Reklama

Reklama

Chraň i malá zvířátka

  • Velká Británie All the Little Animals
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Bobby Platt (Christian Bale) je duševně zaostalý mladý muž, jemuž jedinou radost ze života obstarávají jeho malí zvířecí přátelé. Poté, co mu po smrti matky sadistický otčím (Daniel Benzali) zavraždí myšku Petea, uteče z domu. Během svého potulování potká pana Summerse (John Hurt), který projíždí naskrz Anglií a pohřbívá zvířata sražená auty na silnici. Citlivý Bobby se nechá pohltit mužovým fascinujícím snovým světem a stane se jeho pomocníkem, jenomže v záloze na něj číhá i jeho minulost. (Morien)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Želik 

všechny recenze uživatele

Vlastne ani presne neviem, čo k tomuto filmu napísať. Vždy keď niečo pozerám, mám očakávania, hádam ako to skončí a tajne dúfam v šťastné konce. V tomto prípade som čakala dobrý film s Christianom Baleom a dočkala som sa. Herci boli naozaj 100 percentní. Dojímavé, smutné, občas až moc drsné, ale príjemné. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Námět je zajímavý, herci jsou výborní, já nejsem ten typ diváka, kterému by vadilo pomalé tempo, ale přece... Ale přece mi něco nesedělo. A to způsob, jakým se tvůrci rozhodli příběh "akčně" ukončit. Finále bylo opravdu násilné v několika směrech, což mi sice neznepříjemnilo předchozí podívanou, ale film jako takový to dost pohřbilo. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

To, co tu na malém prostoru předvádí dvojice John Hurt a Christian Bale, je prostě vysoká škola herectví. Sice ten skoro až hororový konec byl minimálně nečekaný a ta první, příjemně naivní a pomalu vyprávějící, část se mi líbila víc, film jako celek je opravdu silnou podívanou. A příroda v Cornwallu to celé krásně podtrhuje. Silně emoční zážitek od na první pohled malého snímku. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zvláštny snímok. Začiatok ma moc nenadchol, aj keď na druhú stranu sa mi páčila poetika prírody a lásky ku zvieratám. Tiež niektoré myšlienky neboli od veci, aj mne sa ich niekedy žiada vykričať do celého sveta, hlavne keď ma niekto nahnevá. Avšak druhá polovica snímku a hlavne záver nabrali nečakaný smer a po dramatickej a thrillerovej stránke sa pritvrdilo, čím snímok na poslednú chvíľu výrazne získal na atraktivite. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Starý muž načatý alkoholom a mladý chlapec, ktorý to má v hlave trošku pomotané. Títo dvaja sa stretnú, pochovajú pár mŕtvych zvierat a rozpovedia si svoje životné príbehy. A aspoň ten chlapcov chcú dať do poriadku a práve vtedy sa to celé zvrtne iným smerom. Dva skvelé herecké výkony ... a Bale? .. presne pre toto ho mám v obľúbených, nielen preto, že je to fešák. ()

Reklama

Reklama