Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

easaque 

všechny recenze uživatele

musím dát aspoň slabší 3 hvědičky, i když je to tak ztřeštěná a blbá komedie. V televizi to bylo asi to nejlepší a docela jsem se bavil. Hlavně ta tchýně byla opravdu monstrum, ale Jane Fondová ji dobře zahrála. Prostě popkornová úchylná zábava, když už opravdu nic lepšího není. Hlavně že to nebylo sprosté. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

depony 

všechny recenze uživatele

Zbytečné, trapné a smutné. Jennifer sází na svou krásu, což ji neberu. Ale jinak? Takové "zkrocení zlé ženy" v kombinaci s dokola opakovaným tématem nesouhlasu rodičů se sňatkem jejich milovaného potomka s někým, kdo jejich srdci nepřirostl. Škoda. Jennifer kontra Jane = sázel jsem na Jane, ale ono vlastně během "příběhu" nebylo nač sázet. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný film!!!..důvod se dívat na příšernou tchýni téměř neexistuje, ani Lopezová ani Fondová nejsou podle mě dostatečnými lákadly pro širší publikum....film se dotkne pouze úzké skupiny lidí ( a nenadchne je ) a pak lidí, které zajímají i špatné filmy ( tam se řadim já )!!..přes všechnu kritiku, jsem se občas aspoň pousmál a zřejmě jsem měl dobrou náladu, protože Lopezová ( ač k ní nechovám velké sympatie ) mi přišla občas roztomilá!!!..a pokud se někde píše, že Fondová tady hraje dobře, tak hraje, ale to je přece za tři!! ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Ale jo, pobavil jsem se. Sice ne kdovíjak královsky, ale pobavil. Co mě však zaujalo, je scéna, kde Viola vede rozhovor s krásnou, leč absolutně blbou, zpěvačkou a při otázce, co si myslí o tom a tom prezidentovi, se pipinka zasměje a odpoví, že o box se nezajímá (pokud to bylo trochu jináč, soráč), což se dá přirovnat k dnešním mladým celebritám, které ovlivňují svou ,,tvorbou" miliony lidí, ale kdo to byl Adolf Hitler leckdy ani neví. Následně se Viola neudrží a pipinku začne mlátit. :D The end. ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl víceméně z donucení na cestě žluťákem (=busem). Je to odpadová hovadina, hrozný dialogy, tupej scénář, mizerná Lopezka a ty sladký řeči Vartana byli přímo k zblití (musel jsem to napsat). Ta jedna hvězdička je pro Fondovou. Škoda, že tak v hrozným filmu, ale jako milující tchýně byla famózní. Mít takovou doma, tak se jdu rovnou oběsit ;-) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Jane Fondová se připojila k natáčení poté, co bylo natáčení Elizabethtownu (2005) pozdrženo o několik měsíců. (EbiGuetta)
  • Celých 60 milionů jako investice se ukázalo být dobrým tahem, neboť již během úvodního víkendu (13. – 15. 5. 2005) snímek vydělal 23,1 mil. dolarů, což byl pro Jennifer Lopez nejlepší výsledek v kariéře. Celková tržba se v USA vyšplhala na více než 81 milonů. Celou čtvrtinu rozpočtu činila odměna Jennifer Lopez. (imro)
  • Když se Viola obrátí na Tanyu s otázkou na její nejoblíbenější film, Tanya zmíní Pravou blondýnku (2001). Režisér Příšerné tchýně totiž natočil i tento film. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama