Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 75
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Videa (97)

Ukázka z filmu 75

Recenze (1 194)

2Pac 

všechny recenze uživatele

po prvej casti som si myslel, ze toje riadna sprostost...cim dalej vsak pozeram tuto "sprostost", tym viac sa mi paci....Sheen sa dokonale vzil do ulohy "sexualneho vsivaka" a jeho brat a synovec mu coraz vdacnejsie sekunduju...a to nehovorim o tych brutalne kúlovych hlaskach o zenach ala: ,,zeny su ako bizony" :-D ten kto zije so zenou pochopi.....LOL ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze aktualni hodnoceni 66% procent je naprosto odpovídající - nadprumerny sitcom, ktery ma ale stale co dohanet... EDIT: Zvyšuji hodnocení, protože postupujícím časem tento sitcom zraje jako víno :) EDIT 2: Tak jsem to začal sledovat po dvou dílech na Nova Cinema a musím přihodit i tu poslední hvězdu. Některé hlášky jsou naprosto kulervoucí - a není jich málo. Seriál sice nedosahuje takových kvalit jako zbývající dva pondělní fláky CBS (TBBT, HIMYM), ale i tak je to nejlepší večerní komediální line-up v celosvětovém televizním spektru. Charlie na Alana: "Ta mladá holka se po tvojí první mrtvici vychrápe s prvním doktorem na oddělení, než stačíš napsat "Fo fe děje" na tabulku v ruce." ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento sitcom patrí ku tým, ktoré rozhodne netrpia nedostatkom financií. Stárnuci hollywoodsky playboy Charlie Sheen poberá za stvárnenie hlavnej úlohy kráľovský honorár. Hrá slobodného, bohatého šviháka s vlastnou vilou na pobreží, ku ktorému sa nasťahuje jeho čerstvo rozvedený, menej úspešný brat. Ani štedrá produkcia, ani preplatený Sheen a námet už vôbec, ma nedokázali pobaviť. Nie je to ani na dva a pol hviezdičky, chlapy. Dve musia stačiť. ** ()

duklak2

všechny recenze uživatele

Tomuto seriálu jsem chtěl přijít na chuť, ale bohužel, nestalo se tak. Donutila mě k tomu sestřenice, která říkala, že je to fakt sranda. Já pořád nechápu, co vám na tom přijde tak moc vtipného, že to má zde tak vysoké hodnocení. K hereckým výkonům se raději vyjadřovat ani nebudu. Charlie se mi vlastně líbil, jen když vozil odpadky:-) Buďte rádi, že tento seriál nehodnotím. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je velice těžké tenhle celek ohodnotit, jelikož kvalita se mění jako na houpačce, ale přesto to zkusím. Začátek s Charlie Sheenem je velice kvalitní a dalo by se to ohodnotit i 5-ti hvězdami. Jenže kvalita klesá a po třetí sérii již scénáristům téměř došla šťáva, žádné legendární hlášky se zde dávno nevyskytují a humor se zaměřuje na to, že někdo upadne a nebo takovou tu záchodovou klasiku. Proto 4-7 sérii považuji za takovou čtyř hvězdičkovou všehochuť, ale stále solidní podívanou. Úroveň se tedy drží poměrně vysoko až do klíčové osmé série. Zde se začne projevovat velké zoufalství. Epizody již nejsou tak nápadité, ani vtipné a na hlavním představiteli už je hrozně vidět jeho stáří a vlastně to celé vypadá, že už na svoji roli dávno nemá. Sakra vždyť ta série ani nebyla řádně ukončena a tak tomu dávám maximálně 3 hvězdy. V nejhorším byl Sheen propuštěn, chvilku mu trvalo než se vzpamatoval a vydává se vlastní cestou do nového seriálu, kde se mu opět daří a je to ten samý Charlie, kterého všichni tak dobře známe (Kurz sebeovládání). Zpět k tématu - Když tedy v deváté sérii nastoupí náhrada v podobě nového majitele domu Waldena, úroveň na chvilku lehce stoupne, avšak posléze se propadne na samotné dno až k poslední sérii, kterou bych neváhal ohodnotit odpadem (což jsem také udělal). Celkově tak dávám 75% což se rovná slabším čtyřem hvězdám. PS: Jízda to byla skvělá, ale posledním 100 epizodám je lepší se obloukem vyhnout. A nebo líp, koukněte se raději místo toho na alternativu s Charlie Sheenem. ()

Galerie (1 671)

Zajímavosti (912)

  • Jméno Walden Schmidt (Ashton Kutcher) není možná náhodné. Šéf představenstva společnosti Google má totožné příjmení. (Z258)
  • Pivo, které Alan (Jon Cryer) a Charlie (Charlie Sheen) pijí, je německé pivo s názvem Radeberger Pilsner. Dále je možné v seriálu zahlédnout také mexické pivo Corona Extra. (Don_Salieri)

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama