Reklama

Reklama

VOD (1)

Nevlastní otec Brittney Haversové Niles zahyne při havárii soukromého letadla. Brittney ale nezdědí jeho majetek v hodnotě téměř sedmdesáti milionů dolarů, ale pouze roční rentu pětadvacet tisíc. Zbytek připadne jeho společnosti, pokud se o dědictví nepřihlásí Nilesův přímý potomek. A ten se k překvapení všech přihlásí. Je to Maya Kingová, která tvrdí, že je Nilesova nemanželská dcera a ochotně se podrobí testu DNA. Soudní lékař Julian Hayes potvrdí, že je to pravda. Vyšetřovatel pojišťovny Terence Bridge, která má vyplatit pojistku ve výši dvou milionů, objeví několik nesrovnalostí potvrzujících, že havárie Nilesova letadla nebyla nehoda. Zjistí také, že Hayesův test byl podvod a do všeho jsou zapleteny Brittney a Maya, které lékaři slíbily část dědictví, pokud jim pomůže. Nechtějí se s ním však dělit, a tak ho zavraždí. Bridge dívky konfrontuje a nabídne jim mlčení, pokud mu vyplatí polovinou majetku. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (69)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Je dobře, že všechny nebezpečné hry se odehrávají na maloměstě u moře, kde bohatí týpci proháněj svoje...fára a holky v bikinách dají každýmu...co proto. Exteriéry by šly, s filmem je to horší. Pokud jste viděli jedničku, nemá vás co překvapit. Pokud někdo žehral v jedničce na samoúčelné dějové zvraty, na dvojku by se neměl dívat ani jedním okem. Závěrečné prostřihy nemají prakticky žádnou funkci a jsou pro blbé, kterým to nedošlo (jsou-li tací.) Erotické scény jsou odvážnější (jedna partie), ale to je celkem logické, uvážíme-li, že se film točil pro video. Ztráta času. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Každým ďalším rokom a ďalším čajovým „dusným prekombinovaným erotickým trilerom“ sa javia byť pôvodné DIVOKÉ HRY (1998) fakt parádnym počinom. Táto dvojka pochopiteľne žiadnou dvojkou nie je, len použila zhruba rovnakú schému scenára, prostredie a atraktívne telá. To však prekvapivo vôbec nestačí. Scenár postráda rafinovanú nepolitickú zvrhlosť originálu a čo sa hercov týka, ťažko povedať, kto sa dokáže vcítiť do kože dvojmetrových nagélovaných svalovcov a štíhlych dlhovlasých dievčat s veľkými ňadrami, bývajúcimi v luxusných dvojpodlažných floridských vilách. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Každej umře, věřte mi." Kdybych neviděl Nebezpečné hry, tak bych určitě nějakou tu hvězdu přihodil. Jenže jako znalý principu her jsem věděl dopředu, kdo se s kým a proti komu spojí, i kdo koho podrazí, takže jsem od začátku čekal na chvíli, kdy zemřelá matka vyjede z močálu na krokodýlovi. A když mě nemohla překvapit zápletka, tak jsem si alespoň užil krásu hlavních představitelek a jejich skvělou parodii na hraní volejbalu. ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

WT2 je pokračování jedničky, opět ve šmrncovním sexystylu. Některé pasáže jakoby byly "copy" zminula....první minuty vznášedla na jezeře, soudní jednání, erotické scény....škoda, že je vše tak stejné ! Pokud jste ovšem první díl neviděli a nevíte co vás čeká, přeji pěknou podívanou. A opět jako minule, neodcházejte při titulcích z kin ! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Těch překvapivých zvratů už bylo na jeden film přespříliš, na to ale už můžeme být s ohledem na další díly série docela zvyklí. O tom žádná. Nicméně i hra s divákem by měla mít nějaká pravidla, ten by ale dal v tomhle případě dohromady dobrý tucet logických lapsů. Holt, důstojně reprezentovat žánr „erotického thrilleru“ je čím dál tím obtížnější. Na koleně sešroubované a samoúčelné dějové zvraty jdou opět do extrémů. Což o to, člověk se chce u podobně laděných béček hlavně solidně zrelaxovat, víc ale zamrzí, že televizní režie jednou nabídne jakous takous solidní scénu a pak se na dlouhé minuty nechá utápět v intrikářské hře, která si sama hází klacky pod nohy. Navíc, když už nic, tak je škoda, že se tvůrci jednotlivých dílů alespoň nesnaží předhánět v tom, kdo ukáže víc odhalených částí těl ženského osazenstva!! ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jsem asi zvrácená duše plná intrik, protože mě Nebezpečné hry opět dostaly! Mistr scénárista míchá kartami co deset minut a opět se snaží na závěr co nejvíc překvapit a deus ex machina se opět nekoná. On by se na konci mohl objevit klidně strýček Pompo a já bych mu to sežral i s navijákem. A opět jsem zjistil, že nejsem senzibil, protože jsem přestřelil a neuhádl vůbec nic. __ Jednička byla béčkovej film s áčkovým obsazením. Tohle je čstokrevný béčko, ale what ever! Sexy herečky tady jsou. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +je na co koukat, nenudí -předvídatelný scénář, průměrné zpracování/// Rozhodující je zda-li jste viděli jedničku či nikoliv. V případě že ne, tak na tohle se klidně podívejte. Bude vám to připadat originální, napínavé a zažijete pár (možná) šokujících zvratů. A když nic jiného tak je relativně na co koukat. V druhém případě vás tento film bohužel ničím nepřekvapí. Sice se snaží, ale v zásadě opakuje podobné postupy, které ste vyděli v jedničce. Nehledě na to, že ve všech oblastech je film průměrný. Nabídne slabou atmosféru, téměř žádné vraždy a když už, tak vraždy nijak vypečené. Uvidíte podobnou zápletku o tom jak zbohatlící mají hodně, ale chtějí ještě víc a tak spolu upečou malé spiknutí. Prostě divák co viděl jedničku, tak by čekal aspoň to že pokračování bude nabitější, bude mít rychlejší tempo a něčím ho film zase překvapí. Nestalo se tak a film brázdí vody průměru. Moje doporučení znáte, teď je to na vás./// Celkem 52%/// ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Až tristně nekvalitní soft porno, ve kterém navíc skandálně chyběl David Hasselhoff, ač by se mezi tu snůšku prapenisů, pravagín, pramyšlenek a končetin do praku hodil přímo grandiózně. Nicméně opět zvítězily kozičky a já, donský kozák, nemohu této pitchovině plácnout přepad, i když by si to víc než zasloužila a naprosto neseriózně plácám dvě bradavky...chci napsat prdelky...no, sakra, my sexuálně frustrovaní adolescenti, viď verbale....psal jsem dvě? Kecám jak poštěvák, jebu...teda jednu a dost!!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Brittney žije s nevlastním otcem v luxusním domě na Floridě. Krátce poté, co se mafie nevybíravě přihlásí o zaplacení otčímových dluhů, otčím zahyne při havárii soukromého letadla. Kupodivu Brittney nezdědí obrovský majetek, ale pouze roční rentu. Zbytek připadne jeho společnosti, pokud se ovšem o dědictví nepřihlásí přímý potomek. A ten se k překvapení všech přihlásí. Jde to ve šlépějích jedničky, ale už zde není tolik kvalitních nápadů a nečekané pointy jsou jen kopií jedničky. Susan Ward a Leila Arcieri jsou přitažlivé holky, ale jako herečky už se tak neosvědčily. Několik dobrých momentů v podobě kvalitního intrikování se zde najde, ale už to nějak není ono. 60% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když to budu hodnotit jako pokračování, nemůžu dát víc než jednu. Když to vezmu jako že "jednička nikdy nebyla", je to průměrnej film. Ale protože jsou tam docela hezky vypadající ženy, které to zbytečně nepřehání s oblékáním, tak jako chlap podlehnu a dám možná i příliš hodně .-) Ale jak říkám, je to prostě dvojka a ty už bývají slaboučké (kromě Terminátora). ()

Hellblazer odpad!

všechny recenze uživatele

Moc, moc prekombinovaný film v ktorom sa oživlé mŕtvoly, na to, že nejde o horor, vyskytujú až príliš často + nesympatický herci = odpad, ktorému sa treba vyhnúť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sakra, jasně že šlo jen o kopírování jedničky a nebyl ani tak velký rozpočet, ale Susan Ward byla zatraceně sexy. Takovou bych se klidně nechal svést taky. Jinak samozřejmě nechybí intriky, několik dějových zvratů – ovšem ty už tolik nepřekvapí. Zvlášť když byli recyklací již viděného…Průměrná podívaná, která neurazí ale tentokrát ani moc nenadchne… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dvojky většinou bývají jen zopakováním jedničky a nejinak je tomu v tomto případě. V podstatě to samé, v levnějším provedení a s prakticky neznámými hereckými ksichty. Tudíž mnohem slabší. Takže zbývá doufat, že se v trojce vydají trochu jiným směrem. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dostáváme to samé někdy jinde z někým jiným ale pořád mě to slušně baví ale jenom přeci musím dodat že jednička je o trošku lepší. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Velice špatný film, který jen těží z docela dobrého příběhu prvního dílu. Ve všech ohledech hodně zaostává a i mezi videoprodukcí se zaručeně ztratí (minimálně) v průměru... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nebudem chodiť zbytočne okolo kaše a poviem, že je to už len obyčajný vývar a pritom ešte direct to DVD. Pokus o dusný erotický thriller s náležitým záverom. Nevydarený. ()

Související novinky

Denise a Neve opět spolu

Denise a Neve opět spolu

17.02.2006

Filmová společnost Mandalay nominovala na post režiséra připravovaného snímku BACKSTABBERS vyhasínající hvězdu Johna McNaughtona a hodlá do něj obsadit herečky Denise Richards a Neve Campbell, pro… (více)

Reklama

Reklama