Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 42
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Diskuze

reich

reich (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Kdyby jenom egoista. Ono by o nic nešlo, fanoušci by to i někteří možná rozdýchali, kdyby tam Charlie nebyl. Ale ten konec mě naštval a potvrdil mi, že Lorre je arogantní! 

na příspěvěk reagoval Sylviiii

reich

reich (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Já ho tam čekal a dokonce jsem se na Charlieho těšil a čekal jsem nějakou konfrontaci s Alanem a Waldenem. Ne nestalo se a Lorre naštval a přišel myslím o hodně fanoušků. Upřímně u mě Lorre skončil!

na příspěvěk reagoval Sylviiii

reich

reich (hodnocení, recenze)

Mě to akorát přijde, že Lorre se vůbec s Charliem nechtěl usmířit. Spíš ho chtěl ještě víc zesměšnit a vůbec se Charliemu nedivím, že mu odmítl účast v poslední epizodě. Navíc Lorre udělal ze sebe naprostého idiota, jak zakončil poslední díl. Pěkně trapný!

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Teraz som to dopozeral a som trochu sklamaný z toho že sa Charlie nakoniec neobjavil. Ale chvalabohu aspoň za Jakea! Podľa mňa to bolo celkom dôstojné finále. Objavilo sa viacero starších postáv (Bridget a najmä Zoey dať nemuseli - tie nikoho nezaujímajú). Každopádne seriál mi bude chýbať :( Sledoval som ho od začiatku roku 2011 (čiže presne v tej dobe keď Sheena vyhodili) a stihol mi veľmi prirásť ku srdcu. Aj éra s Ashtonom mala svoje svetlé chvíle. Podľa mňa seriál Harpers by bol skvelý nápad, prečo ho museli takto pochovať? :/

Yoda sama

Yoda sama (hodnocení, recenze)

Hádať sa o tom, kto je väčšie hovädo je nezmyselné. Posledný diel bol zmätený, to búranie štvrtej steny nebolo tak zábavné, ako by mohlo, tie minútové cameá boli naničhodné a celkovo to celé smrdelo scenáristickou zúfalosťou. Ako keby to bol nejaký špeciál. Zároveň oceňujem Lorreovu snahu vystreliť si zo svojej lásky, že to nepreťahoval zbytočne dlho a že mal v pláne to udržať nad vecou až do poslednej scény. Kto čítavá jeho odkazy na konci dielu, mohol zistiť, že Charlieho pozvali do poslednej epizódy. Mal prísť a zazvoniť, potom sa otočiť a začať rozprávať o nebezpečí užívania drog. Načo by podotkol, že tieto nebezpečenstvá sú pre obyčajných ľudí a že on má ďaleko od obyčajnosti, lebo je ninja bojovník z Marsu, že je nezničiteľný. Na to by na neho padol klavír. Lorre povedal, že si mysleli že to je zábavné. Zároveň podotkol, že zábavnejšia bola Sheenova odpoveď. Dožadoval sa scenáru s príjemným návratom, načo by vrátil do hlavného vysielania v novej šou zvanej The Harpers, v ktorej by hral aj John Cryer. Ten seriál skončil presne vtedy a presne tak, ako mal.

na příspěvěk reagoval chezush, NightPorter

hyundai

hyundai (hodnocení, recenze)

A dvanáctá série s Charliem nebude? Já slyšel že ano. (bohužel/bohudík-jak chcete)

na příspěvěk reagoval Sylviiii

chezush

chezush (hodnocení, recenze)

SPOILER! Tak to byl hnus. Vážně mi ty všechny ''vtípky'' na Charlieho osobu byly proti srsti. Místo toho, aby Lorre nějakým způsobem uzavřel celý seriál, řešil celou dobu své osobní problémy s Charliem. Nedivím se, že Charlie tenhle trapný návrat odmítl. Alespoň Jake mě potěšil.

na příspěvěk reagoval Gryphon

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Gertrudo

jenomže co dokázal Lorre? napsal pár scénářů, jejichž kvalitu by zvládly cvičené opice, důkazem budiž celá post éra TAAHM bez Charlieho, kterou nemohl vymyslet normální člověk a přitom ruce měl volné a mohlo to být o čemkoliv, ale udělat z toho takovou slátaninu, to nevypovídá o dobrém scénáristovi.

na příspěvěk reagoval Gertrudo

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

No skoda, ze sa v poslednej dvojcasti Charlie neobjavil. Ale potesil ma aspon Arnie. Wagner, nie Wagner. W-A-G-N-E-R. Z toho som padal zo stolicky. A koniec bol o nicom. Ale to ostatne aj vsetky casti od 9. serie vyssie.

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

NightPorter

Takto, bez TaaHM by si uz nikto Charlieho nepamatal(alebo vies o nieco dobrom co charlie za poslednych 15 rokov natocil?). A zase naopak, Bez Charlieho bol TaaHM nahovno.

Ci je lorre daleko vacsi kkt ako charlie dokazu povedat len ti co poznaju a pracovali s obomi. Myslim hlavne ze objaja maju obrovkse ega ktore sa navzajom nezniesli.

na příspěvěk reagoval Georgex

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Hanebné finále. Opravdu škoda. Jediný vtipný byl Jake. Tohle bylo jinak ubohé praní špinavého prádla a řešení malicherných konfliktů přes obrazovku. Kde v tom je potěšení diváka? 

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Gertrudo

Lorre je urcite daleko vetsi kokot. Charlie ma aspon komedialni talent, coz ho z toho vykupuje, bez nej by Lorre nebyl nic, ten serial stal na charlie a bez nej uz byl naprosto o hovne...

na příspěvěk reagoval Gertrudo

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Odporne ukoncenie serialu. Nemam slov, snaha zhodit charlieho bola neuveritelna. Keby sa o to snazili aspon dostojne, ale tvrdit ze z charlieho sa stane psychopat, vrah a suloznik koz je dost trapne. Aj tie narazky na jeho sukromny zivot a ine serialy boli o nicom.

Terminator sice potesil, ale nechapem aky dovod bol aby sa tam vobec objavil.

Jedine plus je za to ze hodil ten klavir na seba aj chuck.

Kazdopadne verim tomu ze charlie a chuck su rovnaki kkti.

na příspěvěk reagoval NightPorter

Bonheur

Bonheur (hodnocení, recenze)

Trápny koniec seriálu ako aj drvivá väčšina častí bez Charlieho.  Za série s Charliem by som dal 80% a bez neho okolo 30% ale hodnotenie nechám za tú dobrú časť tá druhá bol pre mňa iný seriál.

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Gryphon

Mohls tam dát SPOILER... A určitě bych doplnil, že jsme Charlieho neviděli, jen se o něm mluvilo a pak tam byla ta trapná anymovaná část a ten dubler na konci... Otřesné!

na příspěvěk reagoval Gryphon

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

warha

charlie nebol mŕtvy ale rose ho väznila u seba doma, on ušiel a chcel sa vrátiť do svojho starého plážového dobu, ešte pred tým si tam nechal poslať piáno vrtuľníkom, no a ten koniec si videl/a

na příspěvěk reagoval Eržik

warha

warha (hodnocení, recenze)

Můžete mi prosím někdo stručně napsat co mělo znamenat ten konec s "Charleim"?

 

Prosím nepiště nadávky nebo komenty typu "ať se na to podívám" atd. přestal jsem se na to dívat s Kutcherem, nechci si kazit vzpomínky.

na příspěvěk reagoval Gryphon

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Gryphon

však to byli pouze epizodní postavy, navíc některé skončili tak, že už se nemohli vrátit, všechny důležité postavy tam byli, v tomto bych tvůrcům nekřivdil.

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama