Reklama

Reklama

Animální přitažlivost

  • USA Someone Like You... (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jane pracuje jako hledačka talentů v talk show Diane Robertsové a jejím kolegou je Eddie Alden. Jednoho dne se seznámí s Rayem Brownem, novým produkčním pořadu, který se jí moc líbí. Ray má ale přítelkyni Dee, se kterou je už tři roky. Jeden večer však Jane nečekaně vyzvedne, vyrazí si a stráví spolu noc. Její kamarádka Liz jí druhý den udílí rady, jak si ho může udržet a zbavit se jeho současné přítelkyně... Večer se s Ryanem opět sejdou, vyspí se spolu a druhý den jdou nakupovat. Když potkají Eddieho, předstírají, že se potkali náhodou. Eddiemu je ale vše jasné a Jane mu přizná, že s Rayem spala. Scházejí se spolu už delší dobu a Ray jí řekne, že ji miluje. Druhý den se chce rozejít s Dee a také nabídne Jane, aby spolu bydleli. Společně si tedy vyberou nový byt. Ray přijde za Jane po schůzce s Dee, se kterou se rozešel, ale je zaražený, protože se Dee chovala klidně. Vyjde najevo, že se s Dee rozešel, ale o svém vztahu s Jane jí nic neřekl. Jane má pocit, že se s tím však Ray nějak špatně vyrovnává... Krátce nato nachází Ray na jejich novém bytě spoustu nedostatků, neustále odkládá podpis smlouvy o jeho koupi, nezvedá Jane telefony, pracuje dlouho do noci. Jane si myslí, že má někoho jiného, a Liz jí poradí, ať si s ním promluví. Jane to udělá a Ray jí řekne, že na jejich společný život není připraven, a rozejdou se. Protože Jane svůj byt už vypověděla, musí se odstěhovat, a proto se domluví s Eddiem, který hledá spolubydlícího. Rayovi se nelíbí, že by měla bydlet s Eddiem, ale to Jane nezajímá. Hned ten večer si byt prohlédne a nastěhuje se. Jane se snaží přijít na to, proč se Ray takhle zachoval a vytvoří si teorii, kterou si ověřuje ve spoustě literatury. Jednu noc nemůže spát, v kuchyni se potká s Eddiem a moc si spolu rozumí. Janeina kamarádka Liz je konečně zamilovaná, ale krátce nato i jí nový přítel opustí. Za Jane se v práci staví Ray a přinese jí sendvič, ale ona ho vyhodí a na Raye ani nepromluví... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

To bych ráda viděla ty pitomce, co dávají zahraničním filmům český názvy! Ashley Judd přirovnává chlapy k býkům a ženský ke krávám, aneb věřte mi, takhle vztahy opravdu fungují. No film je to dost na hlavu, ty amerikáni už vážně neví co by natočili, ale když to vezmu kolem a kolem, výsledek to není tak špatný. Všichni jsme samozřejmě věděli jak to dopadne, tenhle film by nás asi ničím moc nepřekvapil (možná tak :,,Eddie,jsem tvá sestra." - ,,Jane, co to povídáš?" - ,,Ray je náš bratranec." Diane: ,,Jsem vaše matka!"). Ashley je fajn a to i se svou teorií old cow a Hugh Jackman, no, to je škoda slov, páč já ho tak trochu zbožňuju a proto říkám, víc filmů s Hughem bez trička! ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Jane se zamilovala a pak dostala kopačky. Podle své oblíbené teorie o staré krávě, kterou bejk, protože neni vůl, už nechce ani když mu jí "natřou" na novou, hází pak všechny muže do jednoho pytle a na vztahových poučkách si vybuduje pofiderní kariéru, aby pak zjistila, že se její "ex" proti všem osvědčeným pravdám od ní vrátil právě k té své "staré krávě". A mě se tahle blbůstka proti všem pravdám o romantických komediích dost líbila. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Proč se musí city vyjadřovat před kamerami v přímém přenosu? Proč je to povětšinou afektované, hloupé a průhledné? Proč se vždycky jedná o pohledné osoby z vyšší střední vrstvy, co jsou spjaté s mediálním sektorem a které se začnou hroutit už v okamžiku, kdy nestihnou své poobědové latte macchiato? Při romanci kuchařky ze školní jídelny a dělníka ze slévárny by princ i bílý kůň zapáchali potem, či korunou? Odpovědi bohužel znám a začínám na ně být alergický.. Když jsme u těch hovězích přenesených významů, vemeno americké romantické komedie je už dávno vydojené.. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

i milovník dramatů potřebuje oddychovou pauzu.. a proč né zrovna v podání romantické komedie s názvem Animální přitažlivost?? :) příběhy typu ona potkala jeho... zamilovali se.. stal se problém.. on si našel jinou.. ona se trápí.. a pak se stejně dají dohromady.. těch je spostu.. trošku to poupravte.. zapojte do toho příběh s krávou.. a máte modré hodnocení na čsfd :) prostě to funguje.. vy se odreagujete.. pobavíte.. a všichni jsou spokojeni :) já též :) P.S. Hugh Jackman byl tááák k sežráníí :) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Teorie, analýza vztahu, sloupkaření, rádoby moudré cancy, kde jen se ty rozkopírované náměty pořád berou (ať žije grafomanie, drahé knižní autorky!)? Dlouhé je to, průhledné, směšně morální a nevtipné. Herce nebo řemeslo nemá cenu hodnotit, látka, která je tady k dispozici, je totiž zoufalá. 30% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy románu „Animal Husbandry od Lary Zigman. (Terva)

Reklama

Reklama