• paascha

snad jen pokročilá hodina může za to, že dám jen jednu *, možná ale může spíš za to, že nedám odpad. Slabé, divné a hodně, hodně nastavované(16.11.2008)

Divný film, ale určitě koukatelný, jen Pavel Zedníček bez kníru je strašně nezvyklý.(30.11.2010)

Podivně ponurá báchorka z období normalizace o ztracených nadějích s naprosto nesourodým duem Zedníček - Goldflam. Možná, že nebýt revoluce, mohl film vyznít úplně jinak a třeba i ještě mnohem silněji.(29.1.2007)

• LEATHERFAC

Vážení přátelé... silně nevyvážené dílko, které má zajímavý námět, snahu i silné momenty, leč je zde cítit bohužel scénáristovo tápání a režijní no přiznejme si to - tak trochu impotence. O Křístkovi (jak tak koukám na jeho filmografii) se bohužel nedá říci, že by byl zrovna nějak výjímečný filmařský talent. Toto dílko opravdu působí celkově silně televizně až studentsky , amatérsky... upřímně řečeno - je to ale velká škoda, protože se z toho dalo "vykřísnout" daleko víc. Ještě by mě zajímalo, zda tento příběh byl inspirován nějakou skutečnou dvojcí a zda jméno Boudník je stejné jen čistě náhodou se známým českým explozionalistou...?(16.2.2011)

• pulnicek

Jak studentský film ..(1.2.2011)

• waxtrax

Film se slušným scénáristickým i hereckým potenciálem. Bohužel režisérsky nezvládnutý nebo spíše zbrkle nedotažený. Jak je uvedeno v obsahu filmu, rozpačitý dojem diváka přebíjí vše pozitivní. Škoda.(3.9.2011)