Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bojíte se v noci po tmě? Usínáte při rozvsvícené lampičce? Díváte se před spaním pod postel, jestli tam nečíhá bubák? Co když na vás číhá v pootevřené skříni? Jestli vaše odpověď na všechny položené otázky zní ano, pak se právě zhmotnila vaše nejčernější noční můra. Timovi, když byl malý kluk, zabil jeden takový bubák ze skříně otce přímo před jeho očima. Nikdo mu to nechtěl věřit. Sám si pak začal myslet, že jeho táta prostě odešel. Tim už dospěl, ale jeho vzpomínky nikam nezmizely, pořád se vracejí a trápí ho. Psycholog mu poradí, aby odjel do rodného města a vypořádal se tak se svou minulostí. Musí se strachu podívat přímo do očí. Tvůrci se snažili o reklamní tah na branku v podobě herečky Lucy Lawles, který jim příliš nevyšel. Kdybych si její jméno nepřečetla v závěrečných titulkách, tak ji ani nepoznám. Asi ji pořád vidím jako neohroženou bojovnici Xenu. Hrála Timovu matku. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Nábeh to nemalo špatný, pretože atmosféra nechýba. Lenže divák musí mať lepšiu predstavivosť ako celkom vybavená hlavná postava a to je na škodu veci. Veľa toho sa len načne a ešte viac nedokončí. Akoby sme sa mali o histórii bubáka, jeho pohnútkach a celom tom harakiri prechádzaní z domu do domu, akoby šlo len o ďalšiu miestnosť dozvedieť viac v budúcich dieloch. No vzhľadom na slušný rozpočet si film postráži áčkovú kameru, béčkové osadenstvo, céčkové triky a to mi na priemerné hodnotenie stačí. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ten nápad není k zahození. Bohužel, právě to s ním jeho autoři udělali. Ač se režisér docela snaží, tenhle příběh je moc řídký i na tuhle nepříliš dlouhou stopáž, scénář je poskládaný ze samých recyklovaných motivů a herci nikde. Aspoň do hlavní role mohli snad najít menší poleno. Vždyť přece ani hororové béčko nemusí vypadat trapně. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 4/10 Děj 0/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +mno podívejte se na hodnocení po levé straně -myslíte, že to stačí, nestačí, děj je největší kámen úrazu, dále chabé herecké výkony, dialogy/// Jak to jen říct a nikoho neurazit... Od filmu jsem moc neočekával, ale znáte to, když moc nečekáte, nakonec budete překvapeni. Ovšem tenhle film je výjímka. Herecké obsazení je na béčkový horor celkem v pohodě, ale k čemu to je když i moje babička by to zahrála lépe. Dá se vyzdvihnout kamera a nějaké ty efekty. A rovněž zdůrazním, že kdyby film byl po celou dobu takový, jako posledních 5 min, tak by to byl aspoň slušnej průměr. Ale takové chození od nikoho nikam, nevyužití myšlenky, nulový děj a téměř žádné dialogy... Jasně, mám rád horory, snesu hodně, ale řekne mi někdo co má být tohle za úlet? Příště až si zase budu chtít koupit nějakou VHSku, tak si to ještě rozmyslím./// Celkem 18%/// ()

dagyšpandr 

všechny recenze uživatele

Podle reakcí ostatních uživatelů jsem čekal pěknou blbost. Nakonec to tak hrozné nebylo. Začátek byl příjemně strašidelný a závěr mě potěšil zajímavou honičkou mezi šatníky. Prostřední část byla sice trošku nudná a plná klišé, ale nakonec dávám solidní 3* zejména díky výpravě a sympatickému obsazení. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)

Reklama

Reklama