Zero Patience
Muzikál
Kanada, 1993, 95 min
John GreysonHrají:
John Robinson, Normand FauteuxObsah
Excentrický muzikál, který nabídne vodní balet, tanec pralesních zvířat a zpívající loutky, zkoumá potřebu nalézt obětního beránka zodpovědného za nemoc AIDS. Stosedmdesátiletý viktoriánský sexuolog buduje muzeum zasvěcené tzv. pacientu číslo nula, který zavlekl nákazu do Severní Ameriky. Při hledání obětního beránka se však vyskytne jedna nesnáz. Duch pacienta číslo nula se vrací, aby se spojil s ostatními viníky, jako je zelená africká opice a Miss Čelenka HIV, a společně svéráznými prostředky bojovali za své veřejné očištění. (oficiální text distributora)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $217,300║Tržby Celosvetovo $-║(26.5.2010)
5150
Tehdy začátkem 90. let byla jiná doba. AIDS bylo téma a všichni se snažili dopátrat toho, kdo to vlastně celé spustil. Kdo byl ten pomyslný pacient číslo nula. Byl to homouš, feťák nebo snad nějaká opice z Afriky? Byla to posedlost. No a John Greyson do toho natočil tenhle výstřední muzikál o AIDS a dal jim svou odpověď.(9.11.2007)
Braddy
Muzikály moc nemusím a tenhle se fakt moc nepovedl. Neskonale jsem se u něj nudil. Jediné co mě "probudilo" byla scéna zpívajících řitních otvorů:-) Ale ta bohužel film nezachrání.(3.4.2005)
kim lowe
Tak tento film mi vrazil kudlu hluboko do břicha. Citlivý, ale nepatetický, zábavný, ale tragický.(7.4.2007)