Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Zkušený divák, a to já jsem, dobře ví, že když má film označení "romantická komedie" a je v tom Jennifer Lopezová, bude to strašná blbost. A ano, je to strašná blbost, trapná a špatně zahraná. Zvlášť za pani Lopezovou mi bylo ouplně stydno. Jako rozumnou alternativu k tomuhle filmu doporučuju třeba koukání do zdi nebo Eduardovo Neváhej a toč. ()

hacho 

všechny recenze uživatele

Tento film není nijak úžasný, ale nechápu vaši neurvalou kritiku (mluvím jen k některým, ostatní nechť mi prominou). To, že scéna, jaxe J. L. cpe do těch šatů, je jediné, co vás zaujalo, ukazuje jen na to, jak smutně na tom (někteří) jste. Neříkám, film je slabší, scénář moc nevyšel, ale viděla jsem věci, nad kterými slušný člověk zapláče, což mi tady nepřišlo. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch romantických komedií, které se svého času vysílaly v premiéře dokonce v hlavním vysílacím čase na Nově a díky tomu jsem je viděl dokonce víckrát. Teď už tyhle romanťárny rovnou hážu do koše, ale na Jennifer se mi hlavně dřív koukalo dost dobře, zvlášť po tom, co jsem ji objevil v Anakondě. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Tchýně obecně nejsou příliš populární. A jde především o vztah muž-tchýně. Zde je to naopak - vzah žena-tchýně. A právě o tom je celý film. A to je vlastně všechno ... Na jedno podívání celkem dobré, ale bez neotřelých nápadů. Herecké výkony se pohybují okolo průměru. Jane Fondová je ve svém věku stále šarmantní dáma. To se musí uznat ... ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ano, dávám čtyři, ukamenujte mne. Trošku se nepoznávám. Nevím, jak bych hodnotil, kdybych neměl tak dobrou náladu jako právě teď a možná na to někdy kouknu po druhé a půjdu s hodnocením níž, nicméně při mém premiérovém sledování jsem se skutečně bavil. Na začátku jsem očekával trochu jiný koncept, ale poté, co JLo přistoupí na hru Jane Fondy se rozjede opravdu bouře. Vtipné situace jsou opravdu vtipné a ne trapné. V paměti mi asi nejvíc utkvěla zkušební večeře s doktorem Chamberleinem, který se vetře a poté zkušeně aplikuje své pravé povolání číšníka - ty čtyři talíře plné jídla na jedné ruce onoho doktůrka jsou vyloženě k popukání. Hlavní dvě představitelky si své role vysloveně užívají a zkušeně nechávají v pozadí nevýrazného přítele, ale už ne Wandu Sykes, která je coby asistentka "příšerné tchýně" také k sežrání. Nevím proč, ale myslel jsem si, že to je Pam Grier. Takže když to shrnu, musím jít skutečně na čtyři, i když vím, že tady budu asi výjimkou. Ale já se nikdy nerozhodoval podle mínění druhých. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Pro Jane Fonda to byl první film po 15 letech herecké přestávky od filmu Stanley a Iris (r. Martin Ritt). (imro)
  • Když se Viola obrátí na Tanyu s otázkou na její nejoblíbenější film, Tanya zmíní Pravou blondýnku (2001). Režisér Příšerné tchýně totiž natočil i tento film. (imro)
  • Všechny fotografie se slavnými osobnostmi, které má Viola vystavené na svém pracovním stole, jsou majetkem Jane Fondové. Můžeme ji na nich vidět ve společnosti Oprah Winfrey, Teda Turnera, Jona Voighta a Glorii Stein. Jedinou vyjímkou je obálka časopisu Time. Jane Fondová se na ni v roce 2005 měla skutečně objevit, avšak vzhledem k náhlému úmrtí papeže byla nakonec obálka věnována Janu Pavlovi II. (EbiGuetta)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama