Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

No to byla síla... Vidím název Taxi a hle netrefil jsme oblíbený film Taxi, ale jakousi napodobeninu filmu, který mám rád to je hned tak 1* dolů... Queen Latifah v hlavní roli? Tak tu fakt nemám rád a to ze všech úhlů pohledu, hereckosti všeho to je zas minimálně 1* dolů.. Scénář naprosto ,,famózní,, tudíž minimálně 2* dolů + klasické vyznání lásky na obrazovce a propojenost s NASCAR.. Jimmy Fallon taky trapas... a hlavní zlo představí tlupa holek.. Místo skvělého Peugot 406 nastoupí obludný hnusně upravený americký Ford... Utrpení ODPAD! .. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $36,611,066Tržby Celosvetovo $68,895,435 ║ Až na pár utrhnutých vtipkov, je to zbytočný zlepenec toho najprevarenejšieho, čo sa v tomto žánry pravidelne ponúka a na omnoho vyššej úrovni. Režisér Tim Story nie je ani len slušný rutinér na to aby ponúkol niečo málo aspoň konzumného, prevažne ide o tupú nehoráznu žváchanicu bez kúska myšlienky. /25%/ ()

Reklama

Zajija odpad!

všechny recenze uživatele

Klasický příklad vykrádačky! Tolik známého stejnojmenného francouzského snímku. Americký scénarista si nepůjčil pouze název filmu, ale i většina akce. Může se zdát že film se liší pouze v tom, že hlavní hrdina je žena Belle Williams (Queen Latifah) a její taxík není bílý peugeot. Ohodnocení odpadem je zde scela na místě! Jelikož krást se nemá. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Lepší než jsem čekal, ale i tak to byla strašná kravina. Většina scén byla trapná, nudná nebo špatně okopírovaná. Povedené scény by se daly spočítat na prstech jedné ruky, ale překvapilo mě, že se tam vůbec objevily. Tim Story okopíroval zápletku, spoustou detailů i nesmyslnou scénu s rozestavěným mostem, kde je mimo záběr rampa. Jen trošku proházel pohlaví herců a tak tu po městě jezdí pár šílenejch ženskejch. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný remake. Tak tohle mělo do původní francouzské verze hodně daleko. Nevím, jak vůbec mohlo nějaké Amíky napadnout předělávat francouzský film starý několik let. To logicky muselo být odsouzeno k nezdaru. Aby se ten remake povedl, musel by být hodně kvalitní scénář a dokonalé herecké obsazení. Ale to se bohužel nestalo. Queen Latifah absolutně nedosahuje charizmatu Samyho Naceriho z původní verze z roku 1998. Nevím, koho napadlo obsadit do hlavní role právě tuto herečku, ale rozhodně to nebyl dobrý tah. A její spoluhráč v podání Jimmyho Fallona, na toho je škoda plýtvat slovy. Prostě obsazení naprosto šílené a dá se říci, že právě nevhodné obsazení jednotlivých rolí může z větší části za to, že snímek mne příliš nenadchnul. Trochu to zachranuje děj, protože se tam aspoň trochu něco děje. Dá se dokonce říci, že jsem se během sledování filmu skoro ani chvilku nenudil. Ale ani průměrný děj nemůže vyvážit fakt, že nedokážu pochopit znehodnocení skvělého francouzského filmu takovými velice podprůměrnými hereckými výkony. Takže je to za dvě hvězdičky. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)
  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)

Reklama

Reklama