Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Disneyho Andělé vám nabízí skvělou a duchaplnou zábavu plnou kouzel a zázraků! Christopher Lloyd (Addamsova rodina, Návrat do budoucnosti) si tentokrát zahrál láskyplného anděla Ala, který slétne dolů a vejde do života dvou bratrů (Matthew Lawrence - Táta v sukni a David Gallagher - Fenomén), aby pomohl neúspěšnému fotbalovému týmu, který už ztratil veškerou naději na úspěch! Jesse Harper (Lawrence) je jediným talentovaným hráčem ve školním fotbalovém týmu. Ale po náhlé smrti svého otce ztratí chuť dál hrát. Věci však dostanou rychlý obrat, když jednou v noci Jesseho mladší bratr (Gallagher) vyšle k nebi malou modlitbu a brzy poté, Al a jeho parta andělů přiletí pomoci vyřešit tenhle zapeklitý problém. Neměli byste zmeškat báječný andělský příběh, protože jinak přijdete o skvělou zábavu! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (32)

geklon 

všechny recenze uživatele

Disneyovská opera na téma on je chlapec bez rodičů, dejme mu nějakou schopnost, aby nebyl zas takovej chudák a mohl pomoct bezmocně poslednímu týmu baseballové ligy k lepším zítřkům.........Naprosto geniální obsazení, tedy v té době kdo by znal Brodyho, McConagheyiho, Tonyho Longa, Gordon-Lewitta a nebo věřil v jejich budoucí úspěch.......navíc Lloyd jako anděl......dost odvážné.....navíc tenhle film má v sobě skrytá poselství a ač se zdají sebevíc jasná a průhledně zavánějící kalkulem...mě to po ránu, kdy jsem tenhle film shlédl docela potěšilo.......... ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Sladký příběh, který byl již tisíckrát natočen a ještě tisíckrát bude. Dějově spíše podprůměrný. Herecké výkony všech zúčastněných nikde nepřevyšují daný standart. Samozřejmě jsem si všiml role mladého Brodyho, a tato skutečnost mě mile potěšila. Jinak mě film nenabídl nic co by stálo za hlubší zamyšlení či poznámku. ()

Reklama

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Naurážajúcý remake filmu z roku 1951, akurát tu sa tím nevolá Pittsburgh Pirates, ale California Angels. Danny Glover nahradil Paula Douglasa v úlohe zamračeného manažéra tímu. Vo filme je viac špeciálnych efektov a modlitby chlapca (Gordon-Levitt) majú za následok zázrak. Uspokojujúca zábava pre deti, ale orignál bol lepší. Anjeli sú nebeské bytosti. Dostávajú dobré hodnotenia v týždenníkoch, píšu sa o nich Broadwayské hry a je tu aj remake filmu „Angels In The Outfield“ z roku 1951 o tom, ako pomohli prehrávajúcemu tímu obrátiť osud a to všetko kvôli viere malého chlapca. Stále som mal pochybnosti o božskej intervencii v športových zápasoch. Sila modlitby môže byť pozoruhodná v mnohých iných arénach, ale prečo by Boh chcel, aby vyhral môj tím a nie nejaký iný? Nie je to urážajúce prosiť Boha, aby sa zaoberal baseballom? Anjeli, na druhej strane, sú menším problémom, možno preto, lebo majú zahmlenejšie teologické funkcie. Milton ich videl triasť sa úplne nadpozemsky, ale v našich triviálizujúcich časoch boli zdegradovaní účinkovať v pohľadniciach a populárnych piesňach. Tento film je dobrým posunom v ich kariére. „Angels In The Outfiled“ sú blízkym nasledovníkom iného filmu o deťoch a baseballe, „Little Big League“. Oba filmy sú o tom, ako malí chlapci kontrolujú osud tímov. Ale zatiaľčo „Little Big League“ je chytrý film a decku, ktoré skutočne baseballu rozumie, „Angels In The Outfiled“ je hlúpy film o uplakanej sentimentalite. Výber je jasný. Film sa dočkal dvoch televíznych pokračovaní. ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Aj malý film dokáže prekvapiť. Pustil som si ho medzi sviatkami na nemenovanej českej stanici a ejhle, aké prekvapenie! Krásne natočený, napätie a láska vo vyváženom pomere. Herecké výkony sú nadmieru sympatické, od malého Rogera až po anjelov. Veruže som nebol svedkom tak častého amerického silového humoru, ale naopak - tento film je nabitý elegantným vtipom a energiou. A o tom happy ende by som sa tak nerozpisoval. Zabudli ste, že jednému z hráčov baseballovej ligy zostáva len 6 mesiacov života...? Ničmenej, s prehľadom 5*, pretože ma to prekvapilo, potešilo a miesto očakávanej 100 minútovej nudy sa mi dostalo prvotriednej zábavy. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kdybych spal, jak bych s tebou mohl mluvit ??" - "No, mohl bys třeba mluvit ze spaní !!" ;) Haley Joel Osment vídal s Brucem Willisem mrtvé lidi, to teprve třináctiletý sirotek Joseph Gordon-Levitt jako Roger Bomman po boku Dannyho Glovera coby trenéra George Knoxe mluví s anděly !! ;) Tuto ve své dětské naivitě typickou i zoufale šablonovitou záležitost studia Disney ozvláštňuje jak na rodinný film o baseballu velmi originální zápletka, tak zejména obsazení, protože mimo již jmenovaných se tu objevují mimo jiné Dermot Mulroney v roli Rogerova otce, Adrien Brody, Matthewa McConaughey či Neal McDonough v roličkách hráčů.. Velmi příjemný a nenáročný film navíc disponuje přímočarým a efektním soundtrackem z dílny držitele Emmy za znělku Letních olympijských her 1996 Randyho Edelmana, což je opravdu cítit, zejména při finálové hře, kdy celý stadion začne vstoje "mávat křídly", se dostaví mrazení v zádech, což v konečném součtu z Dearových Andělů činí jeden z mých nejoblíbenějších filmů v rámci daného žánru "sportovních kousků".. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Tabák, který Kit Kesey (Carney Lansford) plive na konci filmu, je ve skutečnosti černá lékořice. (slatkac)
  • Tým California Angels je ve skutečnosti basebalový tým Los Angeles Angels z americké MBL. (Timak)

Reklama

Reklama