Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

uiu 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se z toho dalo vytřískat mnohem více - pane bože, nastávající tchýně, která je závislá na svém jediném synovi a její nastávající snacha, která není bohatá jako jejich rodina. Vtipných situací je ale ve filmu jako šafránu, v podstatě skoro nic se pořádně neděje, dokud Jennifer Lopez nezjistí, že ji tchýně nenávidí a vše na ni jen hraje. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

musím dát aspoň slabší 3 hvědičky, i když je to tak ztřeštěná a blbá komedie. V televizi to bylo asi to nejlepší a docela jsem se bavil. Hlavně ta tchýně byla opravdu monstrum, ale Jane Fondová ji dobře zahrála. Prostě popkornová úchylná zábava, když už opravdu nic lepšího není. Hlavně že to nebylo sprosté. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

hacho 

všechny recenze uživatele

Tento film není nijak úžasný, ale nechápu vaši neurvalou kritiku (mluvím jen k některým, ostatní nechť mi prominou). To, že scéna, jaxe J. L. cpe do těch šatů, je jediné, co vás zaujalo, ukazuje jen na to, jak smutně na tom (někteří) jste. Neříkám, film je slabší, scénář moc nevyšel, ale viděla jsem věci, nad kterými slušný člověk zapláče, což mi tady nepřišlo. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Priemerná americká oddychovka, ktorá pobaví hlavne jednoduchého a nenáročného diváka. Netreba čakať veľa, iba trocha relaxu, ktorý ale v tomto prípade každý neznesie. Pre mňa je to tak na jedno pozretie. Nič zvláštne, Lopezová v plnej paráde a jej svokra Jane Fonda, ktorá hrala poriadnu mrchu celkom pobavila. Trocha kŕčovitý , ale predsa priemer. 52% ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Nejenom tchyne je zde priserna. Cely film je totiz priserny, nudny a tocici se stale dokola v zacarovanem kruhu. Jediny zvrat nastane az na konci filmu, kdy dojde ke smireni snachy s tchyni. Pekne a zabavne okamziky prinaseji pouze sceny pomsty ze strany snachy (psi v loznici, postrikane saty). Ale ani v techto scenach nejde o nic nadprumerneho nebo alespon originalniho. Od Jennifer Lopez jsem nic necekal, snad jen ze ukaze vic svych vnad, ale od Jane Fondove jsem cekal vice vyzraleho herectvi. Myslim, ze Fondova v tomto filmu odvedla zatim nejhorsi praci v jeji herecke kariere. Nemyslim si ale, ze je to jeji vina, spise je to vina "debilniho" scenare a rezisera, ktery je jen naplnovatelem tohoto scenare. 45% hvezdicek ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Jane Fondová se připojila k natáčení poté, co bylo natáčení Elizabethtownu (2005) pozdrženo o několik měsíců. (EbiGuetta)
  • Celých 60 milionů jako investice se ukázalo být dobrým tahem, neboť již během úvodního víkendu (13. – 15. 5. 2005) snímek vydělal 23,1 mil. dolarů, což byl pro Jennifer Lopez nejlepší výsledek v kariéře. Celková tržba se v USA vyšplhala na více než 81 milonů. Celou čtvrtinu rozpočtu činila odměna Jennifer Lopez. (imro)
  • Když se Viola obrátí na Tanyu s otázkou na její nejoblíbenější film, Tanya zmíní Pravou blondýnku (2001). Režisér Příšerné tchýně totiž natočil i tento film. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama