Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Recenze (161)

Cival 

všechny recenze uživatele

Ani ty caparti se nesmáli (teda až na moment, kdy to nějaký opeřenec třikrát nabořil do vitríny). Tenhle projekt mi byl hodně sympatický, ale nenabídl víc než infantilní nudu s technicky ledabylou animací. Ostuda bližší dvojrozměrným disneyovkám než Pixarům. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, že tenhle film vyšel ze studia Walta Disneye je celkem vtipný. Nejspíš to není pro menší, ale alespoň já jsem se občas zasmál. Autoři si udělali tak trochu legraci z Války světů a zabudovali ji do celkem infaltilního děje. Poslední dobou však vzniká mnoho filmů dělané tímto způsobem a tak tento ničím zajímavým nevyniká. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $150miliónovTržby USA $135,386,665Tržby Celosvetovo $314,432,837Tržby za predaj DVD v USA $146,247,412 //počet predaných kusov 6,395,589║ V kine ma to moc pobavilo ale o druhom pozretí už na DVD to už neplatí, prišlo mi to o hodne slabšie ale radšej ponechám v hodnotení dojem z kina aj keď sa jedná len priemernú CGI rozprávku po všetkých smeroch. /videl v kine: 75%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Stir It Up - Patti LaBelle/Joss Stone ,2. One Little Slip - Barenaked Ladies ,3. Shake a Tail Feather - The Cheetah Girls ,4. All I Know - Five For Fighting ,5. Ain't No Mountain High Enough - Diana Ross ,6. It's the End of the World As We Know It (And I Feel Fine) - R.E.M. ,7. We Are The Champions - Chicken Little ,8. Wannabe - Abby Mallard/Runt of the Litter ,9. Don't Go Breaking My Heart - The Chicken Little Cast ,10. The Sky Is Falling ,11. The Big Game ,12. Dad Apologizes ,13. Chase to Cornfield ,14. Dodgeball ,15. Driving With Dad , ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Uvidia, čo je to biele bravčové!“ Hoci zdanlivo plné nápadov („Možno to dajú rovno na video.“, King Kong, „Trafte kura“, tatko s poklopom od smetiaku, „Vraví, že je Skywalkerov otec?“, Lolipop), v skutočnosti skôr hysterické, ako sympatické, zopár „dojemných“ pesničiek otravuje a vizuálna stránka ma nebavila. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vtipné, zběsilé, bizarní... Disneyovka dělaná na drogách, plná podvratného, cynického, černého a až absurdně burleskního humoru... A překvapivě také se solidní akcí... Škoda jen zaostávajícího technického kabátku (ačkoliv scéna na poli je epic) GENIÁLNÍ DABING!!! ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Válka světů pro nejmenší. Nechybí akční a dramatické scény, ani morální poselství o tom, že rodinné hodnoty jsou nade vše. Škoda, že celý film není natočen jako jeho poslední scéna. To bych byl nadšen. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Netušil som, že to môže byť až tak zlé! A naozaj. Ale veľká škoda, pretože samotný príbeh je konštruovaný skvelo, len minimálne využitie potenciálu. A to sa trestá. Minimálne je taktiž využitie charakterov postáv, takže človek sa vo filme zasmeje dokopy asi tri, štyrikrát, čo je na animák ozaj úbohé. Možno kruté, ale tak to je. 45%. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Napadlo by vás, že Disney, kterého prakticky položily CGI animáky, natočí letošní nejzábavnější film v tomto žánru? Ne? Mě také. Jenomže tahle Válka světů ala Disney je hodně nabitá záležitost, chrlící jeden nápad za druhým a nebýt těch pár písniček(ale co bych chtěl, je to Disneyovka, že) a jednoho či dvou typických klišovitých rozhovorů(já vim, DISNEY), tak se čtvrtou hvězdičkou neváhám. Takže za 3,5 a začínám si říkat, že by třetí Toy story nemuselo být zas až takový průšvih. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

A už dosť! S animovanými 3D filmami si dám na nejaký čas pokoj. Toto odvetvie filmového priemyslu má výrazne klesajúcu tendenciu, za to však neuveriteľne rastúcu produkciu. Svet dnes zaplavujú nezmysly ako je napríklad aj "Strašpytlík". Plytký, nezáživný, nezábavný príbeh o nesympatickom kurčati s hydrocefalickou hlavou a nudnými hláškami. Až som sa čudoval, že to pochádza zo štúdií Walta Disneya. Úplne bez úrovne. * ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Toto bol taký "mišung" všehochute, chvíľkami dobré, chvíľkami podpriemerné. Tvorcovia vsadili na nežnučký kukuč kuriatka, ešte k tomu v okuliaroch .... Lenže nepomohlo .... Ku Pixarovkám to bolo na hony vzdialené ..... Pokrivkával hlavne príbeh ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo na mě přece jenom trochu moc. Jasně, od Disneyeho se asi nic jiného, než pohádek určených pouze pro děti , už nedočkáme. Ale co je moc to je moc. Takže se tomuto filmu obloukem vyhněte, jinak vás bude docela dlouho bolet hlava ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie plati pre film bez uvodnych 20tich minut, ktore su asi z nejakeho ineho filmu... inac by to islo este o jednu * dole. ()

petero 

všechny recenze uživatele

I keď v prvých sekundách sa zdalo, že autori nevedia ako začať, opak je pravdou. Nasledoval brutálny úvod a pravdu povediac nečakal som že sa pri Disneyho rozprávke takto zabavím. I keď tie dve pesničky si mohli s kľudom odpustiť, neznášam to. Nudil som sa len minimálne a animácia mi tiež sadla. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Na méně známou pohádku nezprofanovanou jako její konkurence docela ujde, ačkoliv opět nechápu český název filmu, jelikož hlavní postava je Chicken Little (( :: Jediné co mi na tom fakt docela vadilo byl takovej chraplavej hlas nehodící se na to malé kuřátko a k tomu mluvil hrozně rychle, ale filmu ubral spíš ten hlas než rychlost mluvy. Jinak víc tlustější prase asi v žádném filmu už nikdy neuvidím, mělo by jse jmenovat místo Runt of the Litter třeba PIGI KIGI (( :: ale Steve Zahn ho namluvil dobře ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jedným z najpríjemnejších častí filmu je hudba Johna Debneyho, držiteľa nominácie na Oscara za Umučenie Krista. V spolupráci s filmármi urobil hudbu, ktorá je kombináciou atmosféry starých sci-fi filmov z 50-tych rokov a hitov rokov 70-tych. Hudba v kombinácii s filmom pôsobí veľmi zábavne a vzrušujúco. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ľudia od Disneyho sú neskutoční idioti. Myslia si, že to, prečo Pixar nakrúca úspešné filme je preto, lebo ich nakrúca v CGI. A tak zatvorili najväčšie štúdio s klasickou animáciou a nakrútil svoj prvý CGI film. CGI film, ktorý nemá príbeh! Áno toto, čo je tu nemožno nazvať príbehom. Na začiatku je tu zápletka s "padajúcou" oblohou, potom na hodinu to celé ustane a na konci sa to opäť vráti k oblohe. Pripomínam, že film má 77 minút. Medzi úvodom a koncom je neskutočné množstvo vaty a trápnosti (napríklad spievajúce prasa). Zasmial som sa iba dva krát. A to na miestach kde to autori nechceli a bolo to spôsobené slovenským dabingom. Zasmial som sa, keď bolo prvý krát povedané meno "Kurolittle", kde som počul "v" naviac a druhý krát pri mene "Kotko", kde som ... ale veď viete. A dabing, to je teda strašný. Asi jediná dobrá vec na tomto filme bola skoro dvadsať rokov stará pieseň It's the End of the World As We Know It (I Feel Fine) od R.E.M., ktorá však tam bola iba asi 20 sekúnd. Čo je na ňom najhoršie, je to, že hoci má iba niečo pod 80 minút, je neskutočne nudný. Navyše sa tu tvorcovia snažia "parodovať" War of the Worlds, avšak žiaden vtip ohľadom toho som nepostrehol, preto mi to príde len ako zámienka, aby WotW mohli vykradnúť. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Když jsem odcházel z kina, byl jsem tímto filmem velmi mile překvapen a říkal jsem si, že to je jeden z nejhustších animáků, jenže po půl roce už si říkám, že bych se na to podruhé asi nepodíval. Vtipné to sice je, ale pouze místy. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Milé, roztomilé a až překvapivě akční :D Navíc to bylo proložené dobrými písničkami, které byli povětšinou k mému velkému zklamání předabované do češtiny. 3* ()

Reklama

Reklama