Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Krabak 

všechny recenze uživatele

Ze začátku tento film vypadal celkem obstojně. Určitě mi přišlo, že je to celkem zajímavé téma, bubák ze skříně. Tak jsem schválně přemýšlel, jak to bude pokračovat, jak se to rozuzlí, co to vlastně bude a jestli se jim to podaří zničit. Bohužel po úvodní scéně se film přesunul do prostředí, kde byla hlavní postava vystresovaný nebojácný hrdina. Kdybych to měl brát ve směs reálně, tak mě něco unést tatíka do skříně a nevyplivnout ho to zpátky, tak bych kadil z kdejakého temného koutu. Kdybych toto třeba psychicky přežil, tak unést mi to i přítelkyni, tak se du zabít. A to co nejrychlejc. Joo jenže hlavní hrdina se s tím tvrdě vypořádává a když mu zmizí někdo známej tak jen suše řekne "on si ho vzal" a jde tý zombii(aspoň tak to vypadalo) pořád po krku. Pak se spřátelí s holčičkou, hodným duchem dítěte, který mu bude radit, co a kde má hledat, aby tu zrůdičku porazil. No není to k smíchu? Abych vás dál nenapínal...vše dopadne tak jak má, příšerku zničí a zazvonil zvonec a je konec. Takže bohužel za celý film se nedozvíte co to bylo, proč si to vybralo jaho a to si myslím, že pro uchvácení diváka by tam mělo být řečeno... Sečteno podtrženo: Být tam vysvětleno o co se jedná, jak se to tam oběvilo, proč si to vybralo skříně a kdyby tam byl pořádný závěr(v závěru bylo poznat, že scénarista už si chtěl jít nejspíš lehnout a napsal tam to, co ho jen tak náhodou trklo), tak by tento film stál i za opětovné shlédnutí. Dvě hvězdy za lekačky a trochu tajemné prostředí. --->35% ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale styl vyprávění mi perfektně sednul. Někdo to možná hodnotí jako film plný klišé a hrající jenom na efekt, ale mi to sedí. Ale je pravda, že hodně dělá ticho, noc a kvalitní zvuková aparatůra. Tolik různých zvuků, vrzání, skřípání, šustění ze všech směrů snad jinde nenajdete. Kdo se rád bojí u jednoduché zápletky, ať si bubáka pustí pod postel. ()

Reklama

El Loco 

všechny recenze uživatele

Názov tohto filmu v prvom momente vo mne evokuje spomienku na „východoslovenského dancefloorového mága Bogeymana“. Našťastie je to len náhoda. Boogeyman je celkom solídne zvládnutý B-čkový horor od Ghost Housu Sama Raimiho. Najviac ma zaujala skvelá práca s kamerou, ktorá dokázala absolútne zvýšiť napätie v pravej chvíli. Počas sledovania prvej polovice filmu som sa každú chvíľu pozeral na svoju skriňu, či z nej nevybehne nejaká obluda. Zážitok však neskôr opadáva a keď som prvýkrát zbadal Boogeymana bol som dosť sklamaný. Pripadal mi všelijako len nie strašidelne. Režisér si mohol vziať príklad s Čeľustí, ktoré dokazujú, že divák má sugestívnejší zážitok, kým je „zlo“( žralok, Boogeyman atď.) tajomné, kým ho nevidí . Škoda, že sa nepoučil z chýb iných, tiež sľubne začínajúcich filmov tohoto žánru ako sú Jeepers Creepers či Darkness Falls. Celkovo je to dosť nudný film ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když byl ještě Tim malý, stala se u nich doma tragédie. Něco, čehož se obvykle malé děti bojí, a co žije pod postelí nebo ve skříni mu vzalo otce. I po patnácti letech se z toho Tim nedokáže vzpamatovat - ale po smrti své matky se rozhodne pro jednu věc - musí se svým démonům postavit, a strávit noc v domě, kde se tragédie stala. Tato noc se ale stane bojem o holý život, protože Boogeyman (ono monstrum) skutečně existuje a postupně zabíjí všechny Timovy blízké ... Začátek filmu mě docela hezky naladil, těšil jsem se na příjemný horůrek (i když mi hodně připomínal film Propad do Temnot). Celé se to hezky začalo rozjíždět, ale pak se to začínalo jaksi zamotávat, že jsem z toho byl voľaký zmätaný. Tak nějak jsem čekal, jak z toho hlavní hrdina vybruslí - a ten nezklamal. Podobně stupidní konec už jsem dlouho neviděl. No a nakonec ještě dostal film do ruky šílenej střihač, který nenechal ani jednu scénu delší jedné sekundy, takže rozhodně film nedoporučuji epileptikům . Vlastně ho nedoporučuji vůbec nikomu... ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Všechno to začíná výborně, malý kluk leží ve své posteli a straší ho nějaký duch. Když zavolá otce, že se bojí, táta se podívá do skříně a něco ho vcucne a zabije. To vše s dobrou kamerou a hutnou atmosférou. Potom se ale film začne lámat, nesympatický herec v hlavní roli je asi tak stejně nudný jako samotný film. Opravdu mě to zklamalo a o tom konci s jasně počítačovým duchem ani nemluvě... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama