Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 63
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Videa (97)

Ukázka z filmu 63

Recenze (1 195)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ano, je to vlastně jednotvárné a svým způsobem ploché, na druhou stranu si to vůbec na nic nehraje a i ve své jednostrannosti to dokáže být zábavné. Cryer je velmi zvláštní, v podstatě hraje prudce nesympatickou a nechutnou postavu, ale dává ji tak skvěle, až to člověk musí ocenit. Charlie Sheen má světlé chvilky, ale možná se do své postavy ponořil až moc (nebo ji naopak připodobnil sobě), že v jeho poslední sérii už jel na neutrál se zataženou ruční brzdou), i kvůli tomu se jeho náhrada Kutcherem jeví jako hodně dobrý krok. Popravdě, Kutcher mě baví více než Sheen. Ten malej zmetek prostě musel dorůst, aby přestal být nepříjemný a začal bavit. V podobných seriálech tak uznání zaslouží hlavně vedlejší postavy, tady fest zabíjí skvělá Holland Taylor a krátké cameo Jeffa Probsta, tradičně skvělá Jaime Pressly, parádní Marin Hinkle, rozkošná Melanie Lynskey a kdo mě naprosto odjebal, tak to byla úžasná Courtney Thorne-Smith, ta mě fakt dostala. Je to přízemní, ale na rozdíl třeba od Přátel, na tohle se kdykoliv kouknu znovu. 3,5* ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Raz sa na tom dobre zasmejeme." "Už teraz je to dosť smiešne.“ Nikdy to pre mňa nebola srdcovka, ale inak fajn sitkomová fuška. Sheen tomu veľa dal, rovnako tak jeho brat alias "umrčaná baba" (samozrejme legendárny Pfaffenbach z Horúcich striel). Rovnako skvelé boli podporné postavy (mama, upratovačka). Naopak, šialená stalkerovská susedka to síce dávala na psychotriler (!), ale ja by som sa bez nej zaobišiel. Ku koncu došlo k absurdnému javu, kedy kvôli problémovému Sheenovi jeho postavu zabili (!) a nahradili ju Ashtonom Kutcherom, ktorý mal sitkomové postupy očividne dobre zapamätané z dôb Tie roky sedemdesiate. Z deja sa okrem Charlieho plus-mínus vyparil aj Jake, takže ku koncu to už bol naozaj úplne iný seriál, než na začiatku. Už to nebolo ono (pričom už na samom začiatku to pre mňa nebol žiadny zázrak), ale určite sa našlo pár svetlých výnimiek (gorila). ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Řek bych, že to vůbec není špatné, na to, že jsem o tom nikdy neslyšel, na Nově to na mě vybaflo z nenadání a ani tady na ČSFD jsem to zprvu nemohl najít, tak mě to překvapilo opravdu dost. Charlie Sheen jenom dokazuje, že na komedie byl on vždycky vysazenej. Vždycky byl a vždycky bude. Každopádně na ty nejlepší komediální seriály to určitě nemá (na který kouknu třeba třikrát za sebou), ale rozhodně to zabaví i tak. (7/10) ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

po prvej casti som si myslel, ze toje riadna sprostost...cim dalej vsak pozeram tuto "sprostost", tym viac sa mi paci....Sheen sa dokonale vzil do ulohy "sexualneho vsivaka" a jeho brat a synovec mu coraz vdacnejsie sekunduju...a to nehovorim o tych brutalne kúlovych hlaskach o zenach ala: ,,zeny su ako bizony" :-D ten kto zije so zenou pochopi.....LOL ()

duklak2

všechny recenze uživatele

Tomuto seriálu jsem chtěl přijít na chuť, ale bohužel, nestalo se tak. Donutila mě k tomu sestřenice, která říkala, že je to fakt sranda. Já pořád nechápu, co vám na tom přijde tak moc vtipného, že to má zde tak vysoké hodnocení. K hereckým výkonům se raději vyjadřovat ani nebudu. Charlie se mi vlastně líbil, jen když vozil odpadky:-) Buďte rádi, že tento seriál nehodnotím. ()

Galerie (1 671)

Zajímavosti (913)

  • April Bowlby (Kandi) se objevila desetkrát ve 3. sérii jako hostující hvězda. Nicméně, když jí ve 4. sérii přiřadili status pravidelné účinkující, tak se objevila už jen pětkrát. (HappySmile)
  • Psycholožku Lindu Freeman (Jane Lynch) vidíme vždy jen v její ordinaci. (kenny.h)

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama