Reklama

Reklama

Probuzená smrt

  • Velká Británie Wake of Death (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sun Quan, hlava čínské mafie, neměl nikdy při pátrání po ztracené dceři narazit na gangstera na odpočinku Bena Archera (Jean-Claude Van Damme). A když už na něj narazil, neměl mu zabíjet manželku. Rozpoutal tím vražednou smršť, která neutichne, dokud se jeho hlava (nejlépe oddělená od těla) neocitne v Benových rukou. Co ale zmůže jeden k smrti naštvaný chlap proti armádě všehoschopných čínských zabijáků? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Van Damme jako Ben Archer zde daleko více než svůj pověstný belgický balet používá pistole, připadá mi tak nějak v nezvykle charakterově strhané poloze ještě více rozzlobený než obvykle, což ovšem působí mnohem uvěřitelněji.. Ani režijní brnkání na melodramatickou strunu mi v Probuzené smrti spolu s přijatelnou stopáží nepřipadá jako špatná volba !! Moje resumé ?? Neobvyklý temně depresivní thriller a jeden z nejlepších filmů s JCvD !! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl dost slabej akcni film, ale presto se na nem da najit par kladu. Za prve tu neni Van Damme bejvalej marinak s deseti vyznamenanima a spoustou zvlastnich schopnosti, ale jen obycejnej bejvalej gangster a za druhy nepracuje sam, ale spolu se svejma kamosema. Sice se dej zvrhne ve variaci na tema zabili/unesli mi pribuzneho/kamarada a to nemeli ty parchanti delat, ale neprislo mi, ze by byl scenar tak uplne vymastenej, i kdyz obcas je fakt, ze na sebe sceny moc nenavazujou a dialogy misty pusobi smesne. Ale co je to platny, kdyz to je cely spis jak drama a akce tu je pomalu. Navic ji reziser neumi natocit dynamicky, i kdyz si pomaha vsim moznym. Akorat zaverecna akcicka se docela povedla. Co se tyce samotnyho Van Damma, tak je sice fakt, ze je krapet vrascitej, ale porad je ve forme, i kdyz tu vic pouziva pistole. Ale hlavne docela slusne hraje, krome zbytecne protahovany sceny s brecenim je vetsinou docela nasranej a fakt se mu to da verit. Celkove se nejedna o uplne spatnej film a v porovnani se Seagalovkama je tohle nadprumer, ale presto nemuzu dat vic jak 2*. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 8/10/// +zajímavá, zvláštní filmařina, v tomto směru originální, občas pěkně detailní scény, kamera -děj je málo vysvětlen (scénář), postavy málo načrtnuté, špatný střih, hudba spíše nevýrazná, český dabing je trapný "bude se mi stýskat"/// Rozhodně jsem to rád zkouknul. Film je celkem drsný a díky technickému zpracování aji docela originální. Jenže když je jedno, nemůže být druhé a tak pochopitelně filmu něco chybý. Nebudu to rozebírat, jen škoda že to nejsou 4* ale jen 3* i když to je vlastně taky slušné./// Celkem 63%/// ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

typicky van damme vystrielaju mu rodinu a on nasledne vystriela vsetkych "zlich"...ale v porovnani s jeho filmom teror vo vlaku je toto nieco uzasne.....a scena s vrtackou....no pekne(aspon van damee s kunpanmi nie su vykresleni ako "hodni"(ked niekoho rozvrtaju vrtackou nemozu byt az taky "hodni" ze)) ()

Beky 

všechny recenze uživatele

…Van Damme!!!!...co k němu napsat, nebo k tomu filmu!!!!!....asi si udržel po celou dobu nějakou tu atmosféru ( mě to nestačilo ) a režijní styl ( neustálé spomalování obrazu )!!!!....bohužel ani v jednom případě se nejdná o plus…..film je opravdu příšerná nuda!!!! ( já si ho dal na díly, vždycky po dvaceti minutách )….víc se nedá snad napsat!!!!....ale, mám-li být objektivní, Van Damme natočil horší filmy a tak za to, že nemohu si vzpomenout na nějaké výrazné nezvládnutí tohoto béčka, má to belgická guma za dvě hvezdy!!! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Původně režíroval film Ringo Lam, ale po pár týdnech natáčení v Kanadě od projektu ustoupil. (Cheeker)
  • Poté, co Ringo Lam odstoupil, se režie ujal Cess Silvera, ale po dvou týdnech natáčení v Kapském Městě byl vyhozen. (Cheeker)
  • Honorář J.C.Van Damma činil 3 miliony dolarů. (M.B)

Reklama

Reklama