Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Ale jo, pobavil jsem se. Sice ne kdovíjak královsky, ale pobavil. Co mě však zaujalo, je scéna, kde Viola vede rozhovor s krásnou, leč absolutně blbou, zpěvačkou a při otázce, co si myslí o tom a tom prezidentovi, se pipinka zasměje a odpoví, že o box se nezajímá (pokud to bylo trochu jináč, soráč), což se dá přirovnat k dnešním mladým celebritám, které ovlivňují svou ,,tvorbou" miliony lidí, ale kdo to byl Adolf Hitler leckdy ani neví. Následně se Viola neudrží a pipinku začne mlátit. :D The end. ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl víceméně z donucení na cestě žluťákem (=busem). Je to odpadová hovadina, hrozný dialogy, tupej scénář, mizerná Lopezka a ty sladký řeči Vartana byli přímo k zblití (musel jsem to napsat). Ta jedna hvězdička je pro Fondovou. Škoda, že tak v hrozným filmu, ale jako milující tchýně byla famózní. Mít takovou doma, tak se jdu rovnou oběsit ;-) ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Jedimé co se mě na této "romantické komedii" líbilo, byla Jane Fonda. Sice jí je 70let, sice je to úspěch spíše plastických chirurgů, ale na svůj věk jí to sluší. Jinak námět by se spíše hodil na černou komedii a to je v mých očích největší problém filmu. Takhle prostě romantická komedie nemá vypadat. ()

Kaka odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečná příšernost. To, že si někdo vůbec dovolil tento snímek vpustit do kin považuji za drzost nejtěžšího kalibru. Jane Fonda se zde akorát ztrapňuje a do slušného hereckého výkonu má daleko. Vartan je poměrně sympatický, ovšem má tak tragicky napsanou postavu, že se to snad ani nedá popsat bez použití vulgarismů. Jennifer Lopez má jednu rajcovní scénu (šaty) a tím to hasne. Celé je to tisíckrát omleté klišé, bez vtipu, dynamiky a zdravého nadhledu. Těžkotonážní trapnost a pro mě rozhodně nejhrůznější filmový zážitek roku. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším tuhle rádobyvtipnou slaďárnu spjatou s komedií. Takhle zkurvit docela dobrej námět na film. Na tenhle komentář mě navedl český snímek Tchýně a uzený, po kterém jsem si vzpomněl na tuhle šaškárnu a hned jsem si pomyslel: "zlaté české filmy". Tohle bylo otřesný snad po všech směrech. Nebylo to vtipné, nemělo to "romantickou hloubku" a uřvaná Fonda mi zkazila celý večer. Děkuji, ale už nikdy více. 5% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Film, ktorý v noci sledujte Charlotte (Jennifer Lopez) a vystraší ju pri ňom svokra Viola Fields (Jane Fonda), je Nočná mora v Elm Street (1984). (fumatro)
  • Když se Viola obrátí na Tanyu s otázkou na její nejoblíbenější film, Tanya zmíní Pravou blondýnku (2001). Režisér Příšerné tchýně totiž natočil i tento film. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama