Reklama

Reklama

V říši víl a skřítků

Dvě děti, které jsou o prázdninách na farmě, jsou přemístěny do Země víl. Děti omylem sní kouzelný vílí koláč a musí splnit tři úkoly, aby se mohly vrátit zpět do jejich vlastního světa. (Stanislaus)

Recenze (4)

KorryxD_ 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem v sobě měla vzpomínku na jakousi pohádku o vílách. Nebyla jsem si jistá,jestli se jedná doopravdy o nějaký film,nebo je to pouze výplod mé fantazie :D Když jsem ale náhodou pohádku našla,tak jsem se musela hned podívat na to,co mi od dětství tak utkvělo v hlavě. Musím říci,že děj je hezký a pro děti je to vážně moc hezká pohádka,kterou se zamilují stejně jako já,když jsem byla malá. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Pofiderní mix animací s úchylkou pro houbičky. Statické pozadí, před kterým poskakují hnusně načrtnuté postavičky s nepřirozeně tlustým krkem a občas je do toho násilím vprcnutá primitivní 3D animace. Až se tak nějak divím, kde tvůrci sebrali jména formátu Kate Winslet a Jeremy Irons. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Film režiséra Gary Hursta pojednává o Georgeovi a jeho sestře Nellie, kteří naleznou kouzelný strom a vstoupí do říše lesních víl. Film nebo lépe řečeno pohádka se vyznačuje perfektní animací a ucházejícím dějem. Pro děti opravdu doporučuji! Ještě musím podotknout , že v ČR se film jmenuje V říši víl a skřítků! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama