Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Diskuze

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Tak netušim, co od toho lidi kur*a čekali. 55% ? Are you kidding me? Vždyť je to zábavná dobrodružná komedie, co si dělá srandu z filmů jako Znamení a mnou nenáviděná Válka Světů. Navíc je tu slušná a svižná akce, fungující příběh a skvěle napsané postavy. Je tu navíc věc co je nejvíc neuvěřitelná: Morální ponaučení mi nejen že nevadilo, já s ním dokonce na 100% souhlasil. Takže, kdo čekal něco filozofickýho, megadrsnýho či dokonce megaoriginálního, ať si pustí, co já vim, třeba tu pitomou Válku Světů a dá od tohoto filmu ruce pryč, protože, kvůli takovýmto lidem, se totiž točí mizerné filmy vážení.

Dado55

Dado55 (hodnocení, recenze)

Bol som na tom v kine.a asi  po 45 minutách som musel odíst.je to hlúpost

 (hodnocení, recenze)

Samotny pribeh ponekud slabsi, tak na 2* . Musim se ale priznat, ze mne dostalo to roztomile kure, prastene prasatko a hodne roztomile ufounske mlade :-) to se jim, pravda, povedlo. Jinak do nejakeho trhaku to ma daleko. Skoda, cekala jsem vic.

iwigirl

iwigirl (hodnocení, recenze)

dávám 5 hvězd- ačkoliv jsme v sále byli snad nejstarší, filmík se nám líbil.Byl pěkně animovaný, vtipný a hudba taky nebyla špatná.

Reklama

Reklama