Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 3000. Záchranná kosmická loď náhodou objeví vrak rakety Demeter, která zmizela před sto lety. Radost z nečekaného nálezu se brzy začne měnit v hrůzu. Průzkum lodi totiž odhalí děsivé tajemství. 50 dlouhých černých rakví, uložených v nákladním prostoru, postupné mizení členů posádky - to vše nasvědčuje tomu, že se Demeter stala vražednou pastí, která pohltí každého, kdo se na ni odváží vstoupit. Tam, kam sluneční paprsky nemají šanci proniknout, stávají se upíři nezničitelnými monstry. Dokáže jim aspoň někdo uniknout? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

S radostí a razancí natočená zhovadilost, která by při nasazení standardních kritických měřítek ani nesměla spatřit světlo světa. Ale na druhou stranu, taková megasračka, jak se všude šušká, to zase není. Je to laciné céčko, kterému o nic nejde, jenže je tak žalostně nudné i přesto, že Coolio toužící prohnat hlavou metrák trávy denně, sype jednu hlášku za druhou, Casper Van Dien si i nadále buduje vlastní piedestal krále braku a rozkošná záchranářka Pobřežní hlídky Erika Eleniak je i po tolika letech, kdy opustila červené plavky, stále k sežrání. Škoda toho, že Darrellu Roodtovi chybí správná dávka nadhledu, jíž kdyby okořenil svůj zápal, bylo by jeho dílo geniální. Takhle je to jenom standardní ultralaciný paskvil, u kterého ač celou dobu nechápavě kroutíte hlavou, stejně se při ní budete pobaveně usmívat. Jsou tuny horších a zábavnějších. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Občas si opravdu připadám jak dost drsná masochistka - samozřejmě jsem to zkoukla kvůli Udovi, ale byla jsem i trochu zvědavá, jak až moc strašnej tenhle film vlastně může bejt (já na tu svoji zvědavost jednou dojedu!). I když zas tak tragický to ještě nebylo - sice teď v paměti marně pátrám po nějakém horším mnou shlédnutém (zahraničním) filmu, ale snad bych nějaký našla...no, snad. Víc nelogičností jsem asi nikde jinde neviděla - jasně, šílená/ulítlá nelogičnost proč ne - ale tady je to samá naprosto idiotská nelogičnost vedle vypatlaný blbosti. Navíc herci jsou tu totálně mimo (snad až na 3 výjimky - vcelku solidní chytrolín na vozejku, vykulený chudák kapitán Udo a hlavně pro mě největší překvapení - Coolio - ten si to vyloženě užíval a já mu toho moc vytknout nemůžu). Učůrávala jsem smíchy při těch jejich neuvěřitelných kreacích - hromotluk s mozkem jepice po lobotomii, blondýna jak vystřižená z nějakýho blonďatýho vtipu a nekonečně nudní Van Dying Helsing s "Draculou"...ále co - sranda musí bejt! Za pro mě "zadostiučiňující" konec (tu nevtipnou zbytečnost po titulkách nepočítám - jako by nebyla!) je tak 1/8*, za Coolia 1/8*, Udo má 1/4*, ať nežeru - a celkově za optimistickou atmosféru (hehe) celého snímku (pár "hlášek" by se snad našlo: "What will we do with this leatherface?" nebo třeba "Who is God?" - to sice nemá bejt hláška, ale mě to pobavilo) spolu se strašnými hereckými výkony, které ve mně vyvolávaly téměř záchvaty smíchu, taktéž 1/8* - takže to nám dá 5/8*, což je naprostá blbost, takže pro srandu to zaokrouhlíme pěkně na zářivou jednu* ! ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Tohle je presne ten film, u ktereho neni poznat, zda jsou autori genialni nebo naprosto dementni. Casper hraje presne tak, jak se od nej ocekava, Coolio je megacool a zbytek posadky tvori klasicky "beckovy mismas", ktery tentokrat neslouzi pouze jako potrava. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Toto bola taká somarina, až to muselo byť zámerom tvorcov:-) Názov Dracula je v tomto prípade (ne)podareným vtipom, ktorý korunuje samotná pochybná postava Draculu, smiešne vesmírne prostredie, C-čkové spracovanie, "špeciálne efekty", vzduchoprázdny dej a herci, ktorí pravdepodobne ani nedostali scenár. Všetko je tu proste tak zlé, až sa na tom dá zabaviť, len škoda že zvyšok je nuda. Takže, film je vhodný hlavne pre trpezlivých ľudí obľubujúcich hororové či vesmírne braky a disponujúcich značným nadhľadom. Pre ostatných je to strata času. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Opravdu velký paradox, že televizní sequel je lepší než první díl, na který měli tvůrci více peněz a lepší obsazení. Nenechte se zmást, je to sračka jako svině, ale je to dobře nahláškované a navíc se tu bortí některá klišé... prostě tvůrci to uměli vzít za správný konec... jedna hvězda dolů kvůli tomu, že Erika nepředvedla v závěrečném klimaxu trochu více svého "talentu" na plátně :)) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nie je nič iné ako len neuveriteľne lacný, naivný, trápny a takmer nepozerateľný škvár. Rok 3000? Vesmírna loď? Vamp-horror? Tak to ani náhodou! Chudobná produkcia, herecké výkony na úrovni pomocnej školy, idiotský scenár plný nejastností a dier, tak to je Dracula 3000. Bram Stoker sa musí obracať v hrobe, ak vidí ako jebú jeho upírskeho grófa z Transilvánie. Veď je to zhovadilosť najvyššieho stupňa, spájať takéto zvratky s menom Dracula. Odpad! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ujetá pakárna. Sem tam je něco zdařilé, ale je toho hrozně málo. Jinak je to šílenost, která nemá s kvalitním filmem nic společnýho. 15% ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem uvažoval jestli dám Draculovi 3000 pět bodíků nebo odpad... Pak jsem si hodil mincí a padl odpad... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zajímavé je, že na rozdíl od děl Uwe Bolla se to dá dokoukat... od naprostého dna film zachraňuje především kamera (i když... zoom, zoom, zoom)... A hudbu dělal Michael Hoenig, skladatel soundtracku pro Baldur's gate. PS, před pár dny jsem viděl Draculu 2000... Upíří kápo z tohoto filmu mu suveréně ukradl titul nejméně charismatického představitele... To už i Leslie Nielsen z Drákulovin měl něco do sebe:-) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Po skvelom JASON X, ktorý mal len o pár percent viac, som si konečne pozrel aj túto kultovku. A bavil som sa. Dracula 3000 je totiž film, ktorý nemôžete brať vážne. Ak aj niekto počas tých osemdesiatich minút zapochybuje či sa nepozerá na niečo aspoň trochu kvalitné, finále ho určite vráti do reality, pretože sa jedná o najnezabudnutelnejší koniec Draculu v histórii. Darrell Roodt sa stal legendou – stvoril film, ktorý navždy ostane dementný a nesmrteľný, rovnako ako jeho gróf z Transylvánie. A zarytým fanatykom odporúčam počkať aj po záverečných titulkoch... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

"Shit factory" Lions Gate opäť nesklamali a hodili do sveta túto lahôdku:) Parádna posádka, jeden lepší týpek ako druhý, Gróf Dracula sa prebudil v budúcnosti a bažiac po krvi behá po vesmírnej lodi, ktorej interiéry sa natáčali v nejakej starej továrni (čo tam sakra robila stará sovietska socialistická vlajka na stene???:))). Na také "banality" ako herecké výkony, zmysluplný scenár alebo dej zabudnite, toto treba brať len ako maximálne stupidný "odvaz"!!! Ide skrátka o úlet so všetkým čo k tomu patrí a ktorý sa skvele pozerá ...s neustálym úsmevom na perách samozrejme:) Hoci niekedy je ten absurdity až príliš...Objektívne hodnotenie by bolo jednoznačne odpad, ale čo už keď som sa pri tom skvelo zabával:))) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další odpadní film, který se usídlil v mé sbírce. Asi jeden z nejtrapnějších upířích filmů, který jsem kdy viděl. Jediné co se mi líbilo byl zhulený Coolio a pěkná playmate Erika, která se mohla alepoň na chvíli odhalit. Jinak ale nic co bych musel znovu vidět. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Casper Van Dien, Erika Eleniak, Coolio (ve své životní roli), Udo Kier. Kosmonaut Van Helsing, Karpatská hvězdná soustava... Cítíte to? Ten závan vědomí, že to bude tak strašné, až dokonalé a vy zvoláte radostné: Kurva, jo!? Tak přesně k tomu, navzdory šílenému Cooliovi, geniálnímu nápadu vysvětlit Eričinu sešlost (ano, věk se zastavit nedá a ani ona nemůže být pořád tím koťátkem z Pobřežní hlídky - ale alespoň nacpali její zadek do kůže) tím, že z ní udělají robota, občas naprosto ujetým dialogům a hláškám a naprosto masakrálnímu závěru, filmu chybí malý, ale přesto důležitý kousek. Na tuto laťku film jen pošilhává, přesto ty ostatní filmy hloupé tak, že jsou prostě jen hloupé nechává za svými zády. Ten krok byl našlápnut, ale nedošlápnut, což je škoda, toho prostotu a možností tam bylo hodně. A já bych hrozně rád tomu ten plný počet napálil... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Díky bohům mám hodně svérázný smysl pro humor a nadsázku a dokážu si tudíž báječně užívat takováhle levná béčková mozkovýplachová scífka. Filmařina to není kdovíjak vytříbená, interiéry kosmických lodí (točené v jakýchsi betonových krytech a sklepeních) jsou dost ubohé a vyzoomovaná ruční kamera je většinu času mizerná, ale perverznímu divákovi to vše vynahradí komicky ultradebilní námět a scénář, nechtěně komické herecké výkony některých postav a tuny vtipně retardovaných dialogů. Ovšem z nepochopitelného důvodu se rejža rozhodl naprosto odfláknout a vyfuckovat konec, kterým si s diváctvem parádně vytřel zadek - zíral jsem na to s otevřenou hubou a nevěřil. Poslat ho do Karpatský galaxie bez zpáteční letenky, trotla. ()

Reklama

Reklama