Reklama

Reklama

Joey

(seriál)
USA, (2004–2006), 16 h 15 min (Minutáž: 21–27 min)

Kamera:

Nick McLean

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Matt LeBlanc, Andrea Anders, Paulo Costanzo, Jennifer Coolidge, Drea de Matteo, Mädchen Amick, Lucy Liu, Miguel A. Núńez Jr., Carlos Gómez, Carmen Electra (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(46)

Seriál Joey je voľným pokračovaním úspešného sitcomu Priatelia. Jeho hlavnou postavou je Joey (Matt Leblanc), ktorý je jediným synom v rodine Tribbianovcov. Má sedem sestier a talianskych predkov, ale po taliansky sa nikdy nenaučil. Joey sa pokúša stať slávnym hercom. Jeho najväčším úspechom je úloha doktora Draeka Remoreya v seriály Tak ide čas. Táto práca mu dáva určitú istotu, ale nenapĺňa ho. Najväčšou jeho oporou je babička, ktorá ho vždy podporuje. Joey je šarmantný spoločník a netrpí núdzou o ženy, ale napriek tomu nemal so žiadnou z nich dlhodobý vzťah postavený na láske, okrem Rachel. Po tom, ako sa jeho priatelia rozpŕchnu, sa Joey presťahuje do Los Angeles, aby zmenil svoj život a konečne prerazil v hereckej kariére. Priateľov vymení za svoju staršiu sestru Ginu a jej synovca Michaela. V seriály sa objavuje aj Joeyho susedka Alex, ktorá je síce vydatá, ale medzi Joeym a ňou to iskrí... Joey (Matt Leblanc) sa sťahuje z New Yorku do Los Angeles po tom, ako mu jeho zástupca oznámi skvelú novinu. Má pre neho nie jednu, ale hneď dve zaujímavé úlohy v televíznej šou a on si môže vybrať. Nanešťastie program, ktorý si vyberie nemá úspech, a ten, ktorý zavrhne sa stane hitom roka. Stretne sa so svojou sestrou Ginou (Drea De Matteová) , ktorá mu zoženie byt. Ginin syn Michael (Paulo Costanzo) prehovára Joeyho, aby s ním mohol bývať. Ale on s tým nesúhlasí, pretože by tým sestre ublížil. Po dlhom prehováraní Joey prikývne, ale odpoveďou je mu Ginin hnev... Joey sa zoznámi s mladou susedkou Alex (Andrea Andersová) a netají sa so svojimi sympatiami k nej. Zistí však, že je už zadaná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (398)

Arx 

všechny recenze uživatele

Před Kevinem Brightem, hlavním režisérem Joeyho a dřívějších Přátel stojí nelehký úkol. Je určitě hodně těžké natočit seriál, který by byl kvalitně stejný, né-li aspoň podobný k nejúspěšnějšímu seriálu všech dob, Přátelům. Každá postava z oblíbené šestice má svoje neodmyslitelné místo v seriálu, svoje osobité chování a zároveň i spoustu fanoušků. Když přichází závěrečná klapka na konci 10. série vypadá, že je všeho konec. V roce 2004 se spouští první klapka nového seriálu Joey, který je volným pokračováním seriálu Přátelé. A právě tady se ukazuje, že i přes absenci Rosse, Chandlera, Moniky, Rachel a Phoebe je schopen natočit seriál, který byť nedosahuje kvalit Přátel, dokáže zaujmout, pobavit a je tak trochu svěcená voda pro zaryté fanoušky Přátel. Já sám tak trochu patřím mezi ně a tak je pro mě Joey velmi přijemné překvapení a i trochou nostalgie právě k Přátelům mu dávám 5 hvězdiček. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Ano, nejsou to Přátelé, nicméně mi nepřijde, že by Joey zase až tolik zaostával. Seriál je vtipný, má spád a nesporně své kvality (dle mého především v hereckém obsazení, prostě mi sedí). Zase až takový propadák, jako jsem o něm prvně slyšel, to v žádném případě nebyl. Kultovní záležitost jako Přátelé to nebude a není, ale to dle mého musel každý očekávat. Navíc při permanentním srovnávání právě s daným dílkem. Každopádně si myslím, že tento sitcom je minimálně nadprůměrný... ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Po několika dílech, které jsem mohl vidět, se pro mě jedná o excelentní záležitost, pokračující v tradici Přátel, které považuji za vrchol komediálního žánru. Matt LeBlanc by to sice asi sám neutáhl, ale jelikož i ostatní herci z partičky jsou vynikající, tak si seríal zatím drží velmi solidní tempo a kvalitu. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jasně, Přátelé už to nejsou, vtípky jsou jaksi vyčpělejší, postavy jak vygenerované přes počítač, ale pokud byl trouba Joey vaším oblíbeným charakterem, tak vám tenhle seriál bude stačit k pobavení. Předvídatelný sitcom s pár dobrými hláškami vhodný jako kulisa k večeři či snídani. 70% EDIT: Druhá série je slabší, schyluje se k degradaci o hvězdičku:-/ ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Po prvych 10 castiach nemozem hodnotit inak...isteze u mna zapracovala nostalgia po Priateloch, ale je urcite nutne napisat, ze "Joey" je sam o sebe velmi slusny nastupca hore spomenuteho sitcomu...rozbieha sa to sice dost pomaly, ale kto mal rad Priatelov hlavne kvoli Joeymu urcite v tomto serialy najde to prave "orechove"...na mna, kombinacia Joeyho, jeho sestry, synovca, domovníčky, agentky a Howarda:) zabrala...;-) ()

Galerie (788)

Zajímavosti (72)

Související novinky

Favreau a mladý Sheldon

Favreau a mladý Sheldon

16.03.2017

Přátelé měli spin-off s Joeym, Teorie velkého třesku nám nabídne Sheldona. Rozdíl je akorát v tom, že tentokrát dostaneme prequel, v němž bude populárnímu hrdinovi 9 let. Ano, řeč je o dlouho… (více)

Reklama

Reklama