Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 65
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Videa (97)

Ukázka z filmu 65

Recenze (1 195)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Komédia plná vtipov (aj keď sú väčšinou pre dospelych), ktorá ma každou časťou poteší a rozosmeje. To dokáže len malo ktorý. Skvelý humor, Jon Cryer, obzvlášť skvelý Charlie Shenn a vynikajúci slovenský dabing! 1 - 8. Séria - 100%. Bez Charlieho je to slabšie, ale vtipy a Alan ostávajú rovnako dobré. 9. séria - 70%, 10. séria - 80% , 11.séria - 85%, 12.séria - 70% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tento seriál se dívám od doby, co to koupila nova a pořád mě to neomrzelo. Kdo viděl alespoň jeden díl, tak asi ví o čem to je. No, mladší bratr Alan bydlí u zazobaného staršího bratra Charlieho v Malibu. Je rozvedený, ma víkendy přijíždí jeho syn Jake. Každý má samozřejmě své specifické vlastnosti, např Alan je skrblík, co navíc odvádí vysoké alimenty a Charlie je sukničkář, který má problémy s matkou, což je další důležitá postava. Charlie v pozdějšího sériích dává najevo, že u sebe Alana nechce a nebojí se to na něj kdykoli vytáhnout. Myslím si, že všechny série jsou na stejné úrovni, akorát ten Jake už není tak dobrý, jako když byl v pubertě. Zásadní zvrat přišel v deváté sérii, kdy kvůli problémům s alkoholem a neshodám se studiem odstoupil ze seriálu Charlie Sheen a nahradil ho Ashton Kutcher. Což byla nemilá zpráva, protože Charlie byl výbornej. Na druhou stranu tvůrci v deváté sérii přišli s novými nápady a dokázali pobavit. Nyní pokračuje seriál 10. sérií, která prozatím na kvalitě neztrácí, tedy vzhledem k sérii deváté. 11. série už ale byla bída a ta 12? Škoda mluvit. Jenže ty první byly tak úplně jinde a boží, že to hodnocení musím nechat...100% ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Mužský humor evidentně znamená debilní. Tolik sérií o dvou bratrech a synovi jednoho z nich, ufff. Trest boží. Jen tedy netuším, kde tam kdo vidí jednoho a půl chlapa z názvu. Chlap tam je jeden, nejdřív Charlie a pak Ashton, dál tam je jeden tupý ohyzda a škaredé otravné tlusté dítě, které se mění ve zrovna takového puberťáka. Chlap a jeden a půl nesnesitelného idiota. Muže zas míjí Sex ve městě. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sitcom, ktorý ale utrpel odchodom Charlieho Sheena, hodnotím priemerne. Pozeral som sem tam aj ďalej, ale už to nie je úplne ono. Vlastne som to snáď ani nikdy priamo nesledoval, len občas kúsky, ukážky a niektoré hlášky, ale nie pravidelne. Hlavní dvaja herci boli super už keď sa stretli vo filme Horúce strely, ale tu pre mňa hrali nesympatické postavy. Česť a sláva starému dobrému Toperovi Harleymu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ano, je to vlastně jednotvárné a svým způsobem ploché, na druhou stranu si to vůbec na nic nehraje a i ve své jednostrannosti to dokáže být zábavné. Cryer je velmi zvláštní, v podstatě hraje prudce nesympatickou a nechutnou postavu, ale dává ji tak skvěle, až to člověk musí ocenit. Charlie Sheen má světlé chvilky, ale možná se do své postavy ponořil až moc (nebo ji naopak připodobnil sobě), že v jeho poslední sérii už jel na neutrál se zataženou ruční brzdou), i kvůli tomu se jeho náhrada Kutcherem jeví jako hodně dobrý krok. Popravdě, Kutcher mě baví více než Sheen. Ten malej zmetek prostě musel dorůst, aby přestal být nepříjemný a začal bavit. V podobných seriálech tak uznání zaslouží hlavně vedlejší postavy, tady fest zabíjí skvělá Holland Taylor a krátké cameo Jeffa Probsta, tradičně skvělá Jaime Pressly, parádní Marin Hinkle, rozkošná Melanie Lynskey a kdo mě naprosto odjebal, tak to byla úžasná Courtney Thorne-Smith, ta mě fakt dostala. Je to přízemní, ale na rozdíl třeba od Přátel, na tohle se kdykoliv kouknu znovu. 3,5* ()

Galerie (1 671)

Zajímavosti (913)

  • Herec Angus T. Jones bol režisérovou prvou a jedinou voľbou pre úlohu Jakea. Režiséra zaujal jeho výkon vo filme Hráč (2002), a tak ho oslovil a zavolal na kasting. Hneď po kastingu sa Jonesa rozhodol do seriálu obsadiť. (ashtarsk)

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama