šité na tělo. Všech šest postav bojovalo s nějakým dilematem, kromě jedné, které bych přikryla polštářem hlavu na delší dobu. Ale kdo ví, vždyť pocházela z rodiny, která jí mohla přesně takhle nemožně vytvarovat. Všechny tři příběhy byly prvotřídně zahrané s hudebním podkresem, který tu atmosféru umocnil. Malinko pošramocená patosem byla ta závěrečná tečka, ale to s přehledem pominu. On to byl vlastně výsměch jednomu již zde citovanému výroku, který tam zazněl, ale to už bych možná spoilerovala…. ()

Reklama

giblma 

všechny recenze uživatele

Využívání proplétání vztahů je poměrně obvyklý prvek. Tady je ale odlehčen bizarními fobiemi jednotlivých postav, mimoto každá část je zajímavá. Ať se jedná o nešťastně oženěného spisovatele. Mladého lékaře, překonávající problémy homosexuálního vztahu se sígrem z ulice. Nebo herečku trpící narkolepsií, jejíž utkvělá představa není tak utkvělá, jak se zdá. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Tři příběhy o životní krizi v různých podobách. Spojuje je jakási zvláštní ospalost a s ní spojený strach, že se nedokáží v ten pravý okamžik probudit a tak se všemožně divnými způsoby snaží změnit svůj dosavadní život. I když scénář napsal některým postavám dost praštěné chování, výsledek vyzněl dost dobře a inteligentnímu diváku usínání u filmu rozhodně nehrozilo. ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších a nejsilnějších filmů letošní (35.) Letní filmové školy, tedy z toho, co jsem stihla vidět. Nechybí absurdní situace, nelogická jednání, která nakonec tak nelogická nejsou, krásné obrazy, humor v nejtěžších chvílích, finišujících strhujícím závěrem. "O reklamu se nestarej, o tu se postarám sám..." ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama