Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film natočený podle knihy Gila Brewera je hříšně chutný, horký nápoj sexu a vydírání s příchutí vraždy s Ginou Gershon (Hranice šílenství) a Dwightem Yoakamem (Úkryt). Lew (Dominic Purcell, Mission:Impossible II) je ztracená existence s velkým tajemstvím. Jednou vyslechne podlý plán k únosu za milion a sám chce na této akci co nejvíc vytěžit. Když se ale o informace podělí se třemi nedůvěryhodnými ženami - sexy kamarádkou Ritou (Joy Bryant, Příběh Antwona Fishera), přitažlivou Isobel (Ali Larter, Nezvratný osud 2) a svůdnou a dobře zabezpečenou Florence (Gershon) - jeho vyděračský plán se děsivě vymkne kontrole. V čem je problém? Nikdo si tajemství nedokáže nechat pro sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ta divoká kamera to kurví, působí to strašně lacině a taky to je laciný i když tam je spousta známých xichtů, ale ty poznají jen fajnšmekři a znalci béček - Purcell zedkař, nezvratný osud Larterová, lod duchu Desmond a tak dale a tak dale. Bylo fajn je vidět, ale nebylo fajn je vidět v týhle levný divný plečce, která se tváří drsně, ale děje se hovno. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nenudil som sa, ale amatérske to teda bolo dosť a o Dominicovi Purcellovi si už žiadne ilúzie nerobím, podľa mňa nebol dobrý herec ani ako Lincoln Burrows. Tu mu dali tri kočky, ktoré však mali len jednu hereckú vložku a to čo najviac mu zaliečať poprípade niečo ukázať, nič to však nemalo spoločné s dejom. Dialógy zas boli tupé jak poleno, tak to vynahradili Purcellom takmer permanentne bez trička, aby sme videli, že cvičil. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Když má americký vidlák nejen náklaďák a pistoli, ale i geniální plán, tak je cesta k průšvihu vydlážděná naprosto spolehlivě. Tentokrát se jedná o průšvih filmový, protože tuhle podivnost nezachrání ani tři pohledné ženy, jejichž přednosti a zadnosti jsou jediným důvodem k udělení nějaké té hvězdy. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Další z průměrných amerických snímků. U tohoto filmu se divák opravdu nepobaví. Tedy, pokud nepovažujete za zábavu polonahou černošku Joy Bryant či Ali Larter jak říká: „Dělej, strč mi ho tam", a pak „Vypusť to do mě." Ali je sice krásná a svlíká se či souloží ve většině svých filmů, ale její pěkný zadek tentokrát zábavě nestačí. Hned bych odsoudil herecké výkony, ale je třeba říct, že ty souvisejí v drtivé většině se scénářem. A ten je silně podprůměrný. Stejně jako střih, ten je úplně nepovedený a kamera. Ty jsou doplňkem nezáživného děje, ve kterém se sedmdesát minut kecá a souloží a pak se patnáct minut něco konečně děje. Některé postavy ale i tak jednají a činí nelogicky. A podivný je i konec. Každopádně na noc je odhalený zadek Ali a poprsí Joy celkem pěkná pohádka pro dospělé ke spaní. Nic víc z tohoto filmu nestojí za to. ()

Rychloskot odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ten film v televizi včera v noci. A docela to mnou otřáslo.Všechno špatně: Námět, scénář, nápad, myšlenka, herci, herečky, režie, ale hlavně katastrofální kamera, ze které se člověku chvílemi dělalo šoufl. A k tomu ještě věčné postelové scény, nudné záběry a když došlo na nějakou akci, byla většinou trpná. Takže to žánr Thriller nesplňovalo ani malinko. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama