Konkurs se smrtí

Smrteľná obchádzka

Thriller

Rakousko / Německo / Velká Británie, 2004, 100 min

Curt M. Faudon

Jenom dodám, že tenhle film je tak napínavej, až jsem si kousal nehty ;-D Doporučuju :)(23.8.2010)

Nechápu tak špatné hodnocení. Je to téměř jako "Hra" + "Truman Show" v jednom. Na to, že je to německo-rakouský film, je to velmi nadprůměrné. Děj za pět hvězd!! Herecký výkon hl. hrdiny za pět hvězd. Kamera, hudba i střih jsou dobré. Takové psycho a vy dáváte jednu hvězdu!!! Baštěte Bruse Willise a jiné jemu podobné a na takovéto filmy se raději nedívejte, když je vůbec nechápete!! Jestli chcete vidět pravý odpad, tak si pusťte sračky "hory mají oči" nebo "neviditelné zlo", které mají hvězd až moc na to, jakej je to sajrajt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TEČKA(21.1.2007)

• Ethano

Ještě nějakou chvíli to potrvá, než se Němci a Rakušáci naučí točit americká béčka - bohužel ale nemají k dispozici Erica Robertse :)(4.2.2007)

• riza-do

Nevím jestli je to jen můj dojem a jestli už jsem přepitý Americkýma hororama, ale tenhle Rakouský horor mě nutil chodit si každou chvíli pro nějaký jídlo protože jsem z nudy nevěděl co dělat. Jde vlastně o nehodu o které každý ví ale nikdo nic neřekne:/(4.1.2006)