Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Eva a Tom se s ovdovělou matkou nastěhují do opuštěného starého domu, kde se snad prý někde ukrývá i legendární poklad - obrovský diamant. Ten však chce ale za každou cenu získat dvojice darebáků. Na pomoc obyvatelům domu nečekaně přichází záhadný muž skrývající se pod jménem Fakír z Bilbaa, který byl polovinu století uvězněn v propisovací tužce. Díky novému kamarádovi děti poklad najdou a navíc maminka získá nového přítele. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Zmiu 

všechny recenze uživatele

Je to film pro děti, ne? já se u toho dobře bavila. Pravda, ta zápletka s tužkou byla trochu divná, ale atmosféra filmu byla dobrá, a napětí tam také bylo. a vtipné to bylo taky. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Keď už píšem nejaký scenár, tak sa aspoň snažím, aby mal hlavu a pätu a aby hlavní hrdinovia boli aspoň trochu sympatickí tým deckám, čo to budú pozerať. Toto bola len zlátanina a vykrádačka Radu nešťastných príhod. Fakír bol slabomyseľný a 12 ročné dievča bolo dabované do slovenčiny hlasom podstatne staršej ženy. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ježiš Marjá...to bylo hrozný...čim to dneska ty děcka krměj? Debilní zápletka, debilní herci, debilní celej film...odpad to neni fakt jen o fous. ()

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Pohádka, nebo spíš kouzelný příběh, mi fantasticky zpříjemnila sobotní pracovní dopoledne. (Když musím čekat na volební výsledky.) Fakt, většinou není v sobotu na co se dopoledne dívat, ale tohle bylo nad očekávání příjemné. Zpočátku jen jako kulisa, pak mne ale příběh vtáhnul a skvěle jsem si to s dvojčaty, fakítrem a mírně ujetou maminkou užila. A i když jsou závěrečné titulky s přebrepty mírně omšelým klišé, byly vtipné a pobavily stejně, jako příběh sám. ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

No tak to byl poděs. Nejen, že film stál za dvě věci, jak už to u evropských rodinných filmů bývá, ale i Bleibtreu zde hraje dost pod své možnosti. Kdyby to byla jen nuda, neřeknu ani slovo. Tady tento film ale přímo "bolí"... ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Jednoznacne pecka a nemalo to vobec chybu:) Ale teraz vazne, nebolo to najhorsie, ale to prostredie vo filme, ako aj samotny, schatraly dom oplyval takou zahadnou aurou a aj farby vo filme boli skor tmavsieho odtienu, co ja len velmi rad:) Ale celkovo film bol urceny pre mladsie publikum, takze ti sa skor na tom absolutne zabavia. Na nervy mi liezol ten retard, ktoreho tak pomenoval jeden chalan, ktoreho vyslobodili z pera. Hmmm, to bolo fakt uletene a troska divne. Vo filme islo o jeden prsten, uz ani neviem ako sa vola, pretoze mal taky prijebly nazov. Takze boj o prsten sa moze zacat, ale kto z koho? Zlodeji, alebo banda malych smradochov spolu s tym retardovanym teplosom, ktory toho moc nepobral, co sa tyka hereckeho umenia. Komu budete fandit? Ja som nefandil ani jednemu z nich, lebo boli vsetci retardi vo filme a to specialne ten funebrak, ten absolutne prezival svoju pracu. Cisty magor:) ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Jako pohádka to byl hezký kouzelný příběh. Občas byla i sranda, zvláště majitel pohřebního ústavu mě dostával svými morbidními hláškami. Jako zaměstnankyni keramické dílny bych maminku rodinky nechtěl, protože je roztomile "mimo". ()

Shay 

všechny recenze uživatele

I když je to spíš pro děti, mě příběh bavil. :) Zápletka s propiskou zvláštní, ale i tak se na to podívám ještě mockrát znovu. :) Nejvíc mě bavil majitel pohřebnictví. :D :)) Fajn pokoukání. :) ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo protkáno více humorem a triky, tak by o nebylo béčko ale áčko. Jinak jelenovitost je tak rochu spací prokletí, to je fakt. ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Dvd Edice a ďalší z ich "supermegatrapocin". Snáď pre malé deti ešte ako-tak horkoťažko, ale pre menej náročného diváka len z núdze ()

Reklama

Reklama