Reklama

Reklama

Už tady nežijeme

  • USA We Don't Live Here Anymore (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komorní drama na motivy dvou povídek Andreho Dubuse (autor předlohy filmu V ložnici) zachycuje dva manželské páry nezvratně směřující do okamžiku krize. Nejlepší přátelé Jack (Mark Ruffalo) a Hank (Peter Krause) přednášejí na malé univerzitě kdesi na severozápadě USA. Jejich manželky Terry (Laura Dernová) a Edith (Naomi Wattsová) se starají o děti a o domácnost. Jacka stále více pohlcuje milostná aféra s Edith, zatímco chladného a jen zdánlivě nic netušícího Hanka zajímá pouze jeho začínající spisovatelská kariéra. Bergmanovsky laděná studie sobeckých tužeb a vnitřních potřeb čtveřice třicátníků zaujme kombinací brilantního scénáře a vynikajících hereckých výkonů. Především Mark Ruffalo (Piková trojka, Věčný svit neposkvrněné mysli) přivádí k dokonalosti typ mírně narcistického, chlapecky šarmantního nesmělého muže, který dokáže trpět stejně intenzivně jako trápit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Zbytočný film. Vôbec sa naň ani nepodobá, pripomína javisko, vo všetkom je to cítiť. Sledovať ho sa dá prirovnať k prázdnemu zízaniu na stojatú vodu. Napriek tomu to nie je veľká nuda. Len je to také tlmené a ohromne monotónne. Do konca ma v strehu udržal len môj milý, Mark Ruffalo. Spolu s Naomi Watts fakt pekné výkony, na druhú dvojku si nespomeniem, ani keby ste ma rezali. Zrejme hladinu nerozbúrili.....Na to ale zdá sa nemal nik povolenie, hmm..... Jedine záver nie je celkom zbytočný. Veľmi príjemný ťah. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Uvěřitelnej příběh, uvěřitelný postavy, uvěřitelný vztahy mezi nima... Ten film je prostě jako ze života. Jenže k čemu to je, když se tam za celou dobu nic moc zajímavýho neodehrává? Doufal jsem, že až se provalí ta nevěra, tak se to snad nějak rozjede. K přiznání nevěry sice došlo, ale žádný oživení to nepřineslo. Film dál ubíhá ve stejnym pomalym tempu a končí poněkud bez pointy. Možná osoby žijící v manželství na tom najdou něco víc, ale mě to moc nebavilo... ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Skvělé komorní drama o prohození manželských párů mezi přáteli. Co je k tomu vedlo, když ke všemu mají malé děti a vlastně celkem spokojený život? Někdy ho mít můžete a šťastní nebudete, tak jako excelentní Laura Dern a Mark Ruffalo, kterým sekunduje Naomi Wats a Peter Krause. Když nemáš štěstí, nemáš ani lásku. Jo. ()

Kimon

všechny recenze uživatele

Tento snímek si nechávám na pozdější dobu, kdy konečně dospěji k názoru, že jsem schopný pochopit komorní drama a ještě k tomu navíc nezávislé. Poněvadž jsem na rozdíl od kolegině Charlosiny již mnoho let v manželském vztahu a úděl ženy v domácnosti (tedy té své) mám do podrobna prostudovaný, nemám odvahu tu "vztahovou partnerskou výpověď" shlédnout. Nu, ... možná až v penzi, ale to je ještě daleko. :-) ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Nezávislý film kanadské výroby neposkytuje žádné pohledy na komplexní oblast partnerských vztahů, je zaměřen pouze na jeden aspekt - oblast, kde se vztahy rozpadají - a tam je hořký, realistický i když překvapivě ne příliš dramatický což je pro mne trochu zklamáním. Není tam dostatek prostoru ukázat, co kdysi mohlo být dobré ve vztazích, aby jejich rozpad znamenal zodpovězení zásadních otázek. 70% Produkce: Front Street Pictures ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama