Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kluk a holka, kteří jsou nejlepší přátelé, řeší běžné středoškolácké problémy, ale taky nové touhy a rozpačité vzájemné city. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Trochu ma prekvapuje, že ešte aj v roku 2023 vznikne film na tému "hovoriace pohlavné orgány", keďže by som čakal, že tomuto už dávno odzvonilo kdesi pred 20 rokmi. Ale OK, dal som tomu šancu, že veď snáď z toho vzíde niečo originálnejšie, aspoň čo sa deju a "dialógov" týka. Bohužiaľ, prekvapenie sa nekonalo, a celý film pôsobil zbytočne vulgárno-úchylne, a koniec koncov plytko. Na hláškach sa akosi nedalo ani zasmiať, a ani dej nebol bohvie čo, aj keď scenár nebol úplne zlý (hoci všetci sme vedeli, ako to celé skončí). Nuž, aspoň 1* za snahu... Ale inak bieda. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie ve stylu Prciček, sice jsem se bál že je to německé, ale ono právě že to bylo od sousedů to bylo opravdu koukatelné. Američani by do toho nacpali samé bukvice  a lezby a jiné šílenosti. Tady to bylo jen čistě okrajově a nic moc se vážně nebere. A postavit film na tom že s někým mluví genitálie bylo vtipný. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Och môj bože, tak už aj nemci naskočili na vlnu hoven, len aby ich hral Shitflix a produkujú jednu zhovadilosť za druhou. Nezvládam americké filmy zo strednej a prestávam zvládať celkovo filmy zo strednej. Chápem čo chceli povedať, ale to je asi tak všetko. Oceňujem hovoriace penisy a vagíny, len prečo to muselo byť tak nasilu trápne, nevtipné a ako, pozerať to napr. s rodičmi, prepadol by som sa od hanby. Ak má toto vychovávať dnešnú už tak dosť zdegenerovanú mláďeš, tak to mi poser kozy. 1 z 5 ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

O kolik jsme více než jen pudově ovládaný svazek svalů, jehož kompasem jsou naše genitálie.. No podle Lásky natvrdo prakticky o nic.. Nejde o první neflixovský pokus o další teen komedii, které se vytratili, jelikož dnešní diváci jsou asi daleko vznešenější, a tak divočejší chvilky s koláči či kamarádovou matkou jsou už jen nostalgické ohledy.. A pořád platí, že v tomhle žánru je streamovací gigant stále úplně mimo.. Ve stylu "možná jste to vy, možná je to váš život" z toho ale vychází sterilní hovadina, jejíž příběhový směr je bohužel na první dobrou jasný a jinak kompletně bez nápadu. Zřídka se podaří a při střetu generací a rodičovských výprav opravdu připomene svého tematického velikána, ale snímek absolutně postrádá cíl a především cestu k němu.. Možná, že jde o ochutnávku budoucího směru Netflixu, aby to zase byla služba pro mladé, ale nějak nemám pocit, že se jde tímhle směrem, a pakliže ano, tak kousky jako Láska natvrdo se nikam neposunou.. Nevím jestli jsem se víc cítil trapně, anebo rozhořčeně jak povrchní to je.. Nicméně alespoň cením pohled z obou stran, tedy že nejsme jen chodící penisové, ale stejně tak i mluvící vagíny.. Tož rovnoprávnost a genderová vyváženost za jedna! (to si můžou naprosto nenuceně odfajfknout).. Takže tenhle výstřel do prázdna není škoda kulky, pokud se v podobném směru bude pokračovat a především růst. 10% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Počas sledovaniu filmu som zaspomínal na dneska už „legendárny“ Knallharte Jungs, a na to, že počas tých cirka 20 rokov koľko vecí sa zmenilo. Aktuálny film, podobne ako „predchádzajúce“ dielo, nie je možné brať vážne. Len niektoré časti scenáru majú nejakú vypovedaciu hodnotu (napr. ako môže jedna maličkosť zmeniť pohľad na vás), ale mnohokrát ani tie „zábavné scény“ nie sú dostatočne zábavné. P.S.: Cosima Henman je proste cute a z pokračovania pochopiteľne nesmú chýbať Axel Stein a Diana Amft. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený v obci Santanyí (Malorca, Španielsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama