Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (161)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Na méně známou pohádku nezprofanovanou jako její konkurence docela ujde, ačkoliv opět nechápu český název filmu, jelikož hlavní postava je Chicken Little (( :: Jediné co mi na tom fakt docela vadilo byl takovej chraplavej hlas nehodící se na to malé kuřátko a k tomu mluvil hrozně rychle, ale filmu ubral spíš ten hlas než rychlost mluvy. Jinak víc tlustější prase asi v žádném filmu už nikdy neuvidím, mělo by jse jmenovat místo Runt of the Litter třeba PIGI KIGI (( :: ale Steve Zahn ho namluvil dobře ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Strašpytlík je příjemná podívaná. Příběh je o kuřátku, které ve městě způsobilo velkou pohromu tím, že si myslelo, že padá obloha. Všichni na něj zanevřeli, i otec. Ale jen do té doby, než se mu podařilo v basebalovém mužstvu dát 'houmran'. Strašpytlík je samozřejmě obklopen partou kamarádů a ty opravdu stojí za to; ošklivá Kačka pihatá, vypasený pašík Mrně a už vůbec nemluvím o nejlepší postavě filmu, rybě Rybízovi, který má v tom přenosném akváriu rozhodně něco jiného, než jen čistou vodu. Správná blbůstka tento kousek. - "I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha." ()

Reklama

JADIM 

všechny recenze uživatele

Spočiatku celkom zdravý mix animovaného stereotypu a originality, ale postupne sa uberá na originalite a pridáva na stereotype a už sa to ani také zdravé nezdá. Vtipmi je to iba tak letmo dochutené a opakovaný "vtip" v tomto prípade už vtipom nie je. Keď dôjde k akcii a naháňačkám, tak sa z toho stáva ten typ animáku, ktorému ubližuje každá minúta. Tu tých minút našťastie nie je až tak moc. Celkom by ma zaujímal ten PIKObraz. 4,5/10 (Videné 13.2.2021, SK dabing) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jedným z najpríjemnejších častí filmu je hudba Johna Debneyho, držiteľa nominácie na Oscara za Umučenie Krista. V spolupráci s filmármi urobil hudbu, ktorá je kombináciou atmosféry starých sci-fi filmov z 50-tych rokov a hitov rokov 70-tych. Hudba v kombinácii s filmom pôsobí veľmi zábavne a vzrušujúco. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Nehezká počítačová 3D animace (v roce 2005 asi vohromě kůl) z reklamy na cereálie (nebo z těch pořadů, které dnes vysílají dětské kanály batolatům o půlnoci, aby na ně něco blikalo), trapné písničky a nezajímavé halsové herectví. Nepochopil jsem, proč jsou obyvatelé města zvířata (to neni chyba filmu), asi aby se nalákali děcka do kina... a proč taky ne, dyť se takhle mizerně napsaný příběh mohl odehrávat kdekoli. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Když sedí strašpytlík na střeše, je záběr zepředu a sedí blízko výstupku. Následně je záběr zezadu a strašpytlík je najednou na druhé straně. (Patrik256)
  • U Strašpytlíkova domu je Strašpytlík, Kačka, Mrňous a mimozemské mimino. Když se mimino vysmrká do kapesníku, Strašpytlík dá kapesník na trávu. V dalším záběru už kapesník neuvidíme. (Patrik256)

Reklama

Reklama