Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 53
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Videa (97)

Ukázka z filmu 53

Recenze (1 195)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Celkem podařený seriál. Charlieho Sheena moc nemusím, ale tahle role mu fakt sedla. Předpokládám, že ji ani nemusel hrát, žil skrze ni. Možná proto je mi tak nesympatický, ale zase nedruhou stranu, v seriále nebude napořád. Což mi připomíná Ashtona Kutchera, na kterého se výhradně těším. Nevím proč s tím fanoušci mají takový problém, Kutcher je daleko sympatičtější herec. Divím se, že se ten Sheen držel na scéně takhle dlouho, za mě už by letěl dávno. Seriál řadím mezi oddychové, nenáročné, kdy se občas i zasmějete. Žádný inteligentní humor, ale na druhou stranu ani žádný vyloženě sprostý či trapný. Někdy trošku černý a syrový, ale vždy v přiměřené míře. - "Alan suggested warm milk and masturbation." ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"M is for the misery she caused me, O is for the other things she did, T is for the traitor who's my brother, H is for the hump who is his kid, E is for extremely frightening girl talk, R is for the rifle in my mouth. Put them all together, they spell MOTHER, a word that's only half of how I feel." ----- 5 hviezd pripadá len po koniec 8. série, zvyšok balansuje na hrane odpadu. (x) ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě to moc nebralo, ale čím dýl na to koukám, tím víc mě to baví. Postava Charlieho je strašně dobře napsaná a Charlie Sheen je v jejím ztvárnění naprosto skvělý. U každé epizody obdivuji scénáristy, že dokážou vymyslet a vměstnat do prostoru 20 minut tolik úžasných fórů - skoro platí, že co replika, to perla. Bezvadný odpočinkový sitcom, který je chytrý, návykový a nesmírně zábavný. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Nepatrím k pravidelným, ani k nadšeným divákom tohto seriálu. Musím však priznať, že kedykoľvek som sa k sledovaniu niektorej časti dostal, vyvolávala u mňa celkom slušné výbuchy smiechu a pri záverečných titulkoch spokojnosť s tým, že som tých pár desiatok minút nestrávil u televízora zbytočne. Ale to platí iba pre časti v ktorých hrá Charlie Sheen. Tie s pokračovateľom sú už pre mňa nepozerateľné. ()

Rominator

všechny recenze uživatele

The Mooch at the Boo (S06E09) - 24. listopad 2008 - Charlie má problém kvůli Jakeovi, který šel na rande s Celeste (Tinashe Kachingwe), protože se nevrátili včas. Otcem dívky je totiž bývalý hráč amerického fotbalu Jerome Burnett (Michael Clarke Duncan). The Two Finger Rule (S06E19) - 30. březen 2009 - Charlie má hádku se snoubenkou Chelsea kvůli Rachel, která mu posílá svoje nahé fotky. Po zbytek epizody si Charlie, Alan, Herb, Jerome (od půlky) a Gordon (donese v závěru pizzu) důvěrně povídají. Of Course He's Dead: Part 1 & 2 (S12E15E16) - 19. únor 2015 - V posledním dvojdílu se zastaví i Jake. Arnold Schwarzenegger jako poručík Wagner výstižně shrne celý seriál. Za Duncana a Arnolda palec nahoru. ()

Galerie (1 671)

Zajímavosti (913)

  • Miley Cyrus (Missi) sa kvôli postave v seriáli vzdala svojich povestných kučeravých vlasov. (matthew.17)

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama