Reklama

Reklama

Moto GP: v zajetí rychlosti

  • USA Faster
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Tento dokument nás pozve do zákulisí nejprestižnější motocyklové soutěže na světě. V dokumentu najdete také profily nejlepších jezdců, názory odborníků ale i realizačního týmu. Poznejte nehrané napětí, karamboly a touhu po výtězství v zajetí rychlosti v soutěži Moto GP. (masw)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

"Keď skončíte druhý, máte chuť zabiť všetkých naokolo." Napínave, dojemné, vtipné. Dokument o kráľovskej motocyklovej triede, ktorý by si nemal nechať ujsť nikto, kto sa aspoň trochu zaujíma o motocyklový šport. Až teraz chápem, že všetci tí borci, čo jazdia MotoGP sú viac-menej (niektorí viac a niektorí menej) blázni, pretože inak by to robiť nemohli. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Perfektní dokument z dost možná nejlepší éry tohoto motosportu. Nezapomenutelné bitvy hlavně mezi dvěma jezdci- na jedné straně miláček fanoušků, pohodář Valentino "The Doctor" Rossi, na straně druhé zachmuřený (a věčně druhý) Max "Mad Max" Biaggi. Dodnes pamatuju na závod na brněnském okruhu, kde se "žlutej" Rossi neustále předjížděl s "červeným" Biaggim. Skončilo to jako většinou, kdy Vale ukazoval Maxovi záda (a v jednom případě i vztyčený prostředníček :). Škoda, že současné Moto GP už není ani z poloviny tak zajímavé, jako to ze začátku nového tisíciletí... Dokument zaujme nejenom fanoušky tohoto sportu, ale každopádně je dělaný hlavně pro ně, zkrátka (i s bonusem) přes dvě a půl hodiny vyčerpávajících informací (mj. o konci "pětistovek" a zrodu královské kubatury pojmenované právě Moto GP), ale hlavně zábavy a adrenalinu. 4*, ale pokud vlastníte nějakou tu Hondu, Kawasaki, Yamahu, Aprilii nebo Ducatti doma v garáži, klidně si přihoďte i tu hvězdu poslední, páč výživnější dokument ze světa závodních silničních motocyklů těžko najdete). ()

Reklama

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem obsáhlejší dokument, ale řeší spíše jenom léta 2000-2002, navíc víceméně jen dvojici Rossi/Biaggi, anebo ještě Hopkinse či McCoye - což jsou nováčci - takže ne že jen málo toho dovíme ale navíc neřeší ani tu celou špičku. Také častěji horší kvalita obrazu. Největším plusem jsou myšlenky jezdců jako Schwantz, Rainey a mám pocit že měli udělat dokument o těch 90.letech nebo i dřívějších, protože jako že druhý Biaggi měl být konkurence pro Rossiho, to je vtip. Tím pádem léta kolem 2001 nesahají ani po kotník těm dřívějším. (v té době jsem fandil Doohanovi, a to ještě předtím než se stal mistrem) ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Hezký pohled do světa motorek a všech lidí okolo toho se motajících. Je jasné, že doba se mění a ve veškeré technice, tak i motorsportu jde ohromně dopředu. Proto, když jsem na toto dílo koukal (2013) mnoho věcí už je jinak či se změnilo. Líbí se mi zpovědi těch nejlepších jezdců, představení (v té době) talentovaného Johna Hopkinse a první neskutečné sezóny Valentina Rossiho. Celkově se mi tento dokument líbil a světový seriál motocyklů sleduju, proto uděluji čtyři hvězdy - 75%. ()

Expertt 

všechny recenze uživatele

Lepší shrnutí MotoGP asi těžko najít v běžných mediích, pomohlo mi to si v hlavě urovnat všechny ty informace co jsme již znat a i je obohatilo, hodnotim ***** nicméně jsem si představovat možná větší přiblížení do života "jezdce MotoGP" případně více rozhovorů. Pak jsem čekal uveřejnění nějakých čísel...kolik gum se použije, kolil paliva se projede, kolil lidí spolupracuje, případně náklady shruba...za závodní víkend. Ale to bych chtěl možná už moc :-) ()

Reklama

Reklama