Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 78
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Videa (97)

Ukázka z filmu 78

Recenze (1 195)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybys pracoval na lidským vztahu, kterej by byl založenej na něčem jiným, než na výměně tělesnejch tekutin, někdo by se o tebe postaral." To už tak někdy dopadne, když někdo jen spí, pije a pomáhá šířit přenosné pohlavní choroby. Mě tedy Charlie bavil, bavil mě i jeho střídač Walden, ale s tím jeden a půl zbytkem to nebylo nijak zvlášť zábavné. Přesto bez výčitek svědomí zaokrohluju hodnocení nahoru ke čtyřem hvězdám, protože camea některých hvězd jsou vynikající. Kecám - dávám to za to, že si tam zaskočila Prudence umýt okna a já jsem si při tomto dvanáctém dílu první série nejednou s chutí zaslintal. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen je hodně nesympatický a naprosto asexuální. Proto, když se pokouší (velice trapně pokouší) být vtipný, dopadá to tak katastrofálně. Paradoxem je, že tento seriál miluje tolik lidí. Já naštěstí nejsem davová a a přikláním se k menšině, která tenhle seriál nesnáší. Moje hodnocení visí nad odpadem! ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem nejdřív vůbec neměl rád, ale pak jsem si ho docela hodně oblíbil.Po ''odchodu'' Sheena jsem seriál přestal okamžitě sledovat a viděl jsem asi pouze 3 díly a všechny stály úplně za vyliž prdel.To, co teď předvedl Lorre na konci, za to bych toho kripla nakopal do prdele.Sice potěšil Arnold, ale ten seriál byl bez Charlieho úplně nesmyslný žvást, že i Angus Jones raději odešel a nechtěl se nechat platit jako ta děvka Cryer, co nic jinýho v životě kromě tohodle sitcomu neměl.Sheen se může jen smát, peněz má víc než všichni co na seriálu makali dohromady a i když byl vyhozenej za fet, chlast a děvky, může na sebe bejt hrdej a odešel s hlavou nahoře.Což o sobě zbytek tý žumpy říct rozhodně nemůže.Pro mě seriál existuje do Charlieho odchodu, pak už to není dva a půl chlapa, ale Dva a půl prodejný děvky. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsme se snažil najít v tom onu kultovnost. Nakonec jsem při tom kvantu dílů objevil jen jistou kolísavost humoru, čili úplně nejlepší gagy střídané lacině trapným humorem, dále jistý stereotyp a nakonec nelogičnost jednání všech postav, ale to samozřejmě není gró celého problému, protože sitcom přece není o nějakém logickém vývoji postav nebo děje. Zkrátka mě to zas tolik neoslovilo. Jako příležitostnou oddechovku rozhodně doporučuju. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kdyby byla příživnická síň slávy, táta by tam bydlel.. Zadarmo !!" ;) Tak se mi konečně podařilo zdolat kultovní americký sitcom Dva a půl chlapa ve všech jeho dvanácti sériích, které jasně naznačují, o jak velký držák se jedná, když jeho vysokou kvalitu potvrzuje především fakt, jak dokázal ustát ztrátu své největší hvězdy, totiž Charlieho Sheena, zlobivého děcka - No, vlastně spíš zlobivého dědka !! ;) Hollywoodu, který však všem svým špatným vlastnostem navzdory platí za jedinečně komediálně nadaného herce.. A právě celý seriál lze vystihnout podobně jako právě Sheena několika slovy coby jednoduchého a vulgárního, leč nesmírně vtipného pošuka, Lorreho další velmi úspěšný projekt totiž staví především na jednoduchosti a nekonečné variaci zápletky, která však omračuje svou úderností, přesným timingem a cynickými dialogy plnými černého humoru a bizarnosti na samé hraně únosnosti, nelze se proto divit, že v něm mnozí vidí spíš sexismus, trapnost již mnohokrát viděného či přízemnost.. Já si však seriál zamiloval, myslím, že se není třeba brát tolik vážně, a byť jsem se tedy zprvu, když byl Charlie odejit, dost o Dva a půl chlapa obával, musím říct, že oceňuji odvahu tvůrců nesnažit se Sheena nahradit, ale raději se vydat jiným směrem s Ashtonem Kutcherem, jemuž však mnozí nemohou přijít na jméno.. Osobně mám Willisova syna - Díky, Ricky, za tu hlášku !! - Ashtona moc rád, a ačkoliv skutečně střízlivým okem viděno nepatří mezi opravdová herecká esa, právě sitcom je pro něj jako stvořený, a tak pro mě tedy seriál rozhodně neskončil osmou řadou, jak tu mnozí blábolí.. Přiznám, že se seriál ke svému konci skutečně vydával na hodně tenký led, žonglujíce s těmi hodně nečekanými homozápletkami, nicméně až do samotného finále si držel laťku kurevsky vysoko a já rozhodně tu drzou originalitu vnímám jako plus.. No, a samotná závěrečná epizoda ?? To byla opravdu kulervoucí jízda, až tedy na tu hrozivě trapnou animovanou pasáž, s tolika metafyzickými joky a odkazy, až jsem valil bulvy, a ačkoliv se vlastně celý děj nijak uspokojivě a očekávanou sentimentalitou plnou flashbacků nikam neposunul, ani neuzavřel, a ani Charlieho jsem se nakonec nedočkal - Celkem zarážející mi však právě připadala skutečnost, že se tu vůbec neobjevil Jake, jehož představiteli definitivně hráblo, ani Louis, kolem něhož se vlastně poslední dobou seriál točil.. - vše mi egoista Lorre, který očividně Sheenovi jen tak neodpustí, vynahradil třeba už jen hostující hvězdou v podobě Arnieho Schwarzeneggera - Díky čemuž se vlastně v seriálu objevili snad dva "největší" hollywoodští herci.. Nezapomeňte na Duncana !! - v roličce detektiva.. Mimochodem nenajdete moc seriálů, kde by se objevilo tolik hvězd, nejen v cameu, a nádherných žen.. II Viděno kompletně celé !! ()

Galerie (1 671)

Zajímavosti (913)

  • V scénach, kde sa postavy rozprávajú pri pozeraní televízora, si môžete všimnúť, že nie je zapnutý. V skutočnosti na nich niekto zo štábu spoza televízora svieti blikajúcim halogénovým svetlom. (Greenpeacak)

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama