Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 19
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Diskuze

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Georgex

Ty kravo. Georgex z maly databazicky nekde v Cechach, a napsal by daleko lepsi scenar, nez ty kikoti v halywudu. Klobouk dolu, tohle by me zajimalo a rad bych se na to kouk a verim, ze by to bylo i vtipny. No, urcite by to bylo lepsi, nez ta 9. serie, ale to je skoro cokoli. Fakt zustava rozum stat, ze neprisli s necim aspon 10x lepsim. Skoda no.

Fredy.D

Fredy.D (hodnocení, recenze)

Po osmé sérii měli milion různejch variant na další pokračování. Bohužel problém je v tom, že Walden se Charliemu vůbec nepodobá a za těch 8 let si každej zvykl na tu stejnou notu, takhle je to kromě pár postav, Alonovu parazitování a domu úplně jinej seriál...

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Georgex

S takovou zapletkou bych jako divak nemel vubec zadny problem, naopak. U toho co si tvurci vymysleli tady jsem si sam pripadal jako znasilneny a zneuzity...

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Lefty86

tak Hugha jsem si přál, ale jako náhradu by to fanoušci nepřekousli, ale jako bratrance z UK, který začal mít problémy s manželkou kvůli děvkám a chlastu a rozvádí se a potřebuje nový začátek a převzal by po Charliem hypotéku, kde by třeba v závěti, že dům může vyplatit pouze ten, kdo si tam nechá Alana a v první sérii by se ho pokoušel nějak dostat z domu, což by samo o sobě mohlo být vtipné s charakterem Alana a pak by k sobě nějak přirostli a mohlo se to vrátit k původní myšlence. Rozhodně by pak odpadla taková ta nelogičnost proč si cizí chlápek nechává jiného doma a nemuseli se v poslední sérii brát.

na příspěvěk reagoval Eržik, NightPorter, Lefty86

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

m@cs

To je blbost - Walden nikdy děvkař nebyl. Walden byl vždycky prezentovanej jako hodnej, naiviní slušňáček. A právě tímhle se stal ten seriál - dalšim sitcomem z řady a úplně zmizelo to co ho odlišovalo od zbytku konkurence. 9. a 10. série jsou to nejhorší ze seriálu.

 

V 11. už ho začali psát podle mustru postav z Dva a půl chlapa - je jízlivější atd. a konečně ta postava není na hovno.

 

A největší problém je, že mezi ním a Alanem není skoro vůbec žádná chemie

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Lefty86

noooo, covece to by bejvalo nemuselo bejt spatny.. to jsem ani nezaznamenal, ze o nem uvazovali. sice je to britsky krasavec, ale devky prej taky umi prohanet slusne :-)

na příspěvěk reagoval Lefty86

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

měli Charlieho prostě jen nahradit a dopadlo by to líp než to co udělali. Hugh Grant kterého zamýšleli by byl skvělá volba

na příspěvěk reagoval NightPorter, Georgex

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Do 10. série byl pro TatHM jedním z topů mezi seriály. V 11. série však přišel neuvěřitelný kvalitativní propad, který si prostě neumím vysvětlit. Dle mého pocitu do 10. řady jel seriál na podobné vlně jako s Charliem. Walden byl zpočátku podobný děvkař jako Charlie, v 11. se však něco zlomilo a jestli se nepletu, tak už tam ani moc o ženský nešlo. Nebyla to ještě taková hrůza, ale už to bylo na hraně 3 a 4 hvězdiček (přičemž do 10. řady to byl 5* bez debat). Ale to co provedli ve 12té sérii? Vždyť to co teď předvádějí nemá s původní myšlenkou nic společného, zmizely perfektní vedlejší postavy (Rose, Herb, Larry, Charlieho dcera, Evelyn...) a navrch tomu přidali teplou svatbu. Proboha! Musím říct, že z těch prozatimních 6 dílů odvysílaných se mi líbil jeden.

 

Poslední, šestý, taky nebyl vyloženě propadák, ze začátku mě ten malej fakan i docela bavil, ale jak sedl v tom obchoďáku na zem (už to tu někdo taky zmiňoval), tak to bylo vyloženě trapný. A docela mě sere, že nějak takto ukončí tento kdysi skvělý seriál.

 

Představoval jsem si konec v duchu 9. a 10. série, návrat vedlejších postav (které jsem zmínil výše + ti co byli ve 4tém díle, což mě fakt potěšili alespoň takto) a na závěr samozřejmě návrat charlieho.

 

A soráč za takovou slohovku :D  

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

taky že sledovanost letí rapidně dolů a jestli tvůrci chtěli seriál zakončit tak, že absolutně vyženou a znechutí přebývající fanoušky, tak se jim to docela daří

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Neskutečný propad.

Jakmile ten capart začal trucovat v obchodě, tak jsem zapínal xbox a hrál Assassins creed... tohle není vůbec třeba sledovat...

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

No práve som si na FB prečítal že finále seriálu bude už 19.2., takže pravdepodobne to už ostane tak jak je :(

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Súhlasím, to posrané decko je veľmi protivné. Doteraz som tento seriál mal stále rád a aj aktuálna séria ušla (aj keď na 10. a 11. nemá), ale od príchodu toho decka sa môj vzťah k tomuto seriálu nalomil a ja dúfam že to decko rýchle vykopnú lebo to je hrôza a des! Popravde vadí mi aj jeho pôvod, zaváňa to multi-kulti propagáciou.

ZinedineCR7

ZinedineCR7 (hodnocení, recenze)

Iba druhá časť a ten malý smrad mi začína liezť na nervy. Neuveriteľne, kde sa ten seriál dostal. Už tam chýbala iba Lyndsey...

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

NightPorter

Však jasné každému čo sa ľúbi. Ako som spomínal, ja som to tiež nemohol pozerať a mal som k tomu podobný prístup, no vrátil som sa k tomu asi tak po roku, keď už som vedel čo ma čaká ... a teraz ťahám 11 sériu.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

ale charlie nastesti jede dva a pul chlapa dal, akorat to prejmenoval, takze ja jsem nakonec spokojenej, na alana nekoukam a mam novej serial s lepsima a zejmavejsima postavama.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Shakers

nejsou no. alespon ne tak trapne okate. a kdyz uz, tak to tam natahaval alan s tou jeho hnuskou. charlie si jel vtipky na chlast a pichani a to mi vyhovovalo, navic mel charisma na to to utahnout uplne sam. ale to holt alan ani kacer neutahnou, tak jim zbejva akorat ta trapnost no :-/ alespon mne to tak prijde a co jsem tak na to slysel ohlasy, tak zdaleka nejsem sam.

na příspěvěk reagoval Shakers

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Shakers

mozna pokud mas rad fekalni humor... mne to prislo cely k zbliti trapny no... radej si dam znova serky s charliem, ale tohle fakt ne :-)

na příspěvěk reagoval Shakers

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Lefty86

Tiež som to odložil a teraz som sa k tomu vrátil a je to celkom fajn, pozerať sa to určite dá. Aj keď ten Charlie tam chýba, príde mi to také vymäknuté.

na příspěvěk reagoval NightPorter

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Jednou budu muset ty zbylý bez Charlieho dát. kolik jich vůbec je?? teď jede 13. jo??

na příspěvěk reagoval Gryphon

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Tak to je věc názoru, každý má radši jiné jiné postavy, mě bohužel také nesedla. Štve mě, že tvůrci začali systematicky odmazávat staré postavy, které rozhodně měli potenciál, viz Herb, kde jeho představitel opravdu exceloval. Dále třeba Judith, Evelin apod. Chápu, že se nepohodli s představitelem Jakea, ale udělat z toho tuhle gay záležitost je fakt peklo. 

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Gryphon

charlieho dcera bola najskaredsia zena vcelom seriale za vsetkych 12 serii(berta nie je zena :)), a som rad ze vypadla, aj ked frajerky mala dobre.

Hlavne mam pocit ze sa zmenilo pozadie serialu, lebo nie je mozne aby takto dojebali charaktery. Napr ked si pozriem stareho Alana, tak to bola socka okolnostami, inak normalny chlap, teraz je socka charakterna. Walden bol buzerant od prichodu do serialu, v poslednej serii to uz vyzeralo ze sa konecne z neho stane zaujimava postava. Ale teraz to dojbali, uz len cakam kedy si ti dvaja fakt zajebu.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Gryphon

Naopak - po příchodu Waldena to byla jediná snesitelná postava. A opravdu horší postava než Lyndsay neexistuje.

 

Charlieho dcera tam hlavně přinesla zpátky humor 1.-8.série. A nebyla to ta vyměklá emocionální sračka, která tam přitáhla s Waldenem a byla předností 9., 10. a teď 12.série. 11.série je taky nejlíp hodnocená s Kutcherových sérií

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Lefty86

Walden měl infarkt a zjistil, že v životě nemá nikoho, tak se rozhodnul, že adoptuje dítě. To mu ale nechtěli dát, protože není ženatý a tak ho napadlo, že si vezme Alana. Teplouši nejsou, ale na tomhle staví celá 12.série. A jako náhodu o dítě žádají u sociální pracovnice, která je ve věku Waldena, je pěkná, hodná a navíc je sama - to jak to bude pokračovat musí uhádnout i tupec.

 

A 9.série je největší peklo.

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama