Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Krabak 

všechny recenze uživatele

Ze začátku tento film vypadal celkem obstojně. Určitě mi přišlo, že je to celkem zajímavé téma, bubák ze skříně. Tak jsem schválně přemýšlel, jak to bude pokračovat, jak se to rozuzlí, co to vlastně bude a jestli se jim to podaří zničit. Bohužel po úvodní scéně se film přesunul do prostředí, kde byla hlavní postava vystresovaný nebojácný hrdina. Kdybych to měl brát ve směs reálně, tak mě něco unést tatíka do skříně a nevyplivnout ho to zpátky, tak bych kadil z kdejakého temného koutu. Kdybych toto třeba psychicky přežil, tak unést mi to i přítelkyni, tak se du zabít. A to co nejrychlejc. Joo jenže hlavní hrdina se s tím tvrdě vypořádává a když mu zmizí někdo známej tak jen suše řekne "on si ho vzal" a jde tý zombii(aspoň tak to vypadalo) pořád po krku. Pak se spřátelí s holčičkou, hodným duchem dítěte, který mu bude radit, co a kde má hledat, aby tu zrůdičku porazil. No není to k smíchu? Abych vás dál nenapínal...vše dopadne tak jak má, příšerku zničí a zazvonil zvonec a je konec. Takže bohužel za celý film se nedozvíte co to bylo, proč si to vybralo jaho a to si myslím, že pro uchvácení diváka by tam mělo být řečeno... Sečteno podtrženo: Být tam vysvětleno o co se jedná, jak se to tam oběvilo, proč si to vybralo skříně a kdyby tam byl pořádný závěr(v závěru bylo poznat, že scénarista už si chtěl jít nejspíš lehnout a napsal tam to, co ho jen tak náhodou trklo), tak by tento film stál i za opětovné shlédnutí. Dvě hvězdy za lekačky a trochu tajemné prostředí. --->35% ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Neuveritelne spatnej film. Zakladni premisa o bubakovi ve skrini nebo pod posteli sice neni nijak objevna, ale dostatecne strasidelna, aby dokazala pobavit v nenarocnem horroru. Bohuzel v Boogeyman je vse hrano na efekt, kamera lita, toci se, ruzne obraci a podobne. To by zas az tak extremne nevadilo, ale to co dela kamera dela i pribeh a to uz dost hapruje. Sceny jsou nelogicke, vysvetleni nulova. Postavy se objevuji a mizi a do toho vseho se pripletl spise nahodou neuveritelne spatne pocitacem vytvoreny bubak, ktery dela vse mozne, jen nestrasi. Po podprumernem The Grudge uz druha spatna vec od Ghost House, ketri se tak s klidem radi po bok Dark Castle. Ruce pryc! ()

Reklama

Desperado 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac, ani neviem o čom to bolo. Nepozeralo sa na to zle ale v konečnom dôsledku sa jedná o jeden z najzbytočnejších filmov roku 2005. Scenár s takouto pointou je jednoducho výsmech čo i len pre diváka s priemernou inteligenciou a oni to ešte dajú do kín?! A pod krídlami samotného Raimiho?! ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Nábeh to nemalo špatný, pretože atmosféra nechýba. Lenže divák musí mať lepšiu predstavivosť ako celkom vybavená hlavná postava a to je na škodu veci. Veľa toho sa len načne a ešte viac nedokončí. Akoby sme sa mali o histórii bubáka, jeho pohnútkach a celom tom harakiri prechádzaní z domu do domu, akoby šlo len o ďalšiu miestnosť dozvedieť viac v budúcich dieloch. No vzhľadom na slušný rozpočet si film postráži áčkovú kameru, béčkové osadenstvo, céčkové triky a to mi na priemerné hodnotenie stačí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

35:28 - přesně tolik jsem z filmu vydržel, pak jsem to znechuceně vypnul. Úvodní scéna byla docela dobrá, ale koukat pak nějakých 30 minut na něco, co vás vůbec ničím, ale opravdu vůbec ničím nezaujme nebo nenavnadí na další minuty, ale naopak, od dalšího koukání vás to čím dál více odrazuje, to už se mi dlouho nestalo. Od filmu, který se jmenuje Strašák/Bubák a pojednává právě o strachu z tajemných věcí tam ve skříni nebo pod postelí, bych čekal alespoň náznak strachu a tajemna, nebo atmosféry vůbec, kromě pár vteřin na začátku jsem se jich ale vůbec nedočkal, ten film o ně dokonce ani na chvilku nezavadil. Hvězdičku dávám jen proto, že jsem to nedokoukal a že se to, co filmu vytýkám (včetně jeho nedostatků) mohlo v té části, kterou jsem neviděl změnit, ale pochybuju. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama