Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hm... Dobrej film, když - u něj balíte dárky pod stromeček, snídáte, stihnete umejt nádobí, rozčílit tátu, najít zracené kafe a omrknout seru, která se dívá na Pokémony - a děj vám neuteče, pořád se budete orietovat a budete ho moci převyprávět přátelům (pokud by tu byl takový zájem). Takže dobrá kulisa, ale pokud bych se měla soustředit jen na film, asi bych se sem tam ukousala nudou... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naprostá stupidita, všechno je v tom ubohý a někdy to je pěkně nechutný, jenže co s tim, když sem se perfektně bavil. Někdy mi i ty nejblbější fórky připadaly naprosto dokonalý a jména jako Hainz Klátil si budu ještě dlouho pamatovat. Ale samozřejmě, že to neni jízda od začátku do konce, ale že by mi něco připdalo trapný, to si nepamamtuju. Možná jsem byl v tranzu z Deucových klientek nebo z toho když T.J. konzumoval hranolky, fakt nevim, ale opravdu jsem se vůbec nenudil a převážně jsem se u toho bavil. Rob Schneider Rulezzz, jako striptér Deuce Bigalow prostě nemá chybu ()

Reklama

Manas50 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl dost ujetý, ale celkem vtipný, takže jsem od tohoto druhého dílu čekal jen hromadu úchylných vtipů, bez trochy vtipnosti. Překvapivě to tak hrozné nebylo, půlka vtipů je trapas, druhé pulce vtipů se dá i trochu zasmát, takže to nebylo až tak hrozné. Rob Schneider se docela snaží hrát, není to můj oblíbenec, ale ani mi nějak nevadí. Nakonec je z toho ale stejně ve výsledků jen podprůměrná komedie, která mě zabavila jen jednu před spaním, když jsem nemohl usnout. 40% ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že se nejedná o žádný skvost světové kinematografie ale já jsem se bavil. Je to přijemná oddechovka u které musíte vypnout mozek a nad ničím nepřemýšlet. Stopáž uteče jako voda, takže snímek rozhodně nenudí. Samozřejmostí je, že musíte mít rádi styl Roba Schneidera, v opačném případě se filmu zdaleka vyhněte. Čtvrtá hvězda je krásnou Hannu Verboom v roli Evy :-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie som žiadny posratý teploš. Len som sa mu pozeral do gatí, či ho má obrovského.“ Bavil som sa... a ani trocha sa za to nehanbím! No dobre, trocha. Nie som vysadený proti Robovi Schneiderovi. Nikdy som proti nemu nič nemal a pravdepodobne už ani mať nebudem. DEUCE BIGALOW: EURÓPSKY GIGOLO je, samozrejme, hovadina. Ale každému trocha skúsenejšiemu divákovi musí byť jasné, že niečo takéto musíte CHCIEŤ natočiť. To nie je fušerina. To je zámer. Tu musel režisér presne vedieť čo robí. Takže miera debility, sexizmu a spálených penisov je skutočne vysoká... a, nuž, ehm, riadne zábavná. Potešia delfíny, ´bábatko´, obed z WC, zlá cica, oslík a ohrýzanie bradaviek. Pričom na „vtipy na pokračovanie“ (napríklad kedy Eddieho Griffina najbližšie zasa niekto pristihne pri homosexuálnych prejavoch) som sa doslova tešil. Tieto vulgárne komédie sú niekedy vítaným oddychom. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)
  • Když jde Deuce (Rob Schneider) na návštěvu k Mairlen a zavírá za sebou dveře, v jejich odrazu je vidět pohyb kamery a jeden člen štábu. (Mr.Hudson)
  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)

Reklama

Reklama