Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Recenze (242)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $22,400,154Tržby Celosvetovo $45,109,561║ No, katastrofáne otravné, čo dodať viac... podarený vtip nájsť v tejto komédii sa fakt nedá. /5%/ ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Tenhle styl humoru prostě miluju !! Jedna z nejlepších komedí, co znám. O hodně lepší, než nějaký přeceňovaný Big Lebowski, který tomuto filmu nesahá ani po kotníky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable 1. Catch My DiseaseI Said Never Again 2. Dirty Little Secret 3. Nights in White Satin 4. Here Comes Your Man 5. Every Rose Has Its Thorn 6. Grind with Me 7. Better Things 8. Make It Bounce 9. Somethin' Stupid 10. She's a Beauty 11. Autobahn 12. Music for the Royal Fireworks: Overture ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie som žiadny posratý teploš. Len som sa mu pozeral do gatí, či ho má obrovského.“ Bavil som sa... a ani trocha sa za to nehanbím! No dobre, trocha. Nie som vysadený proti Robovi Schneiderovi. Nikdy som proti nemu nič nemal a pravdepodobne už ani mať nebudem. DEUCE BIGALOW: EURÓPSKY GIGOLO je, samozrejme, hovadina. Ale každému trocha skúsenejšiemu divákovi musí byť jasné, že niečo takéto musíte CHCIEŤ natočiť. To nie je fušerina. To je zámer. Tu musel režisér presne vedieť čo robí. Takže miera debility, sexizmu a spálených penisov je skutočne vysoká... a, nuž, ehm, riadne zábavná. Potešia delfíny, ´bábatko´, obed z WC, zlá cica, oslík a ohrýzanie bradaviek. Pričom na „vtipy na pokračovanie“ (napríklad kedy Eddieho Griffina najbližšie zasa niekto pristihne pri homosexuálnych prejavoch) som sa doslova tešil. Tieto vulgárne komédie sú niekedy vítaným oddychom. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnimu dilu slabsi, ale zadnej velkej pruser se nastesti nekona. Sice bylo uz od prvniho zaberu na prdel jasny, ze nepujde o nic inteligentniho, ale to jsem ani necekal a nakonec jsem se dobre bavil. Hlavni dva akteri tj. stetka Deuce a pasak T.J. jsou porad stejny dementi jako v prvnim dilu, s tim rozdilem, ze ma Eddie Griffin spoustu dokonalejch prevleku. Scenar je na zhruba stejny urovni jako prvni dil, i kdyz dej je drobet zajimavejsi a opet tu je spousta zrud, nektery jeste drsnejsi nez ty z prvniho dilu, takze tady se taky nic moc nezmenilo. Hlavni problem mi prisel v tom, ze by film obcas potreboval drobet vetsi tempo. Ale porad tu je spousta dobrejch forku (a spousta trapnejch samozrejme). Skoda, ze tu nebyl vic Adam Sandler, pokud sem neco neprehlid, byl jen na fotce, ale aspon tu je krutak Til Schweiger. Bavil sem se min nez u prvniho dilu, ale 4* to da, uz jen za ty uchylacky jmena a nazvy. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hm... Dobrej film, když - u něj balíte dárky pod stromeček, snídáte, stihnete umejt nádobí, rozčílit tátu, najít zracené kafe a omrknout seru, která se dívá na Pokémony - a děj vám neuteče, pořád se budete orietovat a budete ho moci převyprávět přátelům (pokud by tu byl takový zájem). Takže dobrá kulisa, ale pokud bych se měla soustředit jen na film, asi bych se sem tam ukousala nudou... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naprostá stupidita, všechno je v tom ubohý a někdy to je pěkně nechutný, jenže co s tim, když sem se perfektně bavil. Někdy mi i ty nejblbější fórky připadaly naprosto dokonalý a jména jako Hainz Klátil si budu ještě dlouho pamatovat. Ale samozřejmě, že to neni jízda od začátku do konce, ale že by mi něco připdalo trapný, to si nepamamtuju. Možná jsem byl v tranzu z Deucových klientek nebo z toho když T.J. konzumoval hranolky, fakt nevim, ale opravdu jsem se vůbec nenudil a převážně jsem se u toho bavil. Rob Schneider Rulezzz, jako striptér Deuce Bigalow prostě nemá chybu ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco tak nízkého a zároveň nechutného člověk opravdu nevidí každý den. Schneider pro mě bude vždy největší nula mezi zámořskými filmovými hvězdami. Jenže do této smetánky se dostal právě díky tomu, že umí bavit lidi. Čas od času má na nenáročnou zábavu chuť každý, a proto s hodnocením níž nepůjdu, i když koncentrace demence přesahuje únosnou mez. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u prvního dílu jsem se dobře bavil, ale za opravdu vysokou cenu. U jedničky byli vtipy celkem promyšlené a opravdu dobré, za to zde, když docházel nápad, tak tam dali scénáristé nějakou fekální nehoráznou kravinu, jen aby se divák pořád tlemil, ale právě to mě dost mrzelo a celkově u mě hodnocení propadlo na horší 3***. Scéna s Kočkou je nezapomenutelná. 45 % ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Super, o 360stupňov lepšie ako jednotka a to som od toho nič neočakával. Roba nemám ani dosť v láske, ale myslím, že tu si štyri hviezdy zaslúži. Príbeh zaujímavý, možno trochu pritiahnutý za vlasy, niektoré scény ozaj úchylné, ale tak ti už v bláznivých komédiách býva. Skvelo, veľmi dobre ma táto komédia pobavila, len čo je pravda. 80%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že první díl mi toho času přišel příjemně ujetý, místy dokonce vtipný, a prvních několik minut z pokračování vypadalo taktéž slibně!! Jedničku navíc kritici zbaběle zametli pod koberec, ale dá se předpokládat, že si někteří z nich nechtěli připustit, že jim smolařský gigolo vykouzlil několikrát úsměv na tváři. Výsledkem pokračování je ale bezmocná tahanice o divákovu přízeň, která zoufale prohrává s neuvěřitelnou dávkou špatných gagů, špatného načasování, na tak kratičkou metráž i vleklým „dějem“ (dá-li se tomu tak říkat) a ani milovaný/nenáviděný Rob Schneider neměl co „hrát“ – i když rozhodně nepřestává fascinovat!! ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale formální stránka tohoto filmu nestojí za nic (režisér si patrně v průbehu natáčení odskakoval někam na pivko, protože většina scén jakoby vznikla náhodnou improvizací) a jeho humor je děsně přízemní a maximálně tupý. Aniž bych se stavěl do role nějakého intelktuála musím konstatovat, že jsem se nezasmál ani jednou, neboť polovinu džouků jsem oddtušil dopředu a ta druhá polovina byla jednoduše trapná. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tupé pokračování, které nemá co nabídnout, všechno bylo obsaženo v jedničce. Mám na mysli vše zábavné, tohle už vážně ne. ALe jelikož Rob Schneider je jako vždy perfektní, alespoň dávám dvě hvězdičky. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bože, to je ale čuňárna! Váhám mezi odpadem a něčím. Pravda, místy vtipné, ale proč tak neuvěřitelně sprosté...Před lety by to muselo skončit v ranku pornografie, dnes to nasadila Markíza vpodvečer. Už kdysi mně to přišlo nechutné, nyní se nic nezměnilo - tudíž pro připomenutí stačilo pár minut. Nu, řada dětí si tímto určitě obohatila slovník, jiné nejspíš přivedou rodiče do trapných rozpaků. Tentokrát si citace odpustím... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Humor mi v tomhle pokračování moc nesedl. Většinou se týkal intimních partií a když je něčeho moc, tak to potom za nic nestojí. Jinak Eddie byl v utajení se svými oblečky dobrej a Rob zase spadl do kolotoče gigola s dívkami, které nejsou úplně normální. ()

Reklama

Reklama