Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
Ukázka z filmu 18
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Videa (97)

Ukázka z filmu 18

Recenze (1 194)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Sitcom z ktorého som videl pár dielov náhodne v TV a nikdy som nepochopil, čo je na ňom vtipné. Ja som pri tom zdochýnal od nudy. A ešte viac nechápem, že tento sitcom vytvoril človek, ktorý ma na konte tak vtipné pecky ako Mom, The Kominsky Method alebo aspoň príjemný nadpriemer The Big Bang Theory. No čo už. Je to jedna zo záhad, ktorú nikdy nevyriešim. 0/10. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Seriál, který svou vytrvalostí v křečovitém držení se jednoho a téhož tématu předčí i bandu sparťanských hooligans u výčepu. Charlie Sheen je už hafo sezón stále stejný prudce úspěšný muž, známý svůdce žen a velký vtipálek, ačkoliv jeho oblečení by si na sebe normální člověk nevzal ani na maškarní bál a jeho páčo pomalu, ale jistě šedne a bicáky atrofují. Naproti tomu John Cryer je stále tentýž ubožák, jehož je škoda popisovat více slovy. Jo a pak je tu ještě ta jejich nesnesitelná matka, "jejich" "malý" Jake, jejich hospodyně dicke Berta a pak už jen davy bezejmenných roštěnek. Taktikou zákopové války vedené stále týmiž prostředky bez jakékoliv znatelné známky postupu na tu či onu stranu si tahle partička získala početný zástup fanoušků, a vzhledem k průměrné metráži osolárkované ženské kůže na jeden díl seriálu je asi jasné, z jakého tábora se tento zástup rekrutuje;) Jednou za čas se na jeden díl mrknu, ale je to prostě jen solidní průměr. 60% ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Mužský humor evidentně znamená debilní. Tolik sérií o dvou bratrech a synovi jednoho z nich, ufff. Trest boží. Jen tedy netuším, kde tam kdo vidí jednoho a půl chlapa z názvu. Chlap tam je jeden, nejdřív Charlie a pak Ashton, dál tam je jeden tupý ohyzda a škaredé otravné tlusté dítě, které se mění ve zrovna takového puberťáka. Chlap a jeden a půl nesnesitelného idiota. Muže zas míjí Sex ve městě. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Chalupáři z Malibu aneb - nejzvrhlejší televizní počin, co znám. Dva a půl chlapa bez Charlieho Sheena, to je jako Velká Pardubická bez Josefa Váni. Není to ono. Ashton Kutcher (kterého považuji za jednoho z nejhorších amerických herců všech dob) sice přináší něco úplně nového a seriál díky jeho přítomnosti dostává nový, svěží náboj, ale pouze na chvíli. Pak následuje obří pokles kvality. Nejlepší jsou pochopitelně první série s proutníkem Charliem, který měl víc sexuálních partnerek, než Rocco Siffredi a James Bond dohromady. V té době byl seriál na vrcholu a Alan ještě nebyl na zabití. Tedy byl, ale ne tolik. P.S. Závěrečná dvojepizoda, ve které se objeví Arnold Schwarzenegger, coby poručík Wagner - je navzdory výše zmíněné kritice nových dílů - dokonalá. Skvělá tečka. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo nebylo, 1. série ještě vzdáleně připomínala klasické nudné americké sitcomy, ale tu a tam už cosi naznačovalo, že pokud se zvládne vstřebat základní rodinná zápletka, může to začít být opravdu vtipné. Takže zatím bylo možné si jen pomalu zvykat na Rose a Bertu a kochat se hostujícími kráskami: Kristin Bauer van Straten, Denise Richards, Megan Fox, Jennou Elfman, Teri Hatcher nebo Heather Locklear. 2. série vygradovala už do absolutně odvázaného humoru. Hlavně díky matce Charlieho a Alana. Z Jakea se stalo nejšílenější dítě televizní historie a z ženských hvězd se bylo možné pokochat Camryn Manheim, Lucy Lawless a Jeri Ryan. 3. série je pro změnu čím dál tím ujetější sonda do Oidipovského komplexu. A užívám si to čím dál tím víc. S hostovačkou Kevina Sorbo došlo i na doposud nejdokonalejší díl vůbec aneb Kandi, Mandi a Andy. Každý souloží s každým. O svatbě s Miou mi ale nemluvte. To byl eklhaft. ()

Galerie (1 671)

Zajímavosti (913)

  • Slova úvodní znělky nezpívají herci Charlie Sheen (Charlie), Jon Cryer (Alan) a Angus T. Jones (Jake), jak by se mohlo zdát. Písničku nazpívali ve studiu profesionální zpěváci a herci ve znělce jen otvírají pusu. (HappySmile)
  • Ačkoliv je klavír funkční, Charlie Sheen (Charlie Harper) na něm ve skutečnosti neumí hrát. (Scelleton)

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama