Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Bobek15 odpad!

všechny recenze uživatele

Je úbohé, ako sa snažili tvorcovia zarobiť na úspechu prvého dielu. Hrešny tanec sa stal kultom a perlou v svojom žánri, bol v všetkom prvý a originálny, ľudia si ho zamilovali a videli ho už niekoľkokrát a pozerajú ho znova a znova. A každý ďalší film, ktorý by sa mu čo i len trochu približoval, ľudia uvítajú s nevôľou a bude braný len ako trápne plagiátorstvo. A to ani nehovorím, keď sa po 20 rokoch nakruti sequel, ktorý nie je ničím iným, ako trápnym a nedôstojným pokračovaním kultovej jednotky. Úplne zbytočné, nudné, bez akéhokoľvek šmrncu a bez štipky snahy niečo inovovať. Jednoducho sopírovaná hlavná dejová osnova (iba prenesená do exotickejšej Havany), ba dokonca často aj identické repliky či scény. Takisto tá povestná chémia medzi hlavnými protagonistami nefungovala ani zďaleka tak dobre, ako v jednotke medzi Patrickom a Jennifer, pre ktorých to boli životné roly. No a obsadenie Patricka Swayzeho, aj keď len do vedľajšej roly, ako čisto marketingový ťah, bolo zž vážne úbohé. Čiže môj "odpad!" neberte ao hodnotenie filmu ako takého, ale ako vyjadrenie nesúhlasu a pohoršenia nad tým, ako trápne a silene sa snažili tvorcovia obohatiť, a to iba prostým a absolútne neinovatívnym kopírovaním megaúspešnej jednotky. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Nečakajte žiadny hit ako "The Time of my Life", ani nič, čo by ste si po dosledovaní pospevovali. Žiadnu pieseň, z ktorej by si hlavní predstavitelia robili srandu a po kolenách sa pomaly k sebe približovali. Najväčšou romantikou filmu (okrem scény milovania) je ich tanec pred plátnom, na ktorom je premietaný záznam tancujúcich rodičov. Kubánske rytmy sú podmanivé a vyskytuje sa v nich veľa vášne. Diego Luna si s tým poradil na výbornú, ale Romola Garai by potrebovala ešte pár rokov, alebo lekcií od Patricka, aby sa mohla stať kráľovnou miestneho podniku. 30% ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Přítelkyni se ten film opravdu libil, tak jsme na nem byli 3x. Ja jsem si pro jistotu koupil špunty do uší a masku. Využil jsem to hned poprve a to uz na zacatku. Nudnej propadak. To je tak, kdyz se dela pokracovani v dalsim stoleti. Kdyz delaji dvojku, tak at to nazvou nejak nejak jinak, protoze to s jednickou nema nic spolecneho. nechapu, proc Swayze, kdyz hraje uplne nekoho jinyho a v jiny dobe. to byla tah vedle a celkove je to neslane nemastne ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně nemůže být pokračování solidní jedničky. Jako neříkám, že jsem byl z předchozího filmu unešen, ale mělo to aspon slušnou úrovň. Zato tohleto je úplně k ničemu. Brak jak vyšitý! Jediný, ale opravdu nepatrný světlý bod tohoto skvostu je herec Patrick Swayze, který měl v jedničce hlavní roli - zde má vedlejší, ale přesto potěší. To je vše. Nic v tomto filmu nefunguje. Divná dvojice, divné písně a tance hlavně. Proto hodnotím jen na 3% = odpad! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A zase su u toho. Nechápu, čím si snímek "zasloužil" tak mizerné hodnocení. Je snad jasné, že Hříšný tanec byl a vždy bude pouze jeden a ti, co čekají, že se tomuto filmu snad dokonce podaří jen přiblížit legendárnímu snímku, nebo si myslí, že se bude jednat o jakési "nepsané" pokračování, jsou, jemně řečeno, nepatrně naivní. Název Dirty Dancing: Havana Nights má za úkol jediné. Přilákat na film lidi, kteří půjdou jen po názvu. Kdyby se film jmenoval úplně jinak, možná by měl i vyšší hodnocení, protože by ho pořád někdo nesrovnával s Hříšným tancem. Cílený marketing. Ten jsem já přeskočila a na film jsem se chtěla podívat především kvůli Diegu Lunovi a exotickému prostředí. Jasně, samotný příběh je ta nejsladší limonáda, s několika prvky, které jsou totožné s Hříšným tancem. Ona, krásná, mladá, z dobré, movité rodiny. On, obyčejný, nuzný, v chudých poměrech vyrůstající mladík živící se poctivou prací. Nejdřív rodiče nebudou s tímto vztahem souhlasit, ale nakonec se umoudří a usoudí, že nejdůležitější je dceřino štěstí. Mně se ale tato, možná lehce naivní, sladká romantika líbila. Scénář je velmi obstojný, tance krásné a smyslné a Diego Luna je "incredibly hot":) A Patrick Swayze v roli tanečního instruktora vypadá pořád výborně, na to, kolik let uplynulo od jeho poslední zvedačky s Bejby:) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Ani Romola Garai (Katey) ani Diego Luna (Javier) neměli před natáčením žádný profesionální taneční výcvik ani zkušenosti. Deset týdnů před začátkem natáčení odjeli do Portorika a tam denně trénovali osm hodin s producentkou JoAnn Fregalette Jansen a čtyřmi dalšími tanečníky a choreografy. (Bauer)
  • Inspirací tvůrcům filmu byl skutečný příběh choreografky a producentky JoAnn Jansen. Ta se v roce 1958 coby teenagerka přestěhovala s rodiči z amerického města St. Louis do Havany a postupně poznávala svět golfových večírků a luxusních nočních podniků. Našla si kubánského přítele, který ji seznámil s místní kulturou. Zážitky z Kuby ovlivnily JoAnn na celý život - stala se choreografkou a v New Yorku vedla vlastní taneční skupinu. (HappySmile)
  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)

Reklama

Reklama