Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
TV spot 8
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Diskuze

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Yoda sama: jojo závěr série poměrně slušný. Jinak máme za sebou první sérii bez Charlieho, a jasně, je to jiné, ale nebylo to vůbec špatné :) uvidíme co v září nabídne desátá :)

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Matrine: k tomu nejspíš vysvětlení neexistuje, tvůrci ho tam prostě dali na pár dílů jako Greg, ale řekli si, proč z něj neudělat po době pravidelnou postavu, tak si jí pojmenovali jak jim vyhovovalo a dál to neřešili.
To je jako s Chelsea, ta se tam objevila hned v prvním díle, potom někdy v páté řadě jako náhodná kočka, a potom hups 6. a 7. série tam bylo skoro každý díl

Matrine

Matrine (hodnocení, recenze)

viete comu nerozumiem ? v druhej serii v epizode kde sa jake ucil potapat a ala ho potom ucil soferovat sa judhitin priatel vola greg melnik. ale neskor ked sa zacnu znova stretavat sa vola herb melnik a v obidvoch pripadoch ho hra Ryan Stiles. vie to niekto vysvetlit ?

Deivy

Deivy (hodnocení, recenze)

Čaute. Poznate stranku kde su linky na stiahnutie novych dielov aj s titulkami? Lebo čo poznam su len epizody online. Dik

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Paulie88: Nova jsou kreténi... Přátelé davali před pár rokama několikrát na ČT1 navíc tak před 2 rokama to běželo na Primě... nevim proč nenasadí něco jinýho.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Tak po 7. řadě je na Nově zasazen podle programu seriál Přátelé, kterj známe už všichni nazpaměť....  Chápe to někdo???

Elvito

Elvito (hodnocení, recenze)

Posledné dve, či tri časti boli slabé, ale tá najnovšia bola už fajn, dosť som sa nasmial, hlavne preto, že Jake mal opäť v seriáli čo povedať :)

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Podle mě poslední dva díly trochu vybočili z řady ale přesto jsem se u nich výjmečne bavil takže se těšim se na další díly

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Podle mě poslední dva díly trochu vybočili z řady a trochu mi zkazili pohled na seriál, nicméně, jako celek působí 9. série velice povedeně a těšim se na další díly

R_Dwarf

R_Dwarf (hodnocení, recenze)

Tenhle seriál mě zezečátku bavil, po pár dílech to už ale bylo všechno poměrně.. Ohraný. Je celkem těžký dneska vymyslet nějakej originální seriál. Těch seriálů je dneska prostě hrozně moc.. 

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Paulie88: Tak je pravda, že se O´Neill párkrát objevil, ale šlo vždycky o camea a seriál prostě bez něj nevydržel. A počítám, že 10 série bude taky poslední. A celkově se to moc změnilo - jenom Evelyn, Judith, Herb a Jake tam už skoro nejsou, Berta tam jenom vždycky projde a něco zahlásí. Pak je tady postava Lindsay, která je mi celou 9. sérii vyloženě odporná (dokonce si myslím, že Alan má na víc). Samotný Alan to odsral nejvíc, protože z něj udělali tvůrci už opravdu bezpáteřní svyni, co za prachy udělá všechno (počítám, že jeden díl věnují tomu jako ho bude Ashtonovi kouřit za prachy - vzhledem k tomu jaký píšou tvůrci v současnosti sračky bych se opravdu nedivil), dřív nějakou hrdost Alan přece jenom měl. Ashton má zase problém jak už jsem psal, že je ta postava prostě nedotažená (oni si tvůrci ani moc práce asi nedali, když za nějakéch 5 měsíců vymysleli postavu co se chová jako dítě) a je moc cpaná do situací jako Charlie (sbalí každou krásnou holku, bejvalka bude nejspíš druhá Rose). Jako 9. série měla příšernej začátek, fajn prostředek ale několik posledních dílů je fakt sračka největší a jsem rád, že to vidí i diváci a sledovanost padá. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsal, ale tohle je můj sitkom č.1 a ničí mě jako ho tvůrci mrvěj

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T: Tak O´Neill se tam ale občas vrátil jako generál... neodešel úplně... i si dal cameo v následných filmech, kdežto Charlie odešel navždycky...

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

No nevím, podle mě by to už měli zabalit. Jako stavět díly na tom, že někdo furt blije nebo na sebe navzájem močej je dost trapný. Ale asi nejsem sám, protože seriál v posledních dílech ztratil kolem 3 miliónů diváků a sledovanost se teď pohybuje někde na 11,5 miliónů diváků. A Jake byl skoro v každé epizodě asi 30 sekund (a byl suveréně nejvtipnější), hned po něm Alan a Kutchner měl smůlu, že tvůrci neměli dost času na napsání pořádné postavy, takže není moc vtipnej (ale z těch scének je jasný, že by na to měl)

Paulie88: Kromě krimi seriálů (který vždycky odchod hlvní postavy nějak rozchoděj), tak ty seriály vydržely tak rok nebo 2 (na co si vzpomenu z hlavy: Hvězdná brána - O´Neill odešel a seriál vydržel 2 roky)

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Příjemné překvapení, ale sem rád... Nevím jaký sou historický statistiky po tom jak seriál dopadne když se změní hlavní psotava , kterou mají lidi zamilovanou a je svým způsobem nenahraditelná, ale tady se to zřejmě povedlo :)

zekkx

zekkx (hodnocení, recenze)

Sygi: To bylo jasný :) přeci by tam nenasadili Ashtona jenom na jednu řadu.. ještě navíc po tak kvalitním začátku.. celkově ta 9. řada se mi hodně líbila :)

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Koukl sem na program a je tam normálně 7. řada až do konce, takže se jí zřejmě rozhodli konečně dokončit, teď jen doufám, že až skončí hned nasadí 8. řadu..

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Marian21: ale nevím jestli by se na něj hodil švarc v dva a pul chlapa kde kutcher ma vlasy a vousy, mě se na něj líbil jagelka v Hele vole kde mám káru nebo Jan Škvor v Zlatá Sedmdesátá

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Ja neviem páni. Švarc je dobrý, ale mne sa viac páči spojenie KUTCHER - JAN MAXIÁN.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Koukl sem na dabing forum a nejčastějc ho dabuje Filip Švarc, takže asi jeho...

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama