Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Obsazení Queen Latifah do role nedostižné "parkourové" cyklistky, řidičky a autofanatičky muselo někomu připadat jako strašná prdel, nebo se jednoduše zbláznil. No nic, ve skutečnosti úplně nesympatická ani tragická nebyla. To hůře dopadla spousta ukecaných "haha" scének, kde se Jimmy Fallon choval jako totální imbecil a chudák divák se tomu měl smát. Postupně naštěstí tyto situace spíše ubývaly, nicméně nálepka naprosto zbytečného remaku zůstala. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Neznat Taxi taxi, tak je to průměrný zlodějský film, kde jsou hezký holky, rychlý auta a honičky s nimi a není to nuda. Ale v porovnání s originálem je to skoro kopie. Nemůžu to ani nazvat parodií, prostě vzali původní scénář, místo chlapa řidiče posadili do taxiku černošku (Queen Latifah) a všechny scény nechaly tak, jak byly. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Další příšernej film, který jsem měl možnost vidět o Vánocích!!...vůbec se mi nehce o tom psát!!..nezajímavé, nevtipné, málo akční...a to je dost na hovno, když se jedná o akční komedii!!!..nemyslim si , že francouzká série ( pouze 1. 2 díly ) je nějaký majstrštik, ale americké Taxi dostává ve všech směrech do kolen!!!..nejhorší jsou na filmu dialogy mezi Latifah-Fallon...máte chuť televizi roztřískat kladivem....ale když už jednou na to koukám, tak musim bejt tvrdej a nenechat se porazit šílným režisérem Timem Storym!!!..navíc máme dost dobrou telelvizi, byla by to škoda!!..v těhle případech opravdu nevim za co dávám jednu hvezdičku...za se musim opakovat, že jsou zřejmě horší filmy!!..20%!! Jednou větou: Dneska mě bolí strašně v krku a ještě píšu komentář na filmový peklo, snad ta kachna u babči mi napraví náladu!:) ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Bolo zábavné sledovať, ako celé osadenstvo taxíka alebo iných áut, ktoré sa pohybujú rýchlo, sedí v štúdiu a okolo nich beží "plátno" alebo ak chcete, tak "pozadie" A naozaj komický bol začiatok, v ktorom profesionál na bicykli, k tomu aj viditeľne chudší, predvádza neuveriteľné kúsky a vzápätí sa z neho vykľuje žena plnších tvarov :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $36,611,066Tržby Celosvetovo $68,895,435 ║ Až na pár utrhnutých vtipkov, je to zbytočný zlepenec toho najprevarenejšieho, čo sa v tomto žánry pravidelne ponúka a na omnoho vyššej úrovni. Režisér Tim Story nie je ani len slušný rutinér na to aby ponúkol niečo málo aspoň konzumného, prevažne ide o tupú nehoráznu žváchanicu bez kúska myšlienky. /25%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)
  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)

Reklama

Reklama