Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známý televizní moderátor se stěhuje z New Yorku do malého městečka zalidněného nejroztodivnějšími figurkami, s nimiž je Stan Hooper nucen se sžít. Cesta ke společnému žití však není nikterak jednoduchá. Novinky jsou nejsledovanějším blokem zábavných pořadů v Americe. A Minuta se Stanem Hooperem byla označena za nejoblíbenější minutu v televizi. "A je tu Stan Hooper. Každý týden vám líčím skutečné příběhy skutečných lidí. Problém je, že k vám vždycky mluvím z toho děsného křesla ve studiu uprostřed Manhattanu. Ale tak už to nebude. Už nikdy víc." Za několik dní. "Dnes večer se vám hlásím z Waterford Falls. Z malého města ležícího v samém srdci Ameriky. Z města, které mám tu čest nazývat domov." (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Hismael 

všechny recenze uživatele

Situační komedie, která má celkem povedený humor, ale nepřináší nic převratného. Je to něco, co si pustíte, když televizi furt přepínáte a zrovna nic nedávají. ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu patří spíš k průměru, nechápavost některých postav mi dost vadila. Ale Chelsea je správně ulítlá a pěkná holka. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný seriál, který nepatří k tomu nejlepšímu, ovšem když ho dávali na ČT, dobře jsem se u něj pobavil. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Zřejmě díky mojí neutuchající lásce k situačním komediím, nerozumím až příliš chladným hodnocením tohoto celkem povedeného seriálku. Příběhy populárního New Yorského televizního komentátora na malém městečku a jeho sžívání s místními svéráznými obyvateli rozhodně nejsou žádným propadákem, ale celkem svěží oddechovkou. ()

Reklama

Reklama