Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 17
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Diskuze

TeraBum

TeraBum (hodnocení, recenze)

NightPorter

Mě to právě vždycky přišlo s Sheenem dost hardcore, proto jsem se na to taky nikdy nepodívala pořádně a jen jsem na to občas koukla v tv. A teď když jsem viděla ty dva tři díly tak mi to přišlo pořád stejně drsný, akorát jsem se u toho víc smála. A jak to mají ostatní, je víc oblíbený Kutcher nebo Sheen?

na příspěvěk reagoval aeon, NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

TeraBum

jo. rekl bych ze o dost, hlavne mi to prijde dost nucene uchylny a sprosty, to za charlieho uplne v takovy mire nebyvalo, nebo aspon to s nim nevypadalo tak nucene a trapne, umel to lip podat, ale to je muj pohled no.

na příspěvěk reagoval TeraBum

TeraBum

TeraBum (hodnocení, recenze)

Viděla jsem jen pár prvních řad, a teď jsem několikrát prošla kolem televize když na novější řady koukal táta, a nechce se mi tomu věřit, ale s Kutcherem mi to přijde mnohem vtipnější než dřív :D Tak nevím jestli na to vůbec začít koukat od začátku...

na příspěvěk reagoval NightPorter

rafe2317

rafe2317 (hodnocení, recenze)

dost by ma zaujimalo, ci charlie naozaj hrava na tom klavíry alebo je to len pustaju z pasky napríklad :)

na příspěvěk reagoval Gryphon

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

NightPorter

Tak to by byl tak originální nápad, že si ani nedokážu představit, že by se to vyjevilo jako fail a zbytečné protahování příběhu všemožnýma kravinama!!

na příspěvěk reagoval NightPorter

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Deivy

Takto by to bylo parádní, ale účast Jakea a Charlieho je nejspíš na 99,9% vyloučená :( S tou svatbou se mi to taky nelíbí (i když jak zde diskutovali, tak by byla jen jakože naoko kvůli nějakému záměru), ale to může taky být jen a pouze nějaký drb. Kdo ví jak to nakonec vše dopadne. 

Deivy

Deivy (hodnocení, recenze)

Svadba Alana a Waldena? To sa mi moc nepáči, skôr by mohla byť nejaka oslava (k lepšej príležitosti) kde by sa objavili všetci hlavní protagnosti t.j. aj Jake a zrazu by niekto zaklopal na dvere a tam Charlie s vetou "a mna ste nepozvali?" záber na otvorene huby a konec :D. Len škoda, že to tak nebude.

na příspěvěk reagoval m@cs, Hunadarik

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

podľa mňa Alan na konci dostane konečne vlastné bývanie :)

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

rafe2317

no, charlie se nejspis nevrati, jestli te jako prvni taky napadlo tohle... ale byla by to bombicka, este jednou trosku potrapit alana.

rafe2317

rafe2317 (hodnocení, recenze)

nieco sa hovorilo o "velkom" ukonceni 2 a pol ... v tom zmysle, ze by to malo byt naozaj neocakavane prekvapenie, tak sa chcem spytat, ci niekto niekde nieco nepocul alebo tak co by to malo byt :) DIK

na příspěvěk reagoval NightPorter, m@cs

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

a nebo jsou to Waldenovo prachy, jak tam nekdo vtipne poznamenal, plus se mnozi forky na jeho kameru, holt asi nema na min jak 10 let starej mobil :-D

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Zrovna jsem to sem chtel postnout :-D Jako Alan ani Zidak zadny prachy nepusti, to je jasna vec, ale Kacer by mohl :-)

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Zábavný a vtipný je to jenom když vzpomínají na Charlieho - jinak je 9. a 10.série děs. Nejvíc je to cítit na tom vyměklym humoru. Alespoň že exituje 11. série, která fakt jde (hlavně Alanova celosériová zápletka je boží) a pokud se toho bude držet i 12., tak se seriál možná rozloučí důstojně

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Devátou sérii táhnou Alan a sekunduje mu Jake, Walden se moc neprosazuje, naopak v 10 a 11 sérii jsem ho měl ze všech postav nejradši. :D

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama