Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

campix 

všechny recenze uživatele

Snažím se u svých komentářů o objektivnost, ale u některých filmů to prostě nejde. Příšerná tchyně a jí podobné filmy jsou přesně tím příkladem, prostě mě nebaví a nudí. Kdyby mi bylo 15 a byl bych sličná dívčina, tak možná, ale takhle za mne říkám hlasité ne. Sice scény s Jane Fonda jsou občas zábavné, ale prostě Příšerná tchyně nepřináší do svého žánru nic převratného a v tom svém žánru se jedná o průměr, který ani Jane Fonda nezachrání. Prostě další tuctový romantický film, kterých je na podobné téma vždy několik a mnohdy lepších. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Nic noveho pod slnkom. Tisickrat prevarena zalezitost, akych sme uz videli na kila a podstatne lepsich. V ramci komedie je tu prilis malo vtipnych scen, Fonda priserne prehrava a je viac trapna ako vtipna, nehovoriac o tom, ze od "uveritelnosti" jej postavy je strasne daleko. Lopez aj Vartan tu taktiez extrovne neoslnuju. V ramci jednorazovej oddychovky na vyplnenie volnej dvojhodinovky sa to vsak da prezit. ()

Reklama

Brylin 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec se Příšerná tchyně dala shlédnout. Byť jde o průměrný snímek, jejíž zápletku tvoří pouze souboj tchyně a nastávající snachy. Některé fóry mě rozesmály, některé ne a některé byly docela trapné. Celkově jde o oddechovku, která zaujme hlavně milovníky nenáročných komedií. Jennifer Lopez je jako herečka nepřesvědčivá, ale roztomilá, Jane Fonda přehrává, což se ovšem v komedii tohoto typu dá snést, a Micheal Vartan působí tak jak má - jako sympaťák. Dvě a půl hvězdy. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jsem měla pocit, že muž, o kterého se "bojuje", by se ve filmu ani nemusel vyskytovat (vždyť tam je víceméně jako kulisa). Na druhou stranu, nějakou záminku si autoři scénáře museli vymyslet, že. Jane Fonda si to vysloveně užívá, Jennifer Lopez je trochu slabší, ale jde to. Viděla jsem horší a nudnější filmy. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Jak uz trefny cesky titulek muze napovedet, neco priserneho se riti do ceskych luhu a haji. Toto pry komedialni, lepe receno "trapne paberkovani bez stavy" ma divaky presvedcit k usednuti k televizi, nedej boze pred platno v kine, na prvnim miste krasnou hereckou v hlavni roli (jenom krasa nestaci, Jennifer Lopez), romantickou zapletkou a comebackem omlazene (Jane Fonda). S cistym svedomim a bez politovani muzu vyvolat ocekavany verdikt - 30% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Když se Viola obrátí na Tanyu s otázkou na její nejoblíbenější film, Tanya zmíní Pravou blondýnku (2001). Režisér Příšerné tchýně totiž natočil i tento film. (imro)
  • Jane Fondová se připojila k natáčení poté, co bylo natáčení Elizabethtownu (2005) pozdrženo o několik měsíců. (EbiGuetta)
  • Jane Fonda prohlásila, že svou postavu modelovala podle svého bývalého manžela Teda Turnera. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama