Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

kohut 

všechny recenze uživatele

Film, ktory uraza vsetkych fanusikov hororu svojou obycajnostou a trapnou neoriginalitou. Donekonecna sa opakujuce predvidatelne BU! sceny. Donekonecna pobehujuci hlavny hrdina, ktory stale niekam MUSI ist a potom odniekal MUSI odist az je to smiesne. Na dovazok este skvele scenarove diery, ktore sa tvaria ako by divak mal IQ 85 a nebolo mu divne, ze od cintorina k domu je to podla stvarnenia rezisera asi tak 3 hodiny autom alebo ze vsetky dvere a okna na 2poschodovom rodinnom dome zvladne hrdina zabednit za pol hodinku. Ak chce niekto vidiet lepsi film s podobnym nametom, nech siahne po They. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Když byl Tim (Barry Watson) ještě malý, cosik záhadného ze šatní skříně mu odneslo tátu. O patnáct let později má Tim úspěšnou práci a krásnou přítelkyni, která mu zrovna chce představit své rodiče. Telefonát jeho strýce, aby se po letech vrátil zpět domů kvůli umírající matce jej donutí opět si vzpomenout na strašlivou smrt svého otce, kterou mu nikdo nevěří. Při prohlídce domu kde kdysi bydlel se opět musí postavit své největší noční můře - tajemnému bubákovi...Jednoduchý scénář, pár přiblblých nelogických lekaček a postava strašáka, která své digitální úpravy bohužel nezapře. Film ničím nezaujme a šanci ode mě dostal jen proto, že horších hororů je o dost více. 40% ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bojíte se v noci po tmě? Usínáte při rozvsvícené lampičce? Díváte se před spaním pod postel, jestli tam nečíhá bubák? Co když na vás číhá v pootevřené skříni? Jestli vaše odpověď na všechny položené otázky zní ano, pak se právě zhmotnila vaše nejčernější noční můra. Timovi, když byl malý kluk, zabil jeden takový bubák ze skříně otce přímo před jeho očima. Nikdo mu to nechtěl věřit. Sám si pak začal myslet, že jeho táta prostě odešel. Tim už dospěl, ale jeho vzpomínky nikam nezmizely, pořád se vracejí a trápí ho. Psycholog mu poradí, aby odjel do rodného města a vypořádal se tak se svou minulostí. Musí se strachu podívat přímo do očí. Tvůrci se snažili o reklamní tah na branku v podobě herečky Lucy Lawles, který jim příliš nevyšel. Kdybych si její jméno nepřečetla v závěrečných titulkách, tak ji ani nepoznám. Asi ji pořád vidím jako neohroženou bojovnici Xenu. Hrála Timovu matku. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac, ani neviem o čom to bolo. Nepozeralo sa na to zle ale v konečnom dôsledku sa jedná o jeden z najzbytočnejších filmov roku 2005. Scenár s takouto pointou je jednoducho výsmech čo i len pre diváka s priemernou inteligenciou a oni to ešte dajú do kín?! A pod krídlami samotného Raimiho?! ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit. Začátek je fantastický, scéna v pokoji nemá chybu a závěrečné zůčtování v domě je po dlouhé době hororové finále, jak má být. Příšera (bubák) je pro mě rozhodně strašidelný dost. Jo a režisér má v hororových scénách fajn kameru, která se mi kupodivu dost líbila (i když je to těžce digitální). Jenže celý prostředek filmu (zhruba hodina z hodiny dvacet) je katastrofa, nic se neděje, pokud se něco děje, nedává to moc smysl, hlavní hrdina je tragéd (postava i herec) a podařilo se mi u toho dvakrát usnout. Takže dávám dvě hvězdy a pokud se chcete bát, pusťte si prvních pět a závěrečných 10 minut filmu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)

Reklama

Reklama